Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, vin pe acest forum cu o intrebare probabil prosteasca,dar in necunostinta de cauza tind sa cred ca este posibil. Am un autovehicul marca Renault Megane 1 2002 adus din Italia,a avut numere rosii,toate 3 seturi. Acum,inmatricularea ajunge undeva la 700 de euro,doresc sa intreb daca pot face transferul numerelor de pe un alt autoturism pe acesta,adica sa radiez acel autovehicul dar ca numerele de pe el sa le transfer pe acesta nou,bineinteles cu toate demersurile necesare acestui transfer. Din cate mai gasit pe domnul google se poate,dar nu am gasit nimic cert.

Multumesc anticipat.

• Moderator
Publicat

Din punct de vedere legal nu se pot "transfera" numerele (transferul înmatriculării). Poți însă să faci o în condițiile stabilite si impuse de RAR - Registrul Auto Român.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.