Jump to content
POLITISTI.ro

Individul nu a violat-o cum trebuia

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Declaratia surprinzatoare a unei batrane din Prahova, care a fost victima unei agresiuni sexuale mai putin obisnuite. Femeia spune ca nu faptul ca a fost molestata a deranjat-o, ci modul in care individul, pe nume Viorel, si-a satisfacut poftele cu ea.

http://www.youtube.com/watch?v=mYlNTLnTJvc&rel=0

• Apreciez 3
Publicat

Doamneeee, ce nebunie!!! :rolleyes:

Ce lume nesanatoasa!

Viorele, ce faci?! :ner: :ner:

• Membru
Publicat

cred ca ar trebui sa fie prevazuta in codul penal o sanctiune pentru cel care savarseste actul de viol si nu isi face treaba asa fel incat sa ii fie pe plac si victimei! :ner:

• Membru
Publicat

Asta e una din alea de la zerotv! :ner:

Ce a mai lasat D-zeu pe pamant! :ner:

Publicat (modificat)

Nu credeam ca exista si astfel de specimene... :ner:

''Are probe carpilii'' . Vai ...cata inteligenta :ner:

Modificat de georgya
Publicat

Cit ai degete si limba / Legea-i lege, nu se schimba =))

Este galactica babutza! =))

Publicat

Râdeţi voi, râdeţi...dar ar trebui să conştientizaţi în ce hal de depravare a ajuns societatea din ziua de azi.

Aş vrea să vă văd pe fiecare cum aţi reacţiona atunci când vi se va repartiza să cercetaţi un caz similar.

Un astfel de comportament poate fi explicat şi prin prisma impactului psihologic post factum asupra victimei,

Publicat

Cred ca toti sau aproape toti dintre noi suntem constienti de depravarea in care a ajuns societatea de azi, cum zici tu, doar ca uneori mai trebuie sa facem si haz de necaz. Cred ca acesta este si scopul pentru care a fost postat acest clip aici.

Dincolo de fapta in sine care este ilegala si imorala, felul in care batrana abordeaza situatia este amuzant.

Nu am atestat in Psihologie dar din cate imi dau eu seama, babuta nu pare prea afectata de cele intamplate.

Din cele povestite de ea, se pare ca principala ei preocupare era disconfortul creat asupra piciorului cu care are probleme, pe asta insista si nu ceea ce facea individul pe-acolo. :rolleyes:

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

:ner: M-am spart de ras, in special la final...domnule, nu m-a violat cum trebuie...doar cu limba si degetul? Ce e aia?! Ori folosesti bastonul ori nu? :ner: Dumnezeule...eu cred ca baba era ofticata ca ala a avut orgasm si ea nu... :ner:

Publicat

Marius, de mult nu am ras atat, desi ar trebui sa ne fie mila de biata baba. Ti-am dat o bila verde desi daca puteam reportajul merita 100.

Publicat

Ar trebui sa invitam colegul caruia i s-a repartizat lucrarea sa discute cu noi pe forum si sa ne spicuiasca ce a declarat baba olograf...pe hartie sa vedeti ce scriu astia care fura curent... :blink:

Publicat

Cu tremuratura a fost treaba de s-a ofticat, ca nu a fost una din aia ca la fukushima, si a ramas reactoru intreg! :ner:

Publicat

Ori suntem violatori ori nu mai suntem .... pai ce facem noi aici ......Cu degetul si cu limba ! Atat !!!! :ner:

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Viorel, violatorul incompetent este viceprimar! :faint:

Surprinzator (sau nu!), violatorul este viceprimar intr-o localitate din Prahova.

Femeia, in varsta de 65 de ani, recunoaste ca se stie bine cu viceprimarul. A vizitat-o, spune ea, de mai multe ori, dar la ultima intalnire s-ar fi purtat ca o bruta.

In timp ce unii localnici baga mana in foc pentru onoarea viceprimarului si dau vina pentru toate relele pe femeie, altii vorbesc deschis despre realtia lor.

Familia barbatului o tine insa una si buna. Totul ar fi o inscenare politica. :ner:

Publicat

Lucrurile devin din ce in ce mai interesante si mai crazy. :rolleyes:

Aviz tuturor viceprimarilor: Fiti cuminti si nu violati babe! :D

De fapt, avizul se poate adresa tuturor barbatilor :ner:

Publicat

Hmm,un BARBAT nu are de ce sa violeze o femeie. :naughty:

Depravarea ca depravarea,dar reclama ce i se face e punctul cu adevarat dureros( si periculos).

Publicat

parerea mea este ca femeia nu a stiut sa se exprime corect. :doh:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.