Jump to content
POLITISTI.ro

Obtinerea certificatului de cazier judiciar

Napoleon

Recommended Posts

Va salut,

O intrebare in legatura cu cazierul judiciar: se poate ridica si de la alt ipj, nu neaparat de la cel din orasul de domiciliu?

Imi cer scuze daca a mai fost pusa intrebarea, respectiv dat raspunsul.

Multumesc

• Upvote 1
  • Downvote 1

• Moderator

Pentru a obtine un certificat de cazier judiciar, persoanele fizice interesate pot depune personal cererea-tip, cu datele complete de stare civila si motivata, la ghiseele subunitatilor de politie de la locul de nastere sau domiciliu ori resedinta insotita de:

• actul de identitate (cartea de identitate, buletinul de identitate, pasaport, cartea de identitate provizorie, aflate in termen de valabilitate)
  • timbru fiscal in valoare de 2 lei
  • chitanta prin care se face dovada achitarii taxei de prestare serviciu, in cuantum de 10 lei

• Upvote 1

• 3 years later...

Salut din anul 2013 nu mai stiu exact s-a modificat legislatia privind ridicarea cazierului de la adresele de resedinta, insa tot nu am inteles daca eu sunt student in Bucuresti si sunt dintr-un alt oras de ex Bacau, stau la camin si nu am mutatie pe Buletin, imi pot ridica cazierul din Bucuresti, avand in vedere ca suntem in sec. 21 cu baze de date legate si accesibile orinde la nivel de tara si nu numai !

Multumesc !