Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Va salut,

O intrebare in legatura cu cazierul judiciar: se poate ridica si de la alt ipj, nu neaparat de la cel din orasul de domiciliu?

Imi cer scuze daca a mai fost pusa intrebarea, respectiv dat raspunsul.

Multumesc

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Pentru a obtine un certificat de cazier judiciar, persoanele fizice interesate pot depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civila si motivata, la ghiseele subunitatilor de politie de la locul de nastere sau domiciliu ori resedinta insotita de:

• actul de identitate (cartea de identitate, buletinul de identitate, pasaport, cartea de identitate provizorie, aflate in termen de valabilitate)
  • timbru fiscal in valoare de 2 lei
  • chitanta prin care se face dovada achitarii taxei de prestare serviciu, in cuantum de 10 lei

• Apreciez 1
  • 3 ani mai târziu...
Publicat

Salut din anul 2013 nu mai stiu exact s-a modificat legislatia privind ridicarea cazierului de la adresele de resedinta, insa tot nu am inteles daca eu sunt student in Bucuresti si sunt dintr-un alt oras de ex Bacau, stau la camin si nu am mutatie pe Buletin, imi pot ridica cazierul din Bucuresti, avand in vedere ca suntem in sec. 21 cu baze de date legate si accesibile orinde la nivel de tara si nu numai !

Multumesc !

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.