Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme dupa vanzarea unei rulote

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua.Am si eu o problema cu o rulota ce am vandut-o in luna august 2014.Am facut un act de radiere intre noi dar nu stiu daca proprietarul a mai inscris-o pe numele lui.Eu bineinteles am pierdut actul acela printre alte hartii si copia dupa buletinul lui iar  acum nu stiu ce sa fac,cum sa fac.Proprioetarul respectiv este plecat in italia si nu mai pot lua legatura cu el.

Exista vreo posibilitate sa o radiez avand o copie dupa o factura veche din olanda unde este si o serie de sasiu ?

Va multumesc.

• Moderator
Publicat

Orice operaţiune de vânzare - cumpărare a unui autovehicul folosit presupune transferul dreptului de proprietate de la vânzător către cumpărator, devenit noul proprietar al vehiculului. Procedura se numeşte transcriere. Autovehiculul NU se mai radiază din circulaţie.

Transcrierea unui autovehicul se solicită de către noul proprietar (cumpărătorul).

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.