Jump to content
POLITISTI.ro

Modificare talon dupa colantare partiala

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua.

Va rog sa imi spuneti daca este necesara modificarea talonului(sau alte modificari in actele masinii) in situatia urmatoare:

Am aplicat colant auto negru pe capota si plafon, in conditiile in care masina are culoarea rosie.

Suprafata colantata reprezinta aprox 30-40% din suprafata masinii.

Multumesc.

• Moderator
Publicat

Da, trebuie să ajungi la RAR cu maşina pentru efectuarea menţiunilor necesare privind culoarea în cartea de identitate a vehiculului, după care trebuie să preschimbi certificatul de înmatriculare.

Mai găseşti discuţii similare şi informaţii mai multe şi aici:

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua!

Doresc sa colantez negru mat, doar capota motor la o Skoda Octavia II, culoare rosu corrida, trecuta in talon si CIV.

Am marea rugaminte sa-mi spuneti daca este necesara prezentarea autoturismului la RAR pentru mentionarea culorii negru (doar capota motor) in CIV si pe urma in talon?

De asemenea va rog temeiul legal, indiferent de situatie.

Multumesc mult

• 4 luni mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

Am tot cautat daca este nevoie sa merg la rar dupa colantarea plafonului,din pacate nu am gasit nimic de actualitate. Intr-un final am decis sa merg la RAR Ilfov (stau aproape de RAR) si am intrebat un domn inginer daca este obligatoriu sa trec asta si in talon, acel domn a spus ca nu este nevoie. Ma pot baza pe ceea ce a spus ? Vreau sa colantez plafonul fix cum este poza din atasament.

Va multumesc anticipat !

BLUE GOLF WITH BLACK ROOF.jpg

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Bună ziua,dacă am pus aceste autocolant pe mașină ce ar trebui sa fac? Sa fiu in regula daca sunt oprit de poliție. Pe laterala cealaltă și spatele sunt făcute la fel . Mulțumesc anticipat !!

IMG_20210423_212444__01__01__01.jpg

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.