Buna seara,
Am si eu urmatoarea problema. Am vandut un autoturism unui individ,am facut act vanzare cumparare, la momentul respectiv din diferite motive, nu am trecut instrainat catre in rubrica respectiva.
Precizez ca nu a mai venit dupa fiscal si fisa aceea de inmatriculare.
Problema este ca spre norocul meu si ghinionul lui, i-a retinut politia certificatul de inmatriculare . el zice ca din cauza itp-ului expirat.
Acum vrea de la mine o procura notariala, sau sa merg personal sa ridice talonul.
Ce pot face in acest caz, eu unu nu as vrea sa il mai dau, sa inscrie masina. CE pot face in continuare, el poate ridica talonul fara mine, poate inscrie masina fara talon?
Question
iulian1980
Buna seara, Am si eu urmatoarea problema. Am vandut un autoturism unui individ,am facut act vanzare cumparare, la momentul respectiv din diferite motive, nu am trecut instrainat catre in rubrica respectiva. Precizez ca nu a mai venit dupa fiscal si fisa aceea de inmatriculare. Problema este ca spre norocul meu si ghinionul lui, i-a retinut politia certificatul de inmatriculare . el zice ca din cauza itp-ului expirat. Acum vrea de la mine o procura notariala, sau sa merg personal sa ridice talonul. Ce pot face in acest caz, eu unu nu as vrea sa il mai dau, sa inscrie masina. CE pot face in continuare, el poate ridica talonul fara mine, poate inscrie masina fara talon?
Top Posters For This Question
6
5
3
3
Popular Days
Jan 14
6
Jan 19
5
Feb 6
3