Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţist bătut şi împuşcat pentru că a deranjat o petrecere


Dan

Recommended Posts

sursa antena3.ro

Un poliţist a trăit de Paşti experienţa vieţii lui. A ieşit să-şi plimbe câinele şi a dat din greşeală peste un chef al aleşilor locali dintr-un sat din Călăraşi. Din aceasta cauza s-a trezit alergat, bătut şi împuşcat.

Totul a început când un poliţist aflat în vacanţă a ieşit la plimbare cu cîinele. Animalul a intrat pe poarta unui fost I.A.S. care părea părăsit. Însă, ghinion! Acolo se aflau la un chef mai mulţi consilieri locali din comuna Dragoş-Vodă.

Dar cheflii nu s-au mulţumit cu atât. Din spusele poliţistului, cinci dintre ei l-au alergat pe câmp cu două maşini.

Gloanţele l-au ocolit, dar fost bătut încă o dată pînă i-au rupt urechea. Scandalul a fost confirmat de o altă angajată a primăriei. De încă o bătaie poliţistul a scăpat după ce a sunat la 112. Ofiţerii criminalişti au ridicat arma şi au găsit după căteva ore tuburile cartuşelor. Poliţistul şi-a scos certificat medico-legal şi a depus o plângere împotriva agresorilor.

Edited by copman
Link to comment

Ce bine era daca aia continuau cu parastasul agresorilor in continuarea petrecerii :naughty: prin alte tari cu apa calda si fara, asta ar fi fost urmarea fireasca a lucrurilor cind ameninti si tragi cu arma dupa o persoana, in special un politist :emo-yessir:

Link to comment
 • Moderator

Aici gresesti prietene, gresesti teribil. Serviciul politienesc are caracter permanent si obligatoriu, esti politist si in pielea goala odata ce ti-ai declinat identitatea. M-am saturat de cocalarisme din astea de genul nu porti uniforma nu esti politist. Se presupune ca esti un viitor politist, ar trebui sa stii lucrurile astea. :angry:

 • Upvote 7
 • Downvote 1
Link to comment

Ba politistul este de serviciu 24 din 24 cam 365 de zile pe an. Ca nu era imbracat in uniforma e cu totul altceva, dar daca il cunosteau , stiind cine este, iar e cu totul altceva!

Link to comment

cred ca voi gresiti, atata timp cat omul era in concediu, ce legatura are asta cu statutul de politist? atunci infractiunea ar trebui sa se numeasca ultraj, nu vatamare corporala .. :doh: si asta cu declinatul indentitatii o faci in timpul serviciului, sau tu cand iesi cu prietenii spui "buna ziua, sunt agent de pol .kmcoio din cadrul pol mun X " cam asta inseamna declinatul identitatii

Edited by GuessWho
 • Downvote 6
Link to comment
 • Moderator

Prietene GuessWho, ai grija cum vorbesti. Userul meu e Kmcoio, nu Kmcoiu. De asemenea, citeste mai atent prevederile Legii 218/2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane. Acum, te intreb ca un neavenit ce sunt, de unde stii ca politistul respectiv nu a fost agresat ca urmare a unor acte sau activitati pe care le-a facut anterior, in legatura cu serviciul? Stii cum se numeste asta? Te intreb, nu sunt specialist in drept ca tine. :hmmmt:

Edited by Kmcoio
Link to comment

si scz pt nume, a fost o greseala de tipar :emo-yessir: acum te intreb eu pe tine, ca un neavenit ce sunt , pentru ca nu am atata experienta in teren ca tine , daca tu stii ca "ti i-ai pus in cap " pe consilieri si pe primar ca urmare a unor masuri luate, te-ai duce cu un caine sa le strici petrecerea?

 • Downvote 3
Link to comment

Serviciul politienesc are caracter permanent si obligatoriu

Pana si eu in calitate de civil stiu asta.

In primul rand nu s-a dus cu cainele sa le strice petrecerea, pur si simplu a nimerit acolo.

In al doilea rand chiar daca se ducea acolo intentionat sa le strice petrecerea, asa tot nu justifica faptul ca l-au impuscat.

NU impusti un om, politist, nepolitist fiindca ti-a stricat petrecerea! :angry:

WTF?! Guesswho, politist, viitor politist, ce-oi fi, ce naiba e in neregula cu tine?

 • Upvote 1
Link to comment

eu nu inteleg ce e cu voi....spune clar in stirea de pe antena3 , omul era in vacanta , pur si simplu a fost ceva de conjunctura, de ce trebuie sa fie politist? dc nu este x din comuna care a fost batut si impuscat?

si nu l-au impuscat , au tras asupra lui cu o arma de vanatoare , dar nu l-au nimerit .

voi incercati sa spuneti ca daca sunt in politie nu mai am dreptul la viata mea privata , voi fi mereu politist : |

Edited by GuessWho
 • Downvote 10
Link to comment
 • Moderator

GuessWho, poate cand vei fi politist in vreo comuna si te vei pune travers cu domnul consilier local, cand te vei duce sa iti iei copiii de la gradinita, te poate alerga si impusca ca doar...nu esti politist, esti in timpul liber si te impusca ca pe...oricare om? Nu? Interesanta logica ta... vei avea multe "succesuri" in politia romana. :naughty:

Link to comment

NU impusti un om, politist, nepolitist fiindca ti-a stricat petrecerea!

cred ca m-ai inteles gresit, nu le iau apararea acelora care l-au batut si care au tras spre el , dimpotriva, doar ca nu sunt de acord cu titlul stirei, ei nu aveau de unde sa stie ca este politist( presupun doar )

Kmcoio, tie-ti convine cand un politist in afara programului esti prins baut la volan si apoi toate televiziunile , "politistul a fost prins conducand sub ..etc" dc nu este X un om, politist este doar in timpul programului , doar atunci ar trebui sa aibe aceasta calitate, astfel se generalizeaza si se strica imaginea institutiei

Edited by GuessWho
 • Downvote 5
Link to comment
 • Moderator

Da, imi convine, sa se vada scursurile din Politia Romana. Ala care e prins baut la volan, indiferent ca e in timpul liber, ar trebui dat afara si pedepsit exemplar, tocmai pentru ca face imaginea institutiei de ras. Cand ai devenit politist, ti-ai asumat faptul ca trebuie sa fii un model de comportament pentru societate si prin atitudinea ta trebuie sa dai exemplul ASA DA! nu exemplul ASA NU!. Astia care aleg ultima varianta nu merita apelativul de politisti, sunt doar niste scursuri ordinare care nu au ce cauta in politia romana.

Pe scurt, iti recapitulez : politist = vegheaza la respectarea legilor => politistul trebuie sa respecte legile in primul rand, indiferent ca e in timpul liber sau in timpul serviciului.

DECI : politist prins baut la volan = infractor = pierderea calitatii de politist prin nerespectarea de catre acel individ a principiului sine qua non care defineste profesia de politist : RESPECTAREA LEGII!!!

Edited by Kmcoio
Link to comment

GuessWho scuza-ma dar .....

Ce va invata acum prin scolile de politie nu stiu, dar aveti profesori foarte slabi.

Deci daca ,,ti i-ai pus in cap" trebuie sa stai ascuns in debara si sa intrebi daca s-a terminat razboiul.

Eu zic ca chiar trebuia sa le ceara voie in scris ,,donilor" si eventual sa ii fie comunicat tot in scris ,orele intre care poate sa isi plimbe cainele.

Copile cu parul de aur tu te auzi ce spui?

Daca inca nu ai aflat tu ca viitor politist ,,care esti" vei fi obligat de lege sa constati infractiuni si contraventii chiar si in timpul liber.

Sa nu uit, vezi ca majoritatea actiunilor se fac in timpul liber al politistilor.

Iar daca domnii alesi locali interactionasera social cu politistul este imposibil sa nu fi stiut ca isi plimba cainele ,,sub acoperire", asta daca nu au o memorie selectiva sau brusc nu i-a lovit o amnezie generala.

Sa fi facut NASA un experiment la IAS-ul din Calarasi?

Si inca ceva , daca vei vrea sa strici petrecerea unor consilieri locali de unul singur, tu nefiind un impatimit al filmelor cu Bruce Lee, sa te duci pregatit.

Adica,, pistoalele si pumnalele" sa se regasesaca in dotarea ta cand intrii pe poarta IAS-ului.

Ca varianta de rezerva, pentru ca fuga-i rusinoasa dar e sanatoasa, nu se stie daca o sa ii dovedesti, ei aflandu-se la o petrecere sunt mai multi si ,,foarte incinsi" , sa ai masina cu motorul pornit.

De ce?

Pentru ca marea majoritate a ,,mardeiasilor" spun ,,ma duc sa ii bat pe aia" nu ,,ma duc sa ma bat cu aia".

Rezultatul unei incaierari este mai tot timpul altfel decat ti-ai propus.

Dar sa revenim, domnul politist aflat in timpul liber ,,inarmat" cu un caine ,,pechinez" s-a dus sa strice petrecerea alesilor locali care erau net superiori ca numar , beti si care aveau ,,oarece pusti de vanatoare" pe care le detineau cum altfel decat legal!

Viitorule coleg retrage-te in glorie pana nu devii ridicol. :slapb:

Pune-ti cenusa in cap si cere-ti iertare.

Parerea mea.

Edited by Elvis
 • Upvote 1
Link to comment

ultraj exista si atunci cand esti in afara serviciului, concediu etc daca esti atacat din cauza ca ti-ai exercitat atributiile de serviciu mai demult (ai dat o amenda, ai facut un dosar penal)

iar cu siguranta inaptii aia stiau ca omul e politist. oricum am inteles ca e plin calarasiul cu tigani si legea junglei domneste acolo, au un tupeu extraordinar... tiganul anchetat in dosar pentru conducere fara permis se duce la sediul politiei pentru audieri cu... masina :)

Link to comment

iti dai seama ca toti stiau ca este politist si nu cred ca l-au alergat doar ptr treaba cu cainele. probabil ca omul a deranjat cu exercitarea atributiilor pe unii mai colorati si cu relatii. ar trebui cercetat mai temeinic cazul si nu doar sa se rezume la o vatamare corporala. poate ca evenimentul are legatura cu functia de politist.

Link to comment

“Ameninţarea savârşita nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directa contra unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implica exerciţiul autoritaţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepesşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

Lovirea sau orice acte de violenţa, savârşite împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implica exerciţiul autoritaţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepeşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Vatamarea corporala, săvârşită împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implica exerciţiul autoritaţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepesşte cu închisoare de la 6 luni la 6 ani.

Vatamarea corporală gravă, săvârşită împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implica exerciţiul autoritaţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepesşte cu închisoare de la 3 luni la 12 ani.”

CAZURI SPECIALE DE PEDEPSIRE(art. 239¹ C. pen.)

“În cazul infracţiunilor prevazute în art. 180-182, 189 şi 193 savârşite împotriva soţului, copiilor sau parinţilor unui judecător, procuror, poliţist, jandarm ori militar, în scop de intimidare sau de razbunare pentru acte sau fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, maximul pedepsei se majoreaza cu 2 ani. “

Da maxu ai dreptate ca mai tot timpul,,acte sau fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii".

GuessWho nu ati ajuns la lectia asta?

Edited by Elvis
Link to comment
 • Moderator

Da, Jeffo, asta ii explicam si eu viitorului coleg, nu are de unde sa stie pe care dintre maimutoii aia de consilieri locali l-a deranjat politistul in trecut in exercitarea atributiilor de serviciu...si baiatul, pe mentalitatea paguboasa a romanului, da-l dracu, nu e politist, ca nu are cascheta, l-a luat la alergat cu pusca pe ogor. Hai sa fim seriosi! Eu am ce am cu mentalitatatea asta, GuessWho, ia vezi, cand vei face vreun dosar penal unui interlop, ti-ar conveni sa te bata cand te duci la cumparaturi? Ca de, esti in timpul liber, poate sa iti rupa capul, care e problema, nu?

 • Upvote 1
Link to comment

,,Exista batalii pe care e bine să le ocolesti; nu din teama că le-ai putea pierde, ci pentru că ai deveni ridicol castigandu-le."

Numai bine GuessWho. :emo-yessir:

 • Upvote 4
Link to comment

GuessWho, scuze ca intervin, dar esti sigur ca vrei sa devii politist? Cu atitudinea asta inca din scoala pana nici nu ai dat piept cu adevarata munca .......

P.S. Eu sunt un sustinator al politistilor proveniti din institutiile de invatamant ale MAI.Sper sa nu regret si vre-un tanar coleg proaspat venit din scoala sa o ia la sanatoasa cand am nevoie de el ca nu am cascheta sau nu o are el.Am exagerat putin dar ......

 • Upvote 1
Link to comment

asta se intampla cand cineva intrepreteaza intr-un mod total gresit ceea ce am vrut sa spun , ma rog , fiecare cu parerea lui , si daca e sa vina unul cu pusca, ionut72, sper ca alergi destul de repede :emo-yessir:

Edited by GuessWho
 • Downvote 2
Link to comment
 • Moderator

Daca e sa vina unul cu pusca, ar fi bine sa scoti la randul tau pistolul si sa ii aperi spatele partenerului, nu sa dai bir cu fugitii, ca s-ar putea sa iti iei, rusinos, cateva alice in spate... :naughty:

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.