Jump to content
POLITISTI.ro

Doua Job-uri

Postare recomandată

Publicat

Muki picteaza linistit.

Poate ma inscriu si eu pe lista de asteptare la un tablou.

Imi plac peisajele. :clip:

• Postări 43
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• muki

8

• Elvis

7

• SandoKhan

5

• Miadry

4

Publicat

Elvis, tie ar trebui sa-ti faca un portret. ^_^

Muki, tablourile se pot trimite si prin curierat sau trebuie neaparat ridicate personal?

Publicat

Deja suntem cativa care vrem sa cumparam, asa ca apuca-te de treaba!

Publicat

Am cate ceva si pe stoc.

Ziceti preferintele si le execut la ordin :emo-yessir: .

Publicat

Eu vreau un tablou cu politisti :ner:

Glumesc, ma gandesc bine si-ti spun. :)

Publicat

Am inteles.

Atunci mult succes in continuare si asteptam invitatia la vernisaj. :)

Publicat

Mersi un autoportret puteti viziona chiar pe profilu meu este facuta de 12 ani.

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Am vazut si eu asa zisul autoportret - sinistru de-a dreptul! hidos! oh! zici c-ai murit de 100 de ani!

totusi, de cine sa tinem seama, de raspunsul MAi din 30.12.2009 cand la da cu tifla baietilor din prolex, zicandu-le ca noua ni se aplica legea 360 si basta, sau poate putem tine seama de raspunsurile ANI, unde zice ca din analiza atenta a atributiilor fisei postului si a noului job se desprinde incompatibilitatea? nu de alta, astea-s mai noi!

ca, nu va suparati, imi vin niste vorbe tiganesti la gura, cand vorba unui coleg "poti face aripi" daca vrei sa traiesti un pic mai bine!

ce @#$% mea! trebuie sa mor incet in pozitie de drepti?!

asa zisii juristi de la noi de la ijpf dau din umere si dau ca exemplu adresa ani, dar ei nu-si asuma nici o responsabilitate, seful de la ru ca "bai, sa nu faci aripi" - asta daca fac ceva inregistrat - a se citi legal, vezi bine! ca el atata stie, a se pune bine cu sefii lui, nu si sa rezolve ceva, in @#$% mea! :angry:

Modificat de castana
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Snake, ai voie sa predai. Daca in facultate ai facut modulul pedagogic, ai acest drept. Daca nu, poti face un curs de formator, apoi poti "preda" de exemplu tehnica interventiei la societatea respectiva.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

In categoria joburilor ,,interzise,, cea de agent asigurari-broker asigurari intra in conflict cu meseria de politist ?(mentionez ca lucrez ca si  ajutor sef de post)

Publicat

Dupa mintea lor aproape orice ai face intra in conflict cu meseria asta. Poate un agent de asigurari mai bun decat tine ar fi mama, sotia, sora ta etc.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Daca esti politist si detii  atestat de instructor poligon de tragere,poti incheia un contract de colaborare cu un poligon de tir?Adica sa fii instructor in acel poligon in timpul liber(nu neaparat angajat sau renumerat),eventual sa fie folosite armele tale personale de tir?

• 2 ani mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

La multi ani! 

In linii mari, vreau sa lucrez de acasa programator, cu contract de munca bineinteles.

Care ar fi consecintele cele mai grave in cazul in care fac acest lucru fara sa anunt pe nimeni? E de natura disciplinara sau poate avea si alt iz? 

Lucrez pe un post neoperativ si fara nicio legatura prin fisa postului cu IT-ul.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.