Jump to content
POLITISTI.ro

Nu vom primi norma de hrana intreaga conf sefului IGPR

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Cum poate sa minta cu atata nerusinare omul asta?!?! :angry:

Spune ca nu vor fi dati politisti afara din formatiunile operative, cand exact acestia sunt vizati pt disponibilizare ... :doh:

• Membru
Publicat (modificat)

Pai lu milogu asta ii trebuie dat in cap cu televizorul cand i se vor pune imaginile sa vada ce-a declarat.Reprezentantii nostri trebuie sa marseze pe ideea asta si sa-i demonteze afirmatiile astuia.Nua am auzit de bucatatari, informaticieni, mecanici disponibilizati.Cred ca astia vor fi adusi in locul agentilor de la op care vor fi dati afara, PCR functioneaza.Sa vezi frumusete ca astia nou adusi sunt plini de meserie.

Modificat de stelistman
  • Membru
Publicat

Poate ti-o meriti tu ma, eu nu. Nu voi tolera asa ceva si impreuna cu cei ca mine vom iesi in strada sa ne cerem drepturile. Sper ca voi astia cu mentalitatea asta, "ne meritam soarta" sa va treziti macar acum la realitate.

• Apreciez 1
Publicat

nu noi ne meritam soarta, ci cei care i-au vazut capabili, dar pe langa aia suferim si noi

Publicat

Si iata ca prorocirea s-a savarsit! Au taiat norma de hrana, pe care sa nu mai sperati sa o mai primiti inapoi, ca nu o veti mai primi. Asta a fost facuta ca sa faca oamenii sa-si dea singuri demisia. Sa ne tina in stres permanent ca sa nu mai gandim la faze de genul "iesi afara , javra ordinara"

Publicat

Nu sunt niste strategi prea buni. Eu m-as teme rau de tot de omul care nu mai are nimic de pierdut. Si e de ajuns sa fie unul singur in locul potrivit, la momentul potrivit.

• Moderator
Publicat

Sa nu mai credeti o iota din ce spune Igas. Domnia sa minte cu nerusinare. Si am sa va explic la ce ma refer.

Igas afirma ca aceasta taiere va fi temporara, adica doar pentru luna iunie, iar din iulie cica ii vom primi inapoi. Fals!! Minte fara nicio jena!

Acesti bani pe care ni i-au luat, sunt acele sume necesare pentru a plati salariile tuturor. De ce? Pentru ca acesti guvernanti la inceputul anului si-au propus sa disponibilizeze politisti si de aceea au alocat mai putini bani. Retine-ti, bugetul alocat a fost dimensionat pentru acel secenariu al lor in care politistii trebuiau sa fie deja disponibilizati la aceasta data.

Intrucat, lucrurile nu au mers asa cum isi doreau ei si legea privind disponibilizarile nu a trecut de parlament, planurile le-au fost incurcate.

Deci, chiar daca se vor face acele disponibilizari, tot NU vor avea de unde sa ne dea acesti bani inapoi. De ce? Pentru ca bugetul este dimensionat pentru numarul de politisti care vor mai ramane dupa acele disponibilizari. In concluzie, nu vor avea fonduri pentru a ne da banii opriti acum, decat daca bugetul va fi suplimentat.

Iar daca ati uitat, va reamintesc ca Basescu a declarat la televizor, faptul ca a primit asigurrari de la primul-ministru Boc ca bugetul MAI NU va fi suplimentat sub nicio forma.

Asa ca ceea ce spune Igas sunt doar niste minciuni!

Sa NU credeti nicio o iota din ce spun! Aduceti-va aminte ca la fel au spus anul trecut, cand ne-au bagat mana-n buzunar si ne-au luat 25% din bani, ne-au spus ca de la 01.01.2011 salariile vor reveni. Dar probabil au uitat.

Publicat

catalin,nu se spune "domnia sa",se zice "baiatul asta"! :emo-yessir:

• Moderator
Publicat

Putem sa-i spunem oricum, pana la urma nu e decat o marioneta analfabeta ce minte cu nerusinare.

• Apreciez 1
Publicat

Pai baiatul asta e campion la sportul acela pe gheata, care se numeste curling, sau mai pe romaneste este pupator incurator, asa ca ce zice chiorul el face. Nu a gandit el treaba asta, ca nu e in stare, ci fiinta extraordinara de la cotroceni

Publicat

Catalin, s-a spus ca ii primim in Trim III daca se va incadra ministerul in buget, in conditiile pe cere tu le spui si cu care sunt de acord cred ca ii vom primi daca vor iesi pe plus in Trim III :D

Publicat

Nu-i vom mai vedea, cum nu am vazut si pe cei 25% care trebuiau retinuti doar sase luni , va aduceti aminte?

• Moderator
Publicat

Într-un comunicat al IPJ Suceava se arată că diminuarea normei de hrană a personalului din MAI pentru luna iunie îi afectează şi pe poliţiştii din cadrul IPJ Suceava, mai ales pe cei aflaţi în situaţii sociale sau financiare deosebite.

Pentru a veni în întâmpinarea unor astfel de cazuri şi pentru a evita apariţia unor evenimente cu impact negativ Consiliul de Conducere al IPJ Suceava a aprobat, joi, propunerea ca, din fondurile existente în cadrul celor două asociaţii umanitare, "Poliţia Suceveană" şi "Întrajutorarea", unde se colectează fonduri din contribuţia benevolă a membrilor din rândul cadrelor unităţii, să se acorde un împrumut fără taxe sau dobândă acelor poliţişti identificaţi ca având probleme sociale.

Astfel, vor putea beneficia de acest fel de împrumut, printre alţii, poliţiştii cu un singur venit în familie, restanţe la ratele bancare, sau cu copii cu afecţiuni medicale grave aflaţi sub tratament.

"Varianta propusă se doreşte a fi o soluţie la nivelul unităţii de a-i sprijini colegial pe cei aflaţi în dificultate, pentru a depăşi mai uşor o perioadă dificilă din punct de vedere financiar", se menţionează în comunicat.

:blink:

Foarte tare fratilor!!!

Deci cei ce se afla in conducerea IPJ Suceava sunt alesi (cel putin d.p.d.v. legal ar trebui sa fie alesi de membrii asociatiei) si in fruntea celor doua asociatii de intrajutorare ale politistilor. Cu alte cuvinte, conducerea inspectoratului de la Suceava mai are la dispozitie si niste sume de bani frumusele ce se colecteaza "benevol" din salariul fiecarui politist, de care dispune dupa bunul plac. Ba chiar acorda imprumuturi acum!?

Oare s-or fi transformat intr-o institutie de creditare? :doh:

Publicat

Sunt de acord cu comentariul tau Catalin si ca o completare :

Fondurile de la cele doua asociatii sunt ale noastre ale politistilor membri, deci de esenta integrala privata si nu poate dispune un sef care este ordonator de credite pe bugetul institutiei. In fapt acesta vine doar cu o propunere in numele membrilor.

In alta ordine de idei sa nu credeti ca aceste sume pentru intrajutorare vor fi nerambursabile, ci s-a stabilit de comun acord cu toti membri, sa se aloce pe baza de cerere, in cazurile justificate social (copil bolnav, rate neplatite la banca, unic salariat in casa, etc. ) in limita a maxim 1.000 lei de membru cotizant care va trebui sa returneze suma fara dobanda sau alte sume in plus in termen de 2- 3 zile. Este o modalitate prin care noi intre noi ne ajutam si nu conducerea IPJ-ului, este o gura de oxigen, dar agonia continuua.

Publicat

in primul rand banii aia pt fondul(urile) de intrajutorare nu sunt dati benevol ci luati cu japca lunar. daca vor sa faca ceva sa restituie contributia fiecaruia nu sa aprobe si sa acorde imprumuturi. in ritmul asta ne schimbam denumirea in Banca Comerciala IPJ X

Publicat

Pupincuristii, incompetentii si santajabilii sunt la mare cautare in acest minister cum de altfel si in toata tara.Din cauza lor am ajuns asa si vom ajunge si mai rau.80% din acest minister nu au coloana vertebrala, sunt incompetenti si cel mai important santajabili si creduli.

80%??? Dureros e faptul ca ai fost cam indulgent...

Publicat

stimati colegi,se zvoneste ca in cel mai rau caz,ne vor lua doar 250 de lei din norma de hrana......iar in cel mai fericit,nu ne vor lua nimic.....bineinteles ca nu cred asa ceva,macar pana pe data de 14..... :hmmmt:

Publicat

Nu mai e nici mal mic semn de bucurie pt ca oriucm (chiar daca vor 'reveni' salariile din luna iulie) am inteles ca taie sporul de antena si confidentitate..................

Publicat

oricum ne mai taie ceva...ca doar asa se fac economiile din taierile salariale, mai ales ale noastre

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.