Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţist bătut şi împuşcat pentru că a deranjat o petrecere

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

O iau babeste, poate intelegi. Colegul Ionut72 a zis ca nu vrea colegi care sa il lase la greu doar pe simplul motiv ca nu are cascheta in cap, recte, dupa logica unora ca tine, nu e politist, spunand clar ca poate a exagerat. Tu ai raspuns ca daca vine unul cu pusca, ar face bine sa fuga repede. Ori, printr-o deductie simpla, constatam ca nu discutam de speta in cauza, ci de situatia ipotetica in care doi politisti, parteneri, sunt atacati cu o pusca. Iar ideea ta era ca ei sa o ia la fuga, sau cel putin unul dintre ei. Felicitarile mele, esti un adevarat politist! :ner:

Modificat de Kmcoio
Publicat

as vrea sa te vad o data cum procedezi intr-o speta reala ca pe forum vad ca esti putin mai tare ca s. segal ,si "Nu ar trebui sa cautam eroi,ci idei bune." , cei care ne asteapta acasa n-au nevoie de eroi

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

:ner: Nu e nevoie sa ma vezi pe mine, te pot asigura ca daca ajungi in operativ, vei intalni cazuri reale, nu "spete", in care ghici ce, poti sa mori(e prevazut si in fisa postului acest lucru, in caz ca nu stiai)... Daca esti sportiv, sa fugi cat poti. Dar daca ai fi partenerul meu si m-ai lasa singur intr-o "speta", daca as supravietui, ti-as preconiza un viitor fulminant, if you know what I mean. :naughty:

Modificat de Kmcoio
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Mai oameni buni, sigur politistul ala nu era "local"?, deci in directa subordonare a domnilor consilieri si a primarului? In atare situatie subordonatul si-a vazut sefii in alta lumina si de aceea or fi tras dupa el!

Oricum GuessWho, daca vezi ca atatia politisti ti-au spus cum sta treaba de ce insisti sa devi ridicol? Nu pricepi ca in meseria asta esti activ si cand dormi, ca sa nu mai spunem de vacante sau zile libere, etc?. Ar trebui sa ne crezi pe cuvant. Daca vei ajunge in operativ, sigur nu vei mai gandi asa! Ti-o garantez!

Modificat de Dorin17
Publicat

GuessWho, disponibilitatea e unul din principiile fundamentale ale codului deontologic. Asadar, chiar daca esti la un suc cu prietenii, in momentul in care observi o fapta ilicita sau un pericol sau orice altceva ce aduce atingere valorilor aparate de lege, ideal ar fi sa intervii.

• Membru
Publicat (modificat)

StefanC, esti cam obligat, nu e doar ideal sa intervii... :naughty:

Modificat de Kmcoio
Publicat (modificat)

@GuessWho: si trebuie sa scrie undeva? :D sau articolul din ziar este echivalentul unui rechizitoriu? c'mon, nu poti sa te bazezi pe ce scrie, oricum nu aveau de unde sa stie cei de la ziar de ce l-au alergat si impuscat pe politist insa este la mintea cocosului ca cainele era problema principala. nu ne-am nascut de ieri in tara asta, ce naiba :naughty:

Modificat de maxu08
  • Moderator
Publicat

Colegul nostru mai tanar cred ca vrut sa evidentieze faptul ca presa a titrat peste tot cu litere de-o schioapa: "Politist alergat ... etc" si intrucat acel om se afla in concediu, i se pare ca nu e corecta aceasta abordare de catre mass-media a incidentului.

Intredevar sunt situatii cand presa forteza nota si foloseste abuzuv prin titlurile stirilor cuvantul politist, numai pentru ca stirea respectiva sa devina mai socanta/extraordinara/iesita din comun. Stim cu totii astfel de situatii si chiar s-a mai discutat aici pe forum referitor la acest subiect.

Dar in aceasta situatie, nu este cazul ... cand e vorba de un fost politist, de un pensionar, etc sunt de acord ca folosirea cuvantului politist este fortata, dar acum e justificata.

Si noi, ca politisti, trebuie sa fim constienti si sa ne asumam acesta situatie, cu bune si cu rele. In unele cazuri acest lucru va aduce deservicii imaginii institutiei din care facem parte si in unele cazuri va aduce beneficii. Depinde de noi toti daca si cat de repede constientizam acest lucru, astfel incat situatiile in care actiunile noastre aduc deservicii imaginii publice a institutiei sa fie cat mai reduse.

• Apreciez 2
Publicat

....Romania... -_- .

Saracu' om.

Iar un ditamai scandalu' mediatizat, bineinteles de presa, din care oricum nimic nu se va rezolva nimic. Astfel de...teribilisme te lasa cu gura cascata si in acelasi timp te lasa resemnat.

Oricum tampitii aia n-or sa fie trecuti prin gaura de ac...pentru ca asta ne e sistemul.

Ma gandesc, cum oare ar reactiona un om de rand... cand ar vedea o astfel de stire; "Uitati-va ba... ce pretentii sa mai ai de la ala, sau ala...sau mai stiu eu cine, cand si politistii fug de rup pamantul".

Pai fug, pentru ca sub un juramant si o uniforma, tot om e. Si ce ajutor sa primeasca? Si ce sa faca omu' daca o satra de tig..romani se tin dupa el ca niste salbatici.

Ahhhh!! :angry:

Publicat (modificat)

Oricum presa face din tantar , armasar, mai ales in stirile cu politisti! Vezi cazul de la Suceava: "sotia fostului nr. 2 din politia Suceava......." , sau in cazul de la Craiova: " Un fost politist si-a omorat.....". Miadry, nu sunt tendentios, dar asta e realitatea!

Modificat de Dorin17
Publicat

Noxy, poti sa spui fara retineri "tigan".

S-a votat proiectul de lege al deputatului PDL, Silviu Prigoana, proiect ce se refera la revenirea termenului de rrom la tigan. :D

Citeste aici

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

voi incercati sa spuneti ca daca sunt in politie nu mai am dreptul la viata mea privata , voi fi mereu politist : |

Ciudat modul tau de a gandi, ce te atrage la a fi politist? De ce vrei sa fii politist? A fi politist inseamna a te sacrifica, cand alegi aceasta profestie sti ca iti risti viata, sti ca profesia si familia vor fi pe acelasi loc, sti ca vei fi detestat de unii, dusmanit, sti ca va trebui sa te dedici trup si suflet, chiar si atrunci cand esti in vacanta.

Eu nu cred ca a fi politist inseamna sa fi doar politist cu juma de norma. Intra pe facebook, pe Politisti.ro si citeste portretul politistului.

GuessWho, nu este greu de ghicit cine esti, o arata chiar cuvintele tale.

Sa zicem ca eu sunt agresata, pe plaja. Tu esti cam la 3 metri, in concediu, cu prietenii tai.Care este reactia ta?

Pe de alta parte eu cred ca acei consilieri aveau un sentiment de dusmanie fata de acel politist, sau fata de institutia Politiei si au vrut sa isi bata joc de el, pentru ei a fost o distractie, dar au aratat, totodata, dispretul fata de Politie. Felul in care l-au agresat arata, mai mult, ca o vanatoare, iar asta a fost si intentia lor, sa faca din acel politist o prada.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

S-a votat proiectul de lege al deputatului PDL, Silviu Prigoana, proiect ce se refera la revenirea termenului de rrom la tigan. :D

Victor, ar fi fost bine sa fie asa cum spui tu, numai ca sursa ta de informare nu e prea buna, proiectul de lege a fost respins de Parlament intre timp.

Articolul la care faci trimitere e vechi.

• Apreciez 1
Publicat

Hmm, si eram atat de sigur pe mine. :doh:

Multumesc ca mi-ati reimprospatat informatia.

Publicat

VictorL, oricum Noxy se referea la "Comportamentul" de tigani, pe care l-au avut niste romani. Oare chiar erau romani?

• Moderator
Publicat

Nu poti fi sigur. Manelistul ala pigmeu, pana acum cateva zile era si el consilier, dar cand au inceput sa-i verifice averea si-a dat demisia.

In concluzie, nu inseamna ca daca vreunul a fost ales ca consilier local/judetean este ceva de capul sau. Au ajuns in astfel de pozitii si multi habarnisti, analfabeti, infractori sau te miri ce derbedei.

• Apreciez 1
Publicat

Ce spune Catalin e o regula general valabila.

Se aplica pe intreg teritoriul tarii avand drept culoare distinctiva portocaliul.

Publicat

Aici, chiar nu am nimic de zis. Bineinteles ca sub umbrela portocalie s-au ascuns si fete dubioase, " colorate", sau mai stiu eu cum!

Publicat (modificat)

@ angelfire , imi mai iau un rand de bere si sun la 112 , asta voi face in cazul in care esti agresata , si de unde stii tu atatea despre meseria de politist? vad ca nu ai "plus-ul"

Modificat de GuessWho
  • Displace 8
Publicat (modificat)
imi mai iau un rand de bere si sun la 112 , asta voi face in cazul in care esti agresata , si de unde stii tu atatea despre meseria de politist? vad ca nu ai "plus-ul"

GuessWho ce nu-ti ajunge?

Oamenii si-au lasat impresiile pe care tu le-ai lasat la iveala indirect sau nu.

Asta nu inseamna ca fac un atac direct la persoana ta.

Linisteste-te si conformeaza-te pozitiei si varstei pe care o ai.

Modificat de Noxy
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Colegul nostru mai tanar cred ca vrut sa evidentieze faptul ca presa a titrat peste tot cu litere de-o schioapa: "Politist alergat ... etc" si intrucat acel om se afla in concediu, i se pare ca nu e corecta aceasta abordare de catre mass-media a incidentului.

Intredevar sunt situatii cand presa forteza nota si foloseste abuzuv prin titlurile stirilor cuvantul politist, numai pentru ca stirea respectiva sa devina mai socanta/extraordinara/iesita din comun. Stim cu totii astfel de situatii si chiar s-a mai discutat aici pe forum referitor la acest subiect.

a fost cam singurul care a inteles ce-am vrut eu sa zic si n-a interpretat in avantajul sau , restul... numai bine, :emo-yessir: am incheiat aici ca mi-am luat destule "minus-uri" :doh:

Modificat de GuessWho
  • Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.