Jump to content
POLITISTI.ro

Smith & Wesson M&P

Postare recomandată

Publicat

au adus la arrow mp9, dar pretul a crescut de la cca 2300 la cca 3100 lei.

Publicat (modificat)

ai aici poza armei mele:

aparatul sight and mark din poza de sub pistol este de fapt un laser point? Daca da de unde il ai si cat a costat.

Si inca ceva, este legal sa detii asa ceva caci, parca, din legea 295 reiese ca astfel de aparate sunt interzise.

Modificat de anila
Publicat

Din sua . In jur de 50$.

50 dolari a costat doar piesa sau cu tot transport. Si, e legal sa detii asa ceva? Si eu as vrea pt G19 meu.

• Displace 1
Publicat

Doar piesa . Fara transport.

Art 6 alin.2 din 295/2004 spune ,pe langa altele,

cu exceptia..........etc.

• 1 an mai târziu...
Publicat

salutari la toti

Nu sunt politist... sunt din MApN

Sper sa ma primiti si pe mine aici. :)

De cateva zile mi-am cumparat prima arma, un pistol S&W MP9

Ca aspect si prezentare, este ok si sunt multumit.

L-am cumparat din Timisoara, de la magazinul VEPETIM.

Am avut foarte mare noroc... era ultimul pistol cu glont si mai era si pe pretul vechi.

L-am cumparat cu 2520 lei. La alte magazine, de cand cu marirea accizelor, pretul cel mai mic l-am gasit de 3150 lei.

Va doresc tuturor numai bine si Sarbatori fericite

Publicat (modificat)

Bravo .   Tin sa-ti precizez ca , ai facut o alegere buna . Eu am tras aproximativ 300 de cartuse cu el si nu am avut probleme , asta cind am avut ocazia sa ajung pe la poligoane .  Referitor la cursa tragaciului , eu unul trag de ceva ani buni cu Glok 17 , dar imi place arma mea pentru ca are o cursa mai lina si mai lunga putin daca ai observat . Glok-ul are un tragaci mai dur si actioneaza destul de brusc , cel putin generatia 2 . MP 9 are si mai multe sisteme de siguranta daca ai observat . La pretul care a fost pe vremuri era o alegere perfecta in comparatie cu alte arme . Acum vad ca deja a devenit destul de scump . :hmmmt: Sa-l stapinesti sanatos si fara neplaceri . :good:

Modificat de Daniel
  • Moderator
Publicat

Am fost săptămâna asta la Arrow şi am văzut că S&W MP9 e aprox 3300 lei.

Publicat

La acelasi pret eu as alege Steyr C9-A1 le au pe amandoua la ARW, mi se pare mai OK, mai manevrabil. Il plus calitatea materialelor folosite este net superioara la Steyr.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.