Jump to content
POLITISTI.ro

Campanie impotriva accidentelor rutiere

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Dacă nu ai realizat ți-o spun eu, tu mai sus, indirect ți-ai desconsiderat colegii care ar participa la o astfel de acțiune, considerându-i incapabili să discearnă, să analizeze și să stabilească cui și când se impune ...

• Membru
Publicat (modificat)

Cel mai probabil, Marinescu nu se simte in stare pentru a duce la bun sfarsit o astfel de sarcina si crede ca ar fi prostit imediat de tot felul de "blonzi" atat de usor, de aceea traieste cu impresia ca asa se va intampla si in cazul celorlalti. :ner:

Modificat de Octavian
  • Apreciez 1
Publicat

asa este octavian....in sfarsit cineva care ma intelege...ti-am dat un plus....good job :-j

eu ma refeream la efectul pe care l-a avut in societatea respectiva si ce au inteles cei de acolo din asta...si ce s-ar intampla la noi...in fine...asta-i cu totul asta poveste

drept dovada si exemplul tau....la ei se impart casti de protectie pt biciclisti iar la noi elemente reflectorizante carutasilor...cam asta e nivelul si diferenta

• Membru
Publicat (modificat)

Ha, ha, ha, dupa logica ta, la Monte Carlo probabil ca ar trebui sa le imparta numai caviar sau cristale Swarovski, ca sa fie in ton cu nivelul de civilizatie de acolo. :ner:

Modificat de Octavian
Publicat

Stimate Marinescule, cati biciclisti ai intalnit circuland noaptea pe soselele patriei? Eu nu am intalnit asa de multi in comparatie cu numarul de carute care fac acest lucru. Si am fost la destule accidente deosebit de grave, care au avut drept cauza lipsa elementelor reflectorizante la caruta. Si daca mai este incarcata cu butuci sau lemn de foc, crede-ma ca, o vezi tarziu sau foarte tarziu pentru a mai face mare lucru. Un catadioptru iti poate salva viata tie, carutasului si eventual celorlalti (inclusiv calului care poate este bunul cel mai de ajutor si singurul al omului respectiv). Tu urmareste efectele si ne tine la curent. Spor.

• 9 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Norocoşi sau cum s-ar putea numi cei trei pietoni?

Nici măcar nu au avut timp de reacţie - accidentele rutiere sunt mai aproape decât credem fiecare dintre noi, iar principiul ăla "mie nu mi se poate întâmpla" - este foarte păgubos

Doar norocul i-a salvat. Dacă vă uitaţi cu atenţie, nici măcar nu au apucat să aibă vreo reacţie.

image001.gif

Publicat

Ultima data cand am incercat sa merg intro comuna cu 50 la ora(cat era limita de altfel), am primit mai intai claxonuri, apoi injuraturi si cel mai "smecker" a aruncat si cu ceva in mine cand m-a depasit.

Si era plin de copii si pe o parte si pe alta. In bucuresti si inprejurimi de fiecare data cand incerc sa conduc regulamentar ma injura toti...

E un oras de nebuni, daia mor atatia pe drumuri.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Si de ce ii bagi in seama? Platesc ei in locul tau? Nu cred..

• Apreciez 1
Publicat

Atata timp cat tu respecti legea nu-ti bate capul cu altii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.