Jump to content
POLITISTI.ro

Cum obtin legitimatie de IPA?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Nu ai cum să fii polițist-voluntar. Nu există așa ceva. Să nu crezi că dacă o să obții vreo legitimație gen IPA sau de voluntar o să scrie pe vreuna termenul de polițist sau POLIȚIA. Statutul de voluntar implică o serie de obligații pe care este bine să le citești înainte.

Modificat de Dan
Publicat (modificat)

nu imi trebui neaparat legitimatie ,nu zic ca nu da bine , dar nu ma intereseaza in mod special vreau doar sa devin politist voluntar ata

Poate gasesti raspunsul tau aici :

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat

„Mah“ prietene, tu nu intelegi ca IPA e o asociație profesionala a politistilor? Esti politist? Nu. Atunci ce mai vrei?

Publicat

Mai Neaga, mai baiatule, tu nu pricepi ca trebuie sa te faci mai intai politist, apoi poti deveni membru IPA si o sa platesti o cotizatie lunara? O tot dai cu voluntariatul, insa nu cunosti ce obligatii are un voluntar, pe tine nu te intereseaza in fond decat legitimatia. Ce tare, politist-voluntar!!! :))

Publicat

Data viitoare spune-i colegului tau ca trebuie sa-i ,,fluture" documentele solicitate si legitimatia de serviciu daca sunt politisti. Iar cocalarilor ii dau eu voie sa le dea sanctiuni contraventionale daca ,,flutura" legitimatii IPA.

colegului nu i-a pasat de legitimatiile lor (in paranteza fie spus uraste tot ce inseamna sindicate si asociatii :P); el doar a aplicat legea (amenzi de circulatie)

o seara buna tuturor

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Salutare, vreau sa inteleg de unde reusesc toti burtosii sa puna mana pe insigne si stickere, nu exista nicio lege impotriva persoanelor care folosesc falsuri de pe ocazii.ro ?

Multi se bat cu pumnul in piept ca stickerul este original, cu documente care sa ateste acest lucru, in situatia asta, nu sunt vinovati mai degraba colegii vostri care vand/doneaza stickere interlopilor?

PS: Nu doresc sticker/insigna, pur si simplu ma framanta acest lucru. In Bucuresti una din cinci masini e impodobita cu stickere I.P.A.

• Moderator
Publicat

Aceea asociaţie nu mai aparţine de mult timp poliţiştilor. Le-a fost confiscată de nişte fosile îmbuibate, ce sunt preocupate doar de cotizaţiile lunare, doar de strângerea de fonduri, cu care să-şi facă diverse concedii sau croaziere luxoase în diferite colţuri ale lumii.

Poliţiştii sunt pe cale de dispariţie din aceea asociaţie, de exemplu majoritatea colegilor mei ce iniţial erau membri s-au retras de mult, iar o mare parte nici nu s-au mai înscris. Marea majoritate a membrilor este formată din tot felul de atârnători, ce nu au nicio legătură cu poliţia, jandari, comunitari, pompieri, soldaţi, etc

IPA este condusă de către nişte foşti colonei comunişti, ce îşi împart nişte prime consistente periodic, iar faptul că această asociaţie a fost manelizată în România nu-i interesează câtuşi de puţin, au transformat-o într-o afacere.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Ai dreptate! In cadrul ipj-ului nostru exista IPA, dar nu stim ce face organizatia locala. Mai nou, am aflat ca se ocupa de membrii IPA unul care este membru de 3 ani de zile, desi nu a fost ales de noi, iar sef este, cum altfel, seful ipj, care a fost ales de cativa oameni care au participat la sedinta IPA, sedinta despre care marea majoritate a membrilor nu a stiut. Despre beneficii nu poate fi vorba, bani s-au dat doar pentru echipa de fotbal a ipj-ului, care, in frunte cu cei din conducerea ipj-ului, a vizitat mai multe tari de-a lungul anilor, iar noi cotizam. Mai mult, pana si pompierii si jandarmii din judetul nostru sunt membrii IPA. O sa ma retrag, dar o sa le scriu si celor de la IPA din alte state despre ceea ce inseamna IPA la noi. Pacat ca visul lui Arthur Troop, la noi, s-a transformat in altceva. :(:(

• Moderator
Publicat

Daca iti prezinta noua oferta de abonamente de telefonie mobila de la IPA, nu te mai retragi. Oferta este intr-adevar tentanta, dar cam atat...

• Membru
Publicat

Eu nu știu de ce vi se pare că faceți cine știe ce afaceri prin intermediul unor astfel de asociații profesionale când vine vorba de abonamente de telefonie mobilă. Eu m-am uitat pe oferte și sincer nu am fost impresionat. Am preferat să îmi fac pe cont propriu și să îmi iau ce îmi poftea inima, să am ce voiam și așa mai departe, fără să fiu condiționat să plătesc unor profitori cotizație lunară pentru un discount de 10 la sută la un Nokia C301. Come on...

Publicat (modificat)

Este alegerea fiecaruia! Pentru ca am mai multe abonamente mi s-a parut o.k.

Modificat de Sache
Publicat

Salutare, vreau sa inteleg de unde reusesc toti burtosii sa puna mana pe insigne si stickere, nu exista nicio lege impotriva persoanelor care folosesc falsuri de pe ocazii.ro ?

Multi se bat cu pumnul in piept ca stickerul este original, cu documente care sa ateste acest lucru, in situatia asta, nu sunt vinovati mai degraba colegii vostri care vand/doneaza stickere interlopilor?

PS: Nu doresc sticker/insigna, pur si simplu ma framanta acest lucru. In Bucuresti una din cinci masini e impodobita cu stickere I.P.A.

Imi da si mie cineva un raspuns?:)

• Displace 1
Publicat

De ce trebuie neaparat ca politistii sa fie vinovati? Daca citeai mai atent postarile precedente, ai fi inteles ca aceasta organizatie nu mai apartine politistilor, ea a fost "furata" de catre "burtosii" de care vorbeai tu! Deci, nu neaparat cei care vand sticker-ele si insignele pe diferite site-uri sunt politisti, eu sunt sigur ca sunt unii din "burtosi"...

Acum esti mai linistit?

• Apreciez 1
Publicat

de ce e asa important un abtipild d-asta? ca solutie de marketing poate ar fi interesant de tiparit niste insemne cu "incurajez activitatea politiei". asa cum exiosta in state sau canada "support out troops" sau ceva de genul asta.

Publicat

Cezar, toti bambilicii vor sa para ceea ce nu sunt... plus jmecheria romanasului care ar face orice numai sa respecte legea nu... legitimatii de IPA, stroboscoape in bara, girofar sau cascheta lasata pe polita din spate de la masina etc.. inventivitatea e mare.

Sincer chiar ma gandeam sa vad daca reusesc la salariu sa imi inscriptionez in genul "Support 31" un tricou cu Support 112 Politia... :) sa vad ce imi iese, as avea nevoie de niste ajutor la grafica....

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Astazi m-am retras din IPA!

Am fost membru circa 15 ani, dar nu am avut niciun beneficiu, nici macar cand am fost in alte tari. Am cotizat degeaba atatia ani, pentru ca unii sa mearga in excursii sau in "schimburi de experienta"!

Pacat ca in Romania IPA a ajuns o asociatie pentru jandarmi, pompieri, asta pentru binele conducerii centrale IPA Romania!

Nu pe aceste considerente a infiintat Arthur Troop IPA!

Poate ca unii habar nu au cine a fost A.T.

• Apreciez 2
Publicat

Probabil tot asa cum habar nu au ca motto-ul asociatiei este in esperanto! Dar presupun ca majoritatea politistilor au plecat din I.P.A. din cauza ca le-a fost "confiscata" asociatia de catre toti neavenitii, bineinteles cu acordul tacit al sefilor sectiunii romane!

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Sint dezamagit de indiferenta cu care cei de la sediul central trateaza solicitarile membrilor IPA, concret am facut o solicitare pt un abonament in reteaua vodafone de mai bine de o luna si .....nimic.....nici macar nu vor sa raspunda la telefon pt. a da unele lamuriri

stie cineva o metoda de alua legatura cu departamentul trezorerie s-au secretariat?

• Moderator
Publicat

Sunt politisti care de 2 luni incerca sa ia legatura cu secretariatul pentru acele abonamente si nu reusesc, atat de mult le pasa celor de la centru. Vezi ca acea oferta nu mai e valabila la IPA din cate stiu, insa o gasesti in alta parte, trebuie sa dai un search pe net dupa vodafone red special  :good:

Publicat

Deci gata m-am hotarat vreau si eu stickere IPA sa montez pe Bicicleta, va dati seama cati Cocalari locali, si filatori la traficul de patrunjel ma vor respecta pentru asta  :))  :)) .. Daca ma vor intreba de acte adica de CI ca asta imi trebuie la bicicleta, o sa le flutur legitimatia si portofelul IPA prin fata si o sa faca plecaciuni adanci in fata mea si o sa le spun, mai pe sest colega ca sunt la filaj la niste traficanti de usturoi, ca s-au apucat astia pe langa patrunjel sa faca si trafic cu usturoi, si daca ar fi doar trafic cu usturoi sau doar trafic cu patrunjel ar mai fi cum ar mai fi dar acuma le-au combinat, iti dai seama trafic de legume in forma avansata si continuata. Si sa vezi ce important se va simtii cocalarul local  :))  :))  :naughty:

Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat (modificat)

yo3ies ai "deranjat" un  "posesor de drept IPA" de ai primit un mare ROSU! Chiar azi dimineata statea un "jmeker" la volanul unui mare ROVER cu lant gros si stiker IPA, in zona Drumul Taberei...Sa fie tot un "coleg" din sistem cu salariul de 2000 lei sau vreun "amic" de-al lui Șoric?

interesant de la 1:16, replica șoriciană arhicunoscuta (ups...se regaseste vreun coleg de forum care-l aplauda atunci pe Marele Șoric sau ca pe vremea "noastra" a celor mai decani de varsta, aplaudacii au fost adusi cu arcanul ?).

Modificat de videosuzy
  • Displace 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.