Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţist bătut şi împuşcat pentru că a deranjat o petrecere

Postare recomandată

• Membru
Publicat

agresiunea impotriva politistului nu a avut loc ca urmare a actelor/activitatilor desfasurate anterior si nici nu au legatura cu serviciul. politistul nu isi desfasora activitatea in acea localitate ci in Bucuresti, asta nu inseamna ca nu era politist... din cate am inteles a fost un eveniment nefericit, i-a scapat/ fugit cainele in acel i.a.s., iar aia fiind beti au vrut sa i arate cat de smecheri sunt ei...

Publicat (modificat)

pe forumul asta n-ai loc frate de atatia deontologi care-si fac meseria ca la carte , dusa la extrem chiar .... wtf, uitati-va la voi cand vorbiti asa de sus ...

Modificat de GuessWho
  • Displace 5
  • Membru
Publicat

pai si daca nu iti convine de ce mai scrii pe acest forum?

Publicat

o sa incerc sa nu mai scriu, doar sa urmaresc subiectele care ma intereseaza , voiam sa scot in evidenta atitudinea din post'urile lor, parca ei au inventat politia asta

Publicat

de inteles l-am inteles si eu ( rolul) dar imi vine foarte greu sa cred, ca cei care scriu aici , exact asa sunt si in realitate, aplincand principiile codului de deontologie si etica si ghidandu-se dupa ceea ce este drept si ce nu , punand intotdeauna in balanta , etc , hai sa fim seriosi, traim in romania ;) :ner:

Publicat

bine, asa este, nu sunt de-al lor ca vad realitatea si nu traiesc intr-o lume virtuala perfecta , si tu angelfire viseaza in continuare sa ai "plus-ul" , pana atunci nu-mi da sfaturi . :*

• Displace 4
  • Membru
Publicat

GuessWho , sincer ma faci sa regret faptul ca ai primit acel "+" cu ajutorul meu.

Nu stiu de ce traiesc cu impresia ca esti vreun "pilos" care crede ca tot ce "zboara" i se cuvine.

Din pacate am si eu in clasa astfel de exemplare si mi-e mila de ei pentru ca stiu ca mai tarziu o sa se loveasca cu fruntea de "sus" si poate nu o sa fie nimeni sa-i ajute sa se ridice. As vrea sa te calmezi si sa o lasi balta pentru ca te bagi adanc in groapa marianelor !

Numai bine !

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

realitatea e aceea cand trebuie sa fugi pt a-ti proteja pielea nu sa scoti pistolul ca esti tu chuck norris si impusti 20 de tigani, desigur cu somatia legala :ner: in viziunea deontologilor, cand nu poti sa-i dai amenda unuia ca te suna sefu si nu poti decat sa spui am inteles sa traiti, cand desi faci un dosar ca la carte(cazul judecatoarei care a consumat alcool la volan) si procurorul cere achitarea, el care ar trebui sa reprezinte acuzarea nu apararea, si exemplele continua, asta-i realitatea

Modificat de GuessWho
  • Membru
Publicat

la ce scrii tu aici pot face trimiteri la diverse evenimente mediatizate dar asta nu insemna ca doar la asta se rezuma activitatea politiei

• Apreciez 1
Publicat

L-as intreba pe amicul GuessWho din ce experienta ne vorbeste el cu atata siguranta. Din cea capatata pana acum in scoala pe sectoare? Sau ? Cum poti afirma asemenea lucruri cand tu nu ai pus o data catusele unui infractor. Cand nu ai imobilizat unul (colegii de clasa imobilizati demonstrativ in scoala nu se pun), cand nu ai o ora in strada....

Tu esti la varsta la care te influenteaza televiziunile si ziarele. Nu ai experienta, nu ai baza de comparatie.

Ti s-a vorbit frumos si respectuos , ca si unui coleg, desi momentan nu esti coleg cu nimeni, eventual cu colegii de clasa.Ai raspuns cu aroganta si cu emfaza, lucruri neavenite si nedorite intre colegi.

Te-ai adresat unui cetatean, in speta Angelfire la fel de suficient si arogant.Pai , prietene, daca si pe strada vei face asa, atunci sa nu te miri ca te vei trezi fara plusul acela rosu de care esti asa de mandru.La propriu , nu pe acest forum.

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

GuessWho, trebuie sa fii constient ca in umblarea ta prin aceasta lume vei influenta direct sau indirect vietile multor oameni. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui e: "cum ii vei influenta?" :clip:

Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra.

Publicat

@ arcan , sa stii ca din 2 ani de scoala 1 an a fost practica , si am imobilizat si incatusat destui care nu sunt colegi cu mine , si am vazut ce se face si cum se face treaba in politia romana, nu neg ca sunt si oameni adevarati care-si fac meseria dar nu la modul in care este expusa aici.

aici parca-i ascult pe profesorii de la scoala care habar nu au de viata din strada si ne vorbesc din carti, daca le schimbi speta aia cu ciochina , isi prind urechile :blink:

Publicat

GuessWho Eu iti spun doar atat : "Pestele care lupta impotriva curentului… moare electrocutat."

Publicat

ma bucur ca ai remarcat :emo-yessir: imi cer scuze ca nu sunt de aceeasi parere cu voi , si cam atat am avut de spus, am fugit la meci . :emo-yessir:

Publicat (modificat)

Stii care e marea problema? Tu nu cred ca cunosti personal pe vreunul dintre cei care ti-au aratat cum vad ei realitatea.Eu cunosc personal pe cativa dintre ei.Si am o veste proasta pentru tine: Sunt deacord 100% cu ei si 0% cu tine.De ce? Pentru ca numai cu asemenea oameni si cu asemenea mentalitati putem schimba ceva. Cu fricosi si cu lasi nu se poate face nimic.

Spui ca sunt deontologi ? Pai in comparatie cu profesorul tau de etica si deontologie profesionala sunt intradevar deontologi. Nu a zis nimeni ca politistul trebuie sa fie sfant dar nici Bruce Willis care ii salveaza pe toti. Nu . Dar de umili si iobagi a fost si va fi plina tara asta.Are nevoie si de barbati.

Deci daca imi permiti o recomandare pentru tine, fii barbat.Si cand vezi o Angelfire la anaghie, ajut-o.

Iar daca tot vrei manusi si meci cu vreunul dintre noi, luna viitoare este campionatul national de Unifight pe MAI. si se tine la Timisoara.Inscrie-te si vei avea ocazia sa iti dovedesti barbatia. Ca pe forum, nu se prea poate dovedi...

Modificat de arcan
Publicat

GuessWho nu este nimic rau in a iti apara ideile, dar priveste la paginile care s-au scurs pe acest topic...1, 2, 3....toti iti spun acelasi lucru si anume ca este gresit modul tau de a privi lucrurile. Pana si civilii iti spun acelasi lucru. Nu privi de sus pe cei care asa cum spui tu nu au acel "plus". Inca nu ai terminat scoala si s-ar putea sa nu beneficiezi nici tu de el prea mult timp daca iti tratezi in asa fel semenii si mai ales colegii. Pe forum suntem o comunitate unde nu conteaza gradele, "plusurile" sau minusurile, invatam unii de la altii, ne respectam reciproc, purtam discutii constructive, atacam ideile si nu colegii, nu bravam in atotstiutori. Daca vei invata sa respecti aceste lucruri vei avea numai de castigat, mai ales ca inteleg ca esti tinerel si nu a ai absolvit inca. Nu uita ca asa cum ii vei trata pe cei de pe acest forum asa vei fi tratat si tu. Valabil si in meseria pe care ti-ai ales-o.Succes!

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

dupa 2 ani de scoala, din care 1 in practica ai vazut ce se face si cum se face treaba in politia romana. ei pe dracu, ce ai vazut?ai incatusat pe multi care nu -ti sunt colegi? bravo.

probabil ca inca nu esti politist, abia cand vei fi lucrat ca politist vreo 10anisori, zic eu, poti spune ca stii ce si cum se face.

tu incerci sa emiti pretentii ca stii despre aceasta institutie din care tu inca nu faci parte.daca tu crezi ca ai vazut ce si cum, ce pot spune despre un politist cu 15 ani vechime???

gandeste-te doar un pic la asta.... nu veni cu o astfel de atitudine in operativ, pentru ca iti vei frange gatul singur, nu-ti place ce ai vazut in astia 2 ani din care 1 de practica, nu mai veni, mergi in alta parte, fa altceva ce crezi ca iti place, iar daca te hotarasti sa vii sa stii ca oamenii te vor primi cu bratele deschise si te vor ajuta sa te integrezi dar nu- i jigni, nu-i sfida, nu-i critica , fii modest, asculta ce spun ceilalti si apoi distinge ce e rau de ce e bine

• Apreciez 1
Publicat

daca-mi platesti tu taxa de scolarizare , maine imi scriu demisia

Urat mod de a raspunde.

Propun administratorului sa iti retraga plusul rosu pentru ca nu il meriti.

Publicat

sa mi-l retraga, sa-mi dea si ban, eventual sa-mi scrie si o scrisoare la scoala prin care sa ceara excluderea mea de la cursuri , daca este asa grav ce am facut

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.