Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Orice scrisoare/petitie trebuie inregistrata si adusa la cunostinta sefului inistitutiei destinatare, care o rezolutioneaza. Suntem in anul 2015 si e-mailul este un mijloc de comunicare.

Scrisorile prin posta au devenit desuete.

• Moderator
Publicat

Un demers asemănător au avut şi membri unui forum din domeniul transporturilor. Iar ei nu au nicio asociaţie sau altă formă de organizare. Şi ministrul transporturilor le-a răspuns. 

Publicat

Trebuie asteptat reactia destinatarilor si in functie de asta revenit. Da, nu stiu de ce, o solicitare in format letric are o alta greutate ca una trimisa in format electronic. Iar daca aceasta, este insotita si de semnaturi, cum spune apocalipse succesul, intr-o oarecare masura este garantat.

Publicat

nu a fost o critica, doar strategie pentru a facilita intrarea pe circuitul institutional care uneori nu e adaptat noilor mijloace de comunicare.

acum te poti pune in pozitia unui factor decizional. primesti o scrisoare semnata comun si oarecum anomin: membrii... etc. suna vag a "un grup de oameni ai muncii". nu mai spun ca unii nu stiu ce inseamna forum, iar acum s-au speriat si de facebook. cei de la secretariat vor sa isi usureze munca si stii ce se intampla cu petitiile nesemnate

costul de resurse pentru printarea respectivei scrisori+semnare, apoi trimis recomandat, este cred foarte mic. impactul este mare.

mai e varianta in care nu doresti expunere cu nume si prenume; atunci o lasi asa si ii mai poti da un fwd catre sindicate ca se vor gasi destui acolo care sa isi asume initiativa ta cu nume si prenume (numele si prenumele lor).

• Moderator
Publicat (modificat)

...sindicate care apoi sa se bata cu caramida in piept ce chestie mareata au facut ei ( vezi demersul plecat de pe acest forum, privind schimbarea denumirii gardienilor, care ulterior a fost asumat gratuit de un sindicat al agentilor)

Modificat de danpin
  • Apreciez 1
Publicat

Fără Sindicate! Sindicatele nu îs capabile să rezolve un top de hârtie de scris sau de imprimanta dar schimbarea pistoalelor.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Am primit răspuns de la CSAT.

Nr. DSN1/235, din 11.02.2015

Referitor la scrisoarea dumneavoastră, transmisă în format electronic, înregistrată cu nr. DSN1/235, din 09.02.2015, adresată domnului Klaus Werner Iohannis, Preşedintele Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, prin care propuneţi înlocuirea armamentului de serviciu aflat în dotarea poliţiştilor din cadrul Poliţiei Române, vă comunicăm următoarele:

- În virtutea prerogativelor legale de coordonator unitar al activităţilor care privesc securitatea naţională, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării acordă atenţie tuturor aspectelor din domeniul securităţii naţionale sau în legătură cu aceasta.

- Problematica supusă atenţiei de către dumneavoastră se află în aria de competenţă a Ministerului Afacerilor Interne.

- În acest context, am trimis scrisoarea dumneavoastră la Ministerul Afacerilor Interne, cu recomandarea de a se efectua o analiză complexă asupra necesităţii şi oportunităţii realizării demersului pe care l-aţi propus, cu luarea în considerare a realităţilor actuale ale mediului de securitate, precum şi a altor factori care pot influenţa problematica în cauză, urmând a primi un răspuns fundamentat de la această instituţie.

CONSILIER DE STAT,

General

ION OPRIŞOR

CĂTRE: COMUNITATEA POLIŢIŞTILOR DIN POLIŢIA ROMÂNĂ

• Apreciez 3
Publicat

Corect! Următorul pas ar fi sa încercam sa trimitem si la un For european. Poate ne asculta cineva si acolo.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Cele mai mari sanse sunt daca se mediatizeaza, cu toate ca la ce stiri sunt in ultimul timp nu stiu cat de importanta va parea aceasta problema.

• Membru
Publicat (modificat)

De acord cu tine Marius. Este, clar, un pas inainte. Sunt curios ce feedback vom primi din directia MAI :)

Totusi in campul mass-mediei, s-a lansat scrisoarea aceasta ? Stie careva ? Ca am mai urmarit, dar nu am vazut nicaieri nici o stire despre demersul nostru.

Modificat de Albu
Publicat

Se lucreaza la partea cu mediatizarea in mass-media. Este mai greu, pana le atragem atentia, iar scrisoarea intra in fluxul de informatii al agentiilor de presa. Asa cum bine spunea un coleg, membru al acestui site, nu trebuie sa ne ploconim sau sa ne milogim la cei din presa. Trebuie sa lucram cu tact, iar demersul nostru trebuie sa obtina sprijinul necesar punerii in practica.

• Apreciez 2
Publicat

Acum ca au atacat si in Danemarca, unde atacatorii au fost respinsi de politisti, poate ar fi bine de intocmit un studiu de caz pentru sustinerea demersului: ce arme au politistii danezi, cu ce au fost atacati (probabil cu arme automate de tip AKM, urmeaza sa iasa pe agentiile de stiri, se pare au fost trase 200 cartuse), cum au raspuns (cate focuri au tras) si mai ales ce s-ar fi intamplat daca fortele de ordine ar fi fost dotate cu carpati.

Aaca va adresati Ambasadei Danemarcei si indicati in ce scop solicitati informatiile cam in 10 zile veti primi prompt datele necesare; faptul ca la eveniment a fost prezent un ambasador face ca dotarea fortelor de ordine publica din Romania sa fie un element de interes pentru reprezentantele diplomatice.

• Apreciez 3
Publicat

Cu siguranta ca este un pas inainte! Cred ca acum avem sanse mari, cum am mai spus, in contextul actual al atentatelor teroriste, sa ne fie schimbate piesele de muzeu denumite Carpati! :)

Publicat

Felicitari initiatorilor pentru eforturile depuse. Acum mingea e la fileu, sa vedem cine o loveste.

• Membru
Publicat

Sache, tata, meriti 10 plus-uri !! Abia astept sa vad stirea ! Sunt cu ochii pe TV !

Un plus enorm este si faptul ca au mers sa ii ia interviul ministrului Oprea !

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Sa vedem si cat de mult inteleg ziaristii din acest demers...

Este de apreciat Sache.

Astept totusi primele link-uri cu stirea in presa :)  

• Apreciez 1
Publicat

eu am postat scrisoarea deschisa pe contul meu de facebook, poate cineva vede .

• Apreciez 2
Publicat

as vrea si eu forma finala a scrisorii. ca am o cunostinta la prima tv. poate o conving sa o dea publicitatii

app.am uitat si la intact medio group. adik PROTV

• Moderator
Publicat

Se găseşte aici în http://www.politisti.ro/topic/12992-schimbarea-pistoalelor-carpati-mod-74/?p=153405 şi este în toate formatele, text direct în post, în format pdf, precum şi ca fotografie în format jpg.

eu am postat scrisoarea deschisa pe contul meu de facebook, poate cineva vede .

Cei ce folosiţi facebook o puteţi redistribui direct de pe pagina de facebook a forumului. Se găseşte aici: 

https://www.facebook.com/notes/politistiro/scrisoare-deschis%C4%83-privind-%C3%AEnlocuirea-armelor-de-serviciu-pistoalele-calibrul-76/870140129704191

N-ar fi rău nici dacă daţi un like paginii, cei ce nu aţi făcut-o deja - Politisti.ro

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.