Jump to content
POLITISTI.ro

Intalniri membri politisti.ro

Sunteti de acord ca membrii politisti.ro sa se intalneasca intr-o locatie ?  

160 voturi

1. 1. Sunteti de acord ca aceste intalniri sa aiba loc ?

• Da
    • Nu
      0
    • Nu stiu / Nu sunt hotarat
  2. 2. De cate ori ar trebui sa se intalneasca pe an membrii politisti.ro ?

• Odata pe an
    • De doua ori sau mai mult
  3. 3. In ce perioada a anului ar trebui sa aiba loc acesta intalnire ?

4. 4. Unde ar trebui sa fie locatia intalnirilor ?

• In centrul tarii
    • Undeva la munte
    • Undeva la mare
    • In Delta Dunarii

Postare recomandată

Publicat (modificat)

in cazul in care primiti si din alte "arme", ma gandeam ca luna asta intalnirea "cade" din start (datorita starii financiare)

poate luna viitoare (cand probabil vom lua si ce s-a retinut luna aceasta....desi sunt sceptic) sau in luna august cand majoritatea sunt in concedii!

daca totusi taierea din norma de hrana continua (cum se zvoneste) pentru mai multe luni, cred ca o lasam pt anul viitor (ca doar e an electoral , cum zicea cineva mai devreme)!

Modificat de bogdan11
Publicat

daca-mi este permis as sugera si eu ceva:

septembrie la sibiu. 2 motive: sibiul e cam la centru, e oras frumos. in septembrie(toamna) parcul astra e superb, si nu numai parcul ci si imprejurimile sibiului. cu atentie se gaseste si cazare ieftina intr-un loc frumos.

Publicat

Buna seara tuturor membrilor forumului! Sunt de acord cu Catalin si deasemenea sunt de parere ca luna cea mai potrivita ar fi septembrie, incep scolile si se cam termina concediile de vara...In legatura cu locatia, eu sunt de parere ca un oras de munte, sau cel putin o pensiune cu preturi acceptabile ar merge pentru o intalnire de cunoastere si de socializare intre membrii acestui forum. Oricum, eu in principiu sunt de acord cu intalnirea asta, mai ales anul asta, in care suntem din greu incercati...

Sper totusi ca acest forum sa nu se transforme intr-o miscare de tip sindical...nu mai avem nevoie de inca un sindicat, cu scuzele de rigoare fata de reprezentantii vreunui sindicat prezent in acest forum...sindicatele isi au rolul lor bine stabilit, chiar daca nu intotdeauna ne intrec asteptarile...

Astept o hotarare in acest sens, al intalnirii de anul asta si voi comunica organizatorilor acordul meu, in functie si de posibilitatile din acel moment.

• Apreciez 2
Publicat

Intreb si eu.... ii chemam la intalnire si pe baietii de la fostul doi s'un sfert pentru o fotografie de grup? Sau facem noi pozele si le trimitem si lor un rand? :ner:

• Apreciez 1
  • Displace 3
  • Membru
Publicat

Dar care ar fi problema? Suntem o grupare paramilitara si trebuie sa fim supravegheati? Ce naiba va e frica atat? :emo-yessir:

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Subscriu si eu celor spuse de colegul meu de pat bogdanel, primiti si elevi ?:D

Publicat (modificat)

" coleg de pat " !!!!? .... cred ca totusi este coleg de camera ! :D

Da de ce sa nu primim ! Doar trebuie sa avem cui sa povestim din experienta noastra . :emo-yessir:

Modificat de Eduard
  • Apreciez 1
Publicat

eh, de camera, avem obisnuinta sa lipim paturile, pt a crea mai mult spatiu, nu de alta :P

Publicat

Eu am votat pentru ceva la munte , spre centru si accesibil spre mediu din punct de vedere material . Nici ca Hagi Tudose nu se poate la vremurile astea si pentru un sfirsit de saptamina adica 2 zile de cazare nu este ceva dezastruos . Pentru a economisii la transport este bine o cuplare de citiva pe o masina . ;) Daca se intimpla la sfirsitul lui septembrie , inceputul lui octombrie ma gindesc si eu dar , sa-mi dati un ” coleg de pat ” mai calm si sa nu sforaie . :good: :ner:

Publicat

Daca se intimpla la sfirsitul lui septembrie , inceputul lui octombrie ma gindesc si eu dar , sa-mi dati un ” coleg de pat ” mai calm si sa nu sforaie . :good: :ner:

Nimanui nu i-ar conveni sa doarma langa un sforaitor :D

Publicat (modificat)

Adica eu dorm singur in camera !!? :D Nici o problema nu mi-e frica de bau-bau .

PS - Daca mai exista vreun sforaici, o sa ma sacrific eu sa dorm cu el in camera . :clip:

Modificat de Eduard
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Cum vara aproape a trecut, singura varianta ramane in tomna si probabil in octombrie e cel mai convenabil pentru toti.

Propun sa facem o lista cu cine e dispus sa vina, astfel vom stii un numar aproximativ de persoane si ne putem interesa de eventualele oferte.

1.Marius

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.