Jump to content
POLITISTI.ro

Restituirea certificatului de inmatriculare cu alt proprietar in acte

Postare recomandată

• 5 luni mai târziu...
  • Postări 32
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• iulian1980

6

• Marius

5

• Catalin

3

• Edd

3

Cele mai multe postări în acest topic

Publicat (modificat)

Va salut cu respect .sunt nou pe acest forum .îmi cer scuze dacă nu am postat în categoria corecta .

Am o problema cu un autoturism 

Mi-a fost reținut talonul pentru neperfectarea actelor în termenul legal de 30 de zile

Masina este înmatriculată pe o firma ce a fost lichidata (inchisa) 

Exista o factura în original emisa de catre firma pe numele unui prieten.

În aceste condiții cine poate recupera talonul acestui autoturism ?

În baza acelei facturi se poate recupera talonul mașinii de către prietenul meu ?

Firma fiind falimentara nu mai are administrator sau stampila.

Deci ..nu poate primi nimeni procura în acest sens .

Doresc sa depun contestație îpotriva acelui proces verbal. Ce acte și unde trebuie sa le prezint ( ca instituție ) pentru depunerea contestației ?

Pe parcursul procesului se prelungește dreptul de.circulație?

Va mulțumesc anticipat pentru răspunsurile pertinente și folositoare .

Modificat de Djxcyte
Am uitat o idee
  • 6 luni mai târziu...
Publicat

Buna ziua

va cer ajutorul intr-o situatie pe care nu stiu cum e mai bine sa o rezolv.

Am cumparat un autovehicul, deci am facut contract de vanzare cumparare, apoi l-am trecut la financiar pe numele meu platind si noul impozit si urmeaza sa fac transferul de proprietate.

Intre timp mi-a fost luat certificatul de inmatriculare pentru un parbriz crapat si o problema la directie.

Remeiez aceste probleme curand si ma duc la RAR insa va intreb cum sa fac la politie si cu ce acte sa ma duc?

Pot sa ma duc sa cer transferul de proprietate sau trebuie sa-l car dupa mine si pe bietul mos fost proprietar (de fapt cel din talon) sa ridic de la politie talonul vechi si apoi sa fac transferul pe numele meu? Ca sa stiu daca fac sau nu asigurarea pe numele meu.

Multumesc pentru raspunsuri.

• Marius a modificat titlul în Restituirea certificatului de inmatriculare cu alt proprietar in acte
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

Am o dilema. Tatal meu a cumparat la un moment dat o masina de la mine dar nu a inscris-o in circulatie pe numele lui.

Acum as vrea sa accesez programul Rabla cu ea dar nu sunt sigur cine ar trebui prezentat ca proprietar al masinii din moment ce talonul este inca pe numele meu.

Multumesc mult

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Am o nelămurire am cumpărat de vreo câteva zile o mașina iar mașina nu mai are itp valabil din 2015 actele sunt depuse pentru transcriere am inteles ca daca mașina nu are itp Ok nu se poate transcrie ,am vb cu proprietarul mașinii si l-am rugat sa facem itp sa transcrie mașina a zis ca nu trebuie ca el nu mai vrea sa il facă se poate rezolva cumva? Daca el nu vrea sami facă itp pe numele lui din talon ce pot face eu? Mașina am plătit-o  va mulțumesc aștept un răspuns 

• 8 luni mai târziu...
Publicat

Ceau ma poate ajuta si pe mine cineva acum 3 ani mi-a fost retinut talonul masini si numerele , propietarul care este in talon trecut nu mai pot da de el insa masina a fost scoasa de la primarie de pe el si eu platesc impozit la ea cu pot transcrie masina pe numele meu sau cum pot recupera actele masinii sau cel putin daca eu ma duc la politie de unde apartine fostul propietar pot lua talonul masini daca nu mai pot da de el am copie dupa buletinul lui cartea masini care este la mine,masina o am trecuta pe mine la primarie vreau sa stiu ce pot face ma  poate  ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri corecte pt ca am intrebat pe mai multi nu mai stiu ce pot face. Va multumesc

• 11 luni mai târziu...
Publicat

Buna sara im zice varog dac am o masina si mio luat talonul si masina nu era pe numele meu cum pot sam iau inapoi talonul 

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua.

In urma cu cateva luni mi-a fost suspendat certificatul de inmatriculare pe baza ITP-ului expirat.

Tin sa mentionez ca nu sunt proprietarul autovehiculului, el si-a schimbat domiciliul cu multi ani in urma dar nu a reinoit inmatricularea, l-a lasat inmatriculat pe judetul de bastina.

Cu dovada primita am fost la RAR si am obtinut ITP valabil, m-am dus la Regimul de permise si certificate din judetul in care este inmatriculata masina cu toate documentele in regula plus imputernicire prin procura notariala legala.

Ajuns acolo am avut minunata surpriza sa aflu ca nu mi-l elibereaza din cauza ne-inmatricularii in termen de 90 de zile in noul judet.

Este legal ce se intampla? fara certificat nu pot radia autovehiculul pentru al inmatricula pe un nou judet, eventual cu mine ca proprietar (cu contract de vanzare-cumparare si procura notariala pentru radierea din numele vechiului proprietar)

Nu stiu de ce dar am strania senzatie ca ma voi duce acolo degeaba, raspunsul va fii in continuare NU. La telefon nu raspunde nimeni de mult ba chiar il mai deconecteaza din cand in cand (cand am fost sa incerc sa ridic actul, telefonul zdranganea mai ceva ca un folclor, dar ei nici nu-l auzeau desi era langa ei)

Ce voi putea face in acest caz? La cine pot apela? Sau pur si simplu abandonez masina cine stie pe unde? Caci nici macar la dezmembrari nu o voi putea duce.

Daca cineva ma poate lamuri cu ceva informatii, as aprecia foarte mult.

Am sa revin cu mai multe informatii dupa cateva zile dupainca o incercare de a recupera actul buclucas.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.