Jump to content
POLITISTI.ro

Drepturi salariale - Banii de echipament aferenti anului 2015

LGAbriel

Recommended Posts

• Membru

La multi ani tuturor!

Avand in vedere ca drepturile privind banii de echipament pentru anul 2014 au fost achitate, propun ca in acest topic sa discutam despre drepturile privind banii de echipament pentru 2015.

• Upvote 2
  • Downvote 10

• Membru

Chiar ma intrebam cand o sa apara un topic pe 2015 pt banii de echipament. Nu dezamagiti  :good:  Bravo!

Despre ce sa se mai discute?! Nu se acorda lunar? Ce ar mai fi de discutat?!?!?!?!

Aveti o obsesie cu topicul asta, toata cariera voastra se invarte in jurul banilor de echipament. Sau poate e un hobby si atunci inteleg

• Upvote 8

• Membru

Eu propun sa stergeti topicul asta si nu vreau sa mai vad disctutii despre banii de echipament.

Cred ca forumul o sa piarda ceva membri, pe care numai subiectul asta ii intereseaza.

• Upvote 3
  • Downvote 1

• Membru

Daca vrei să nu mai vezi asemenea discuții Bozo poti sa nu mai accesezi asemenea topicuri. Poate alte persoane sunt interesate de astfel de discutii

• Upvote 4
  • Downvote 9

• Membru

Daca vrei să nu mai vezi asemenea discuții Bozo poti sa nu mai accesezi asemenea topicuri. Poate alte persoane sunt interesate de astfel de discutii

Problema e ca sunt persoane interesate numai de aceste discutii. Si chiar ignor topicurile astea, pentru ca daca se posteaza aici 70-80 de pagini nu inseamna ca primesc banii mai repede, insa sunt in aria publica...

De exemplu vad ca tu in afara de aceste topicuri nu ai mai postat altceva, si nu esti singurul, care in afara de a arunca din cand in cand cate un zvon sau a intreba cand primim bani nu aveti alte curiozitati profesionale.

Edited by bozo
  • Upvote 2
  • Downvote 1

• Membru

Lucrez ca politist la Ipj Tulcea. Stiu ca banii pentru anul 2014 erau prevazuti lunar in salariu, însă din cate îmi amintesc in dispozitia nr. 5378 din 04.2014 a d-lui Oprea aceasta prevedere era formulata doar pentru anul 2014, sper sa nu gresesc.

Privitor la posturile mele va zic faptul ca daca nu am postari in alt topic asta nu semnifica faptul ca nu citesc si alte topicuri...

• Upvote 3
  • Downvote 4

• Membru

In fine, eu nu am deschis acest topicr pentru discutii contradictorii ci cu un alt scop... Daca subiectul nu este de actualitate rog ca moderatorii sa inchida acest topic.

• Upvote 3
  • Downvote 1

Lucrez ca politist la Ipj Tulcea.

Privitor la posturile mele va zic faptul ca daca nu am postari in alt topic asta nu semnifica faptul ca nu citesc si alte topicuri...

Dovedeste ca esti politist! Sunt membrii in acea zona!

Degeaba citesti si alte topic-uri, daca nu intelegi nimic. Si acest drept salarial este important, dar nu atat de important precum crezi tu.

Nu te certa cu membrii acestui site. Fiecare citeste ceea ce doreste, fiecare raspunde ce doreste, in ce topic doreste, dar toate astea cu respectarea intocmai a regulamentului acestui site.

P.S. Va suparati daca deschid un topic cu drepturile salariale pentru 2016? :))

Da? Bine, nu mai deschid niciun topic! Multumesc!

• Upvote 3
  • Downvote 1

• 2 weeks later...

buna am auzit ca sindicatele au czut de comun acord cu ministru sa mareasca norma de hrana de anul acesta si sa ne de a tichete de vacanta stie cineva ceva concret?sau e o minciuna a sindicatelor?

• Membru

Singurul lucru sigur e acela ca vom primi lunar banii de haine in salariu. Legat de marirea de care ai pomenit, se vor purta discutii de catre sindicate pentru marirea valorii normei de echipament si a celei de hrana, dar cine stie cand se va realiza acest lucru......

Conform ordinului Mapn nr Ms 76 /19.07.2013 valoarea normei de hrana a fost marita cu 3 lei/zi de la 24 la 27 ron, dar nu e pusa in plata deoarece drepturile salariale sunt înghețate la nivelul din 2010. Se constituie restanta sumele care nu au fost plătite pana acum ? Cred ca asa ar fi normal. .dar as dori si parerile colegilor