Jump to content
POLITISTI.ro

Individul nu a violat-o cum trebuia

Postare recomandată

Publicat

parerea mea este ca femeia nu a stiut sa se exprime corect. :doh:

De acord, dar nici bărbatul nu s-a exprimat corect, în exercițiul funcțiunii.

Familia barbatului o tine insa una si buna. Totul ar fi o inscenare politica. :ner:

Ceea ce dovedește că atunci când își bagă politicul coada, nici violul nu mai iese cum trebuie. Sau că incompetența politicienilor este

multilaterală și interdisciplinară.

cred ca ar trebui sa fie prevazuta in codul penal o sanctiune pentru cel care savarseste actul de viol si nu isi face treaba asa fel incat sa ii fie pe plac si victimei! :ner:

Un fel de neglijență în serviciu??? Ei, nici chiar așa!

Singura șansă pe care o are doamna babă e să se adreseze OPC-ului.

Iar acum întrebarea serioasă: a fost viol?

• Apreciez 1
Publicat

Maaaiiiii, da' cirpili, cirpili ce zice ? Alea ie ca si rochitza lu' Manica Leuinski cu pata alba a lu' Bilutza Clapon da la odaia ovala da la Uashington =))

Publicat

Un nou episod din baba violata neglijent si nesatisfacuta : Vecinii babei nemulţumite de violator: «E o curvă» Preluare de pe site-ul : click.ro din 08 aprilie 2011. Pentru amatori tot acolo aveti si captura video.

După binecunoscutul caz al unei victime care s-a plâns de prestaţia slabă a violatorului, astăzi au apărut reacţiile vecinilor. Ei susţin că toată povestea a fost o înscenare.

O consăteancă a declarat că victima este o curvă şi ar fi de acord să o dea afară din sat.

"A trăit cu doi fraţi de-ai mei, am avut un nepot, îi plânge copii, a închilozat mă-sa din cauza ei, i-a luat 20.000 de lei într-o noapte, curva asta, s-o dăm afară de aici să ia foc! Asta este cea mai prefăcută muiere din comuna noastră" a declarat vecina.

Vizibil invidioasă, vecina a vorbit şi despre Viorel: "E om cumsecade, daca îi trimitea bilete să îi aducă mâncare. Viorel e prost că s-a aplecat la ea." a spus femeia.

Viorel, cel care nu violează cum trebuie, partidă bună în sat

Reporterul i-a dat dreptul la replică şi victimei. Ea a declarat că vecinele sunt ividioase pe ea. "Pai pe ele nu le violează de proaste ce e, nu ştiu. Să-l cheme şi ele, dacă le e necaz că m-a violat pe mine.", a declarat aceasta.

Publicat

Viorel e prost că s-a aplecat la ea." a spus femeia.

Aici sunt total de acord. :P

Publicat (modificat)

Invidie mare printre babe, ca ele n-au fost violate cu limba si cu degetul. Unde mai pui ca ele nu au nici carpilii alea ca amintire de la Viorel, manca-l-ar mama sa-l manance, ca e baiat gigea! :ner: Viorele, ce faci???!!!

Modificat de Dorin17
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Dar geaca? Geaca ce cauta acolo.....? Mai Viorele , mai... Vezi ca are carpilii alea la politie la Valeni, mai bine o duci la Azuga sa se opereze...

Modificat de Dorin17
Publicat

Viol clasic? :huh:

Adica exista mai multe feluri de viol? Clasic, modern?

Doamne, pana si reporterul e prost. :doh:

Publicat (modificat)

.....si multi prosti sunt in ea! Cand vezi asemenea specimene, te ia cu greata, cel putin pe mine, sigur!

Modificat de Dorin17
Publicat

Hopaaaa, a mai aparut o necunoscuta in ecuatie! Ce mai..., telenovela frate!

Publicat

Nenea asta nu pare a fi om rau, doar ca nu prea il ajuta mintea. Incearca el sa zica ceva, dar nu reuseste sa fie coerent. Asta e, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.

Publicat

Foarte interesant filmuletul..probabil va fii vizitata din nou curand :))

Publicat

Probabil asta si vrea daca ultima data a ramas dezamagita :rolleyes:

• Apreciez 1
Publicat

Din cate am inteles si eu viceprimarul este client vechi al cucuanei , iar la terminare ii lasa si ei ceva banuti , doar ca atunci nu avea nici un ban la el si ea a fost tare dezamagita incat a spus ca a violat-o.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.