Jump to content
POLITISTI.ro

Smith & Wesson M&P

Marius

Recommended Posts

• Moderator

In 2005 compania americana Smith & Wesson a scos pe piata pistolul Smith & Wesson M&P (military & police).

M&P are un cadru din polimer usor, mansonul si teava sunt fabricate din otel inoxidabil tratat termic pentru durabilitate.

Incarcatoarele pistolului M&P sunt din otel, iar in cazul modelului de 9mm sunt disponibile cu 10 sau 17 cartuse.

Crosa (patul) pistolului poate fi modificata in functie de preferinte, intrucat acesta se livreaza cu 3 Grip Back Straps interschimbabile.

1000347z.jpg

mp9y.jpg

swmp9.png

• Upvote 2

• Moderator

Demontare Smith & Wesson M&P 9 mm

Dupa ce verificati arma ( nu cred ca e nevoie sa mai descriu cum se face verificarea unei arme), blocati mansonul in pozitia din spate.
Se desface din crosa (patul) pistolului instrumentul din imagine prin rotire la 900 si tragere catre exterior.

mp9brian2.jpg

Cu aceasta ustensila trebuie dezactivata siguranta interioara a mansonului.

mp9brian3.jpgmp9brian4.jpg

Dupa ce ati desfacut siguranta interioara trebuie sa rotiti parghia (siguranta) exterioara a mansonului si il puteti demonta.

http://www.youtube.com/watch?v=46l2NAAjico&rel=0

• Upvote 2

Asta inseamna sa fi profesionist adevarat. Nici o arma nu are secrete in fata ta.

Respect pentru munca depusa si plusuri ambelor posturi.

:emo-yessir:

o bijuterie de pistol. din cate am auzit, armata o sa inlocuiasca vechile AKM-uri, pt politie n-au de gand sa inlocuiasca prastiile alea de carpati?

Cred ca facea aluzie la faptul ca la MAPN se schimba armamentul iar la MAI ramane acelasi, bineinteles pastrand proportiile-arme de asalt la armata si pistoale (in general) in MAI.

• 2 months later...

NU a mai scris nimeni cam de mult pe acest subiect.

Sper totusi ca cineva, poate chiar autorul, sa ma ajute.

Urmeaza sa-mi vina autorizatia pentru a putea achizitiona o arma cu glont.

Vreau sa imi spuneti care este pretul unui M&P de genul celui prezentat mai sus si tinand cont de raportul calitate / pret care dintre acesta si un Glock 19 e mai recomandat.

Va multumesc.

Care este diferenta ( evident nu cea exterioara ) intre S&W Sigma si S&W M&P9 ma refer la caracteristici tehnico-tactice , destinatie , fiabilitate , accesorii , preturi , magazine.....impresii daca s-au facut trageri cu aceste modele in comparatie cu Model 74 , Glock , Makarov , CZ , HK USP

• 4 weeks later...

buna tuturor.

as vrea sa multumesc colegilor ce au postat aici.

de 3 zile sunt proaspat posesor al unui s&w mp9.

am tras 35 de cartuse cu el si deocamdata nu am decat cuvinte de lauda .

inca odata va multumesc mult.

• 4 weeks later...

Lovatz, ce ne mai poti spune despre M&P -ul tau? Cum se comporta in poligon?

deocamdata nu pot spune nimic rau

am tras cu munitie de s&b,winchester si sadu

nu a fost nici o problema

m-am invatat si cu cursa tragaciului

in principiu sunt foarte multumit de

el.

• 1 month later...

O varianta buna calitate pret este sw sd9 pe care il am de circa 3 luni. L-am cumparat de pa arrow c-ta cu 1870 lei si vreau sa spun ca am tras cam 2000 de cartuse fara nicio probelma e super misto. Este o copie aproape de glock 19 si in plus cu un incarcator de 16 cartuse e super suficient intr-o stare de necesitate. Conform producatorului poate fi spalat cu apa si sapun ceea ce am si facut fara a avea nicio problema. CONCLUZIA este ca amenii au facut o copie a lui glock-ului 19 foarte buna. Precizia e ok in sensul ca oricum niciodata nu vei putea fi mai precis decit un pistol astfel incit performantele lui de precizie sa conteze:)). Acum sincer toate pistoalele sunt mai precise decit putem fi noi..... Oricum e super ok pistolul si poate fi ascuns foarte usor cu un toc care se poarta pe interiorul pantalonului.

Apropo stie cineva de unde pot cumpara un toc pt sw sd9 din plastic?

Daca mai are altcineva acest model asi vrea sa aud ce parere are despre pistol...

• 2 weeks later...

buna tuturor.

as vrea sa multumesc colegilor ce au postat aici.

de 3 zile sunt proaspat posesor al unui s&w mp9.

am tras 35 de cartuse cu el si deocamdata nu am decat cuvinte de lauda .

inca odata va multumesc mult.

Ai putea sa pui niste poze cu cutia in care l-ai achizitionat si cu accesoriile? Te rog. Sunt curios cum arata... Zici ca esti multumit de MP9?

Pe o scara de la 1 la 10 ce nota i-ai da?

La fel as ruga si posesorul de S&W SD9 sa relateze si sa uploadeze poze.

Edited by andreyu

• Moderator

În prima poză din primul post al acestui topic poţi vedea cutia în care vine pistolul. Vine exact în aceea geantă/servietă/diplomat (spune-i cum doreşti).

Multumesc mult pentru informatie Catalin! :good: Nu eram sigur ca vine in acelasi ''ambalaj'' cumparandu-l de la arrow sau de la alte mag. de specialitate.

Edited by andreyu

• Moderator

Aceea poză este reală, nu e luată de pe net. Este arma unui coleg şi a fost achiziţionată anul acesta în vară, parcă să zic chiar de la arrow.

ai aici poza armei mele:

vine exact cum este in primul post.

tot de la arow l-am luat.

avand in vedere ca am tras cu 7,65 si glock 17,pot sa-i dau nota 10(doar este arma mea personala :clip:)

Ai putea sa pui niste poze cu cutia in care l-ai achizitionat si cu accesoriile? Te rog. Sunt curios cum arata... Zici ca esti multumit de MP9?

Pe o scara de la 1 la 10 ce nota i-ai da?

La fel as ruga si posesorul de S&W SD9 sa relateze si sa uploadeze poze.

Edited by lovatz
  • Upvote 1