Jump to content
POLITISTI.ro

Cum obtin legitimatie de IPA?

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Daca nu esti politist si detii/vrei o astfel de legitimatie cred ca esti ori cacalar ori gardian public.

• Membru
Publicat

Si pentru ce iti trebuie legitimatie, prietene? Mai ales daca nu esti politist? Vrei sa te dai mare in fata muierilor? Sau ai impresia ca vei impresiona vreun politist cu tabla aia? Alt impostor wannabe.

Publicat

eu v-am cerut parere cum se obtine, nu ca ce vreau eu sa fac cu ea, nu va doare pe voi capu.v-am intrebat frumos si multumesc lui Marius ca a raspun frumos nu ca voi , nu se mai poate vorbi normal cumai cu ironi si cu badjocura

• Displace 1
Publicat

Pe bune?

Tu macar sti ce inseamna I.P.A.?

Vezi sa nu cumva sa ne intalnim ca sigur capul o sa te doara pe tine.

• Moderator
Publicat

BogdanAlinSefan te sfătuiesc să renunți la ideea de a procura așa ceva.

În ultimi ani din ce în ce mai multe persoane cu o reputație nu prea bună folosesc aceste însemne, pentru că IPA nu mai este ce ar fi trebuit să fie. În rândul acestei asociații au fost primiți tot felul de impostori care își doresc să fie asimilați polițiștilor. În concluzie, nu cred că îți dorești să fii asimilat acestor cocalari.

Publicat (modificat)

eu v-am cerut parere cum se obtine, nu ca ce vreau eu sa fac cu ea, nu va doare pe voi capu.v-am intrebat frumos si multumesc lui Marius ca a raspun frumos nu ca voi , nu se mai poate vorbi normal cumai cu ironi si cu badjocura

Alt tembel puber cu aere de ,,justitiar,,.Amice cu trei prenume,mai pune dracu` mana pe o carte ca esti agramat rau de tot.Apoi iti stergi mucii,te piepteni frumos, iei pozitia de drepti si vii pe acest forum sa fi obraznic.Ai inteles?

Ti se pare curios de ce intreaba niste POLITISTI ce vrei sa faci tu un pustan neterminat ca tine cu o legitimatie a unei asociatii de POLITISTI?

Esti exponentul perfect al generatiei PRO-stii...

Modificat de arcan
Publicat

La ce iti trebuie tie legitimatie INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION daca nu esti politist ?! :doh:

E trist.. dintr-o asociatie de politisti, sa se retraga POLITISTII :blink:

• Moderator
Publicat

ce pasi am de urmat pentru a deveni membru ipa sa primesc insigna si tot ce i nevoie>>va rog sa imi spuneti

Primul pas este să devii poliţist. pentru asta trebuie:

- să îndeplineşti condiţiile pentru a fi admis la un examen de admitere la academie sau una din şcolile de poliţie

- să depui dosarul de candidat

- să treci de examenele psihologic, medical şi sportiv

- să fii declarat admis la probele teoretice (gramatică,istorie şi limbă străină)

- să absolvi şcoala şi examenele de licenţă/finale şi să depui jurământul de poliţist

După ce faci toate astea, la final sigur te caută cei de la IPA, ca să devii un cotizant şi astfel vei obţine şi legitimaţia aia pe care ţi-o doreşti.

Baftă!

• Apreciez 4
Publicat (modificat)

La ce iti trebuie tie legitimatie INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION daca nu esti politist ?! :doh:

E trist.. dintr-o asociatie de politisti, sa se retraga POLITISTII :blink:

Este si normal ca politistii sa se retraga din asociatia internationala a politistilor,daca unui pusti cu cosuri pe fata i se pare normal sa acceada in ea,daca unui comuitar ajuns sa se numeasca ,,politist,, prin voia lui don premar i se pare normal sa acceada in ea,daca pompierilor,jandarilor ,interlopilor si oamenilor de afaceri li se pare normal sa acceada in ea.

In conditiile astea,cei a carora este aceasta asociatie sa fie scarbiti sa mai faca parte din ea,cot la cot cu tot felul de parveniti si neaveniti...

pfff..daca mai aveam legitimatie de IPA dupa ce l-am citit pe baiatul ofuscat de intrebarile noastre,jur ca o rupeam in bucati si o aruncam in foc.

Este de necrezut ca un pustan agramat sa raspunda asa obraznic intrebarilor voastre.

Modificat de arcan
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Mai... am cautat pe tot forumul.... si prin intrapol... poate sa imi spuna si mie cineva ce trebuie sa fac sa ma retrag din IPA? ca sunt de 4 ani in asa-zisa organizatie si cum a spus arcan imi e rusine ca mai fac parte din ea. in plus nu am nici un avantaj in afara de faptul ca in fiecare luna ma usure de cotizatie. daca ma poate ajuta si pe mine cineva ce cereri tre sa fac si catre cine sa le indrept.

• Moderator
Publicat

Trebuie să faci un raport prin care soliciți să nu îți mai rețină cotizația și îl depui la financiar (obligatoriu număr de înregistrare).

Dacă vei face treaba asta, îți garantez că vei scăpa de IPA. Baftă! :)

Publicat

Bafta eu am depus cererea si dupa 1 an abia mi-au luat-o in calcul (asta acum cativa ani buni) cand s-au gandit cei de la mine sa isi deschida sediu IPA....au venit si au cerut cotizatia in avans pe un an asta ma enervat prima data si apoi la deschidere au chemat toti besinosii batrani de pensionari si membrii de onoare si "alte oficialitati" dupa ce au mancat si au baut aia su venit si la noi si ne-au invitat sa mergem sa vedem sediul...asta a pus capac ........sunt pline masinile de abtibilduri cu IPA toti cocalarii si toti interlopii au asa ceva....asa ca nu as mai adera la astia NICIODATA

Publicat (modificat)

este bine sa faci si cum a zis Marius..cu raportul catre financiar-cred ca e drumul cel mai rapid. Normal ar fi sa faci o cerere de retragere adresata presedintelui regiunii din care faci parte, iar ei sa se ocupe de trimiterea catre financiar a unei adrese pentru a nu iti mai fi oprita cotizatia. acum, eu zic ca poti opta ca retragerea sa o efectuezi incepand cu data la care depui cererea(daca optezi pentru asta ar trebui sa iti iei inapoi si cotizatia platita in avans) sau incepand cu 2014 sa zic asa, tinand cont ca ai platit pe 2013, sau cel putin ar fi trebuit sa platesti pana acum. incepand cu data aleasa pentru retragere trebuie depusa la sediul regiunii si legitimatia ipa.

Modificat de florinv
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Salutari cordiale.Intrebarea mea ar fi, nu cum obtin legitimatie de IPA, dar cum ma alatur IPA ca si membru simpatizant? Nu sant politist, dar imi place Politia.

Personal cred, ca politistii nu ar trebui sa se simta jigniti de dorinta oamenilor care respecta legea si vor sa se alature IPA din drag si respect pentru Politie.

Modificat de tatomir
  • Membru
Publicat (modificat)

Ideea e ca nu prea mai gasesti politisti prin IPA, pentru ca aceasta organizatie a fost "confiscata" de tot felul de cocalari din orice alta categorie profesionala sau nu, iar politistii s-au scarbit si s-au retras. Daca esti simpatizant al Politiei, mai bine te duci la Sectia de care apartii si semnezi un contract de voluntariat si ii ajuti pe baieti la diferite activitati, crede-ma, iti va folosi mai mult decat un rahat de sticker de la IPA.

Modificat de Cristi
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

La Constanța, la serviciul financiar al IPJ, nu au vrut să îmi primească cererea prin care solicitam retragerea din IPA. M-au trimis la la sediul IPA. Acolo am luat legătura cu o domnișoară plictisită, care mi-a spus, printre două mestecături, că trebuie să predau acea legitimație din carton, pe care se pun vizele anuale. Am explicat că am plătit acel carton și că în mod normal îmi aparține, dar mi-a spus în continuare că așa este procedura la ei. O să predau și acel carton de care nu m-am folosit în viața mea.

Modificat de Dan
Publicat

Dane, crede-ma pd cuvant ca nu pierzi nimic! Si eu am renuntat la bucatica aia de cartoncand m-am pensionat!

Publicat (modificat)

salut si bine v-am gasit;

intrebare: politistii locali au dreptul la insigne de ipa???

intreb deoarece un coleg de-al meu de la circulatie a intalnit niste indivizi carora le-a cerut actele;

acestia i-au fluturat niste insigne ipa prin fata

mai tarziu colegul meu a aflat ca acestia erau ''locali''...

Modificat de danielpascu1999
Publicat (modificat)

Data viitoare spune-i colegului tau ca trebuie sa-i ,,fluture" documentele solicitate si legitimatia de serviciu daca sunt politisti. Iar cocalarilor ii dau eu voie sa le dea sanctiuni contraventionale daca ,,flutura" legitimatii IPA.

Modificat de Elvis
Publicat

Baieti am o singura intrebare

Dupa ce faci cererea de inscriere urmeaza vreun examen ( fizic sau teoretic ) sau gat tia aprobat cererea si exti avutor???

si inca o intrebare pt cine este politist poate stie : nu ma intereseaza in mod special antidrog , eu sunt de langa bucuresti si mar interesea doar un simplu voluntar cu politisti de la post gen un filtru o razie printr-un club sau varificarea paznicilor d la scoli .

As dori sa stiu daca pot deveni si asa voluntar

ca citeam mai sus ca cica te duci la un politist si ity face el legitimatie de voluntar

Publicat

nu imi trebui neaparat legitimatie ,nu zic ca nu da bine , dar nu ma intereseaza in mod special vreau doar sa devin politist voluntar ata

• Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.