Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

sigur, rezultatul a fost 0.00mg/l.

Croissantul tau a fost cu sampanie pentru copii, din-aia fara alcool de accea a iesit rezultatul 0(zero)!!! :ner:

• Moderator
Publicat

Nu e obligatoriu sa o desigileze in fata ta. La fel de bine o poate desface si monta in aparat inainte, important este sa fie noua, adica nefolosita.

• Membru
Publicat (modificat)

Am incercat si croissant cu sampanie, bere fara alcool, cola, bomboane cu alcool, salata si altele pe care le-am auzit timp de 7 ani de la betivanii de mi-au trecut prin maini, asa ca de la 0,11 in sus, pentru mine sunt betivi, numai cei care conduc autovehicule :emo-yessir:

Uitai: mustiucul nu se desigileaza in fata ta Lck, iar de mustiuce nu duce lipsa Politia Rutiera, te asigur, parerea mea e ca acel coleg a procedat corect.

Modificat de eti79ety
Publicat (modificat)

....... si pana la 0,40 ......... de aici in sus sunt infractorii !!!!! :emo-yessir:

PS - nu schimba cu nimic alcoolemia mustucul folosit , doar la igiena ! :naughty:

Modificat de Eduard
Publicat

pai si daca nu o desigileaza in fata mea de unde pot sa fiu eu sigur ca suzeta aia n-a mai trecut prin gura a 19 "betivani" cum le spui tu? oricum m-am coinvins de voi, cum zicea GhuessWho :Sunteti toti o apa si-un pamant,trasi la indigo.

• Displace 7
Publicat

Nuuuu!

Faci cea mai mare greseala daca ajungi sa crezi asta. :(

Niciodata sa nu generalizezi. Doar pentru ca nu ti-au dat dreptate asta nu inseamna ca au ceva cu tine.

Majoritatea politistilor de aici sunt super de treaba si corecti.

Daca ai petrece ceva timp pe acest forum, ti-ai da seama singur.

• Membru
Publicat (modificat)

Suntem noi de vina ca ai avut tu alcool in aerul expirat! esti betivan si te superi pe politisti?

Modificat de eti79ety
Publicat

probabil ca ai dreptate,dar sincer n-am ajuns inca sa cunosc asemenea polititsti fata in fata,..cu toti cu care am avut de a face au mizat numai pe japca si pe faptul ca nu cunoastem legile si mi-au umplut fundul de amenzi:-j

• Displace 1
Publicat

Ce detest eu oamenii care generalizeaza. Te cred ca iti place melodia, dar aici versurile nu se potrivesc.

Am urmarit si eu replicile celorlalti. Nu te supara, dar le dau dreptate.

Stii care este parerea mea ? Tu ai fost la un gratar ( ai spus ca ai mancat 4 mici) sau la vreo petrecere, ai baut si apoi te-ai urcat la volan. :naughty:

Acum incerci sa te scuzi la fel cum am vazut ca fac majoritatea care incalca legea.

Din cate se pare, exista foarte multi politisti care nu se lasa impresionati cu una cu doua si isi fac datoria asa cum se cuvine, fie ca le place sau nu unora.

Asa ca, mai bine sa incercam sa fim responsabili pentru faptele noastre si sa nu mai aruncam '' pastile '' din astea greu de crezut. Bafta ! :emo-yessir:

Publicat

@eti79ety,nu sunt betivan,am 19 ani,invat la cel mai bun liceu din oras si candva visam sa devin si eu politist dar in timp m-am razgandit de frica gandului ca o sa ajung un om gen acest agent,de scarba unora au altii de suferit

@georgya,spre linistea ta sufleteasca am mancat acei mici acasa,fiind sambata am stat cu familia la masa.dar si u ca si moajoritatea politistilor de la mine din oras cand spun ceva voi gasiti alta portita prin care sa reiasa ca voi ati respectat legea si tot noi cetatenii suntem vinovati

• Membru
Publicat

Lck, meseria de politist nu te schimba cu nimic, sa nu crezi ca un om bun ajuns politist devine un drac sau invers. Recunosc, padure fara uscaturi nu exista, dar da tu dovada ca nu esti uscatura intr-o padure!

Publicat

Acum lasand gluma la o parte, cum poate sa rezulte o alcoolemie de 0,12mg alcool pur in aerul expirat dupa ce ai consumat un croissant de 85 g cu crema de sampanie? pai nici daca era numai sampanie curata , o asemenea cantitate nu poate duce la alcolemia de mai sus.

Publicat

Aoleu, hai c-a inceput cearta.

Cred ca era doar o chestiune de timp.... :mellow:

• Membru
Publicat (modificat)

Miadry, nu e cearta, omul nu isi recunoaste vina! atat!

Modificat de eti79ety
Publicat (modificat)

Eu nu sunt politista, dar sper sa ajung !

Dragul meu, sa stii ca cel care se scuza, se acuza ! Cam in genul asta esti tu. Toti cei care incalca legea incearca sa gaseasca o scuza in favoarea lor.

Am avut tendinta sa te cred la inceput [ pt ca nu sunt in domeniu], apoi am vazut ca prea le infloresti.

Nu-mi place ca nu esti deloc sigur pe tine in afirmatii. Chestia cu micii ai spus-o abia dupa cateva replici. De ce nu ai povestit totul asa cum s-a intamplat de la inceput?

Hmm, nu ma pricep si poate nu`s in masura sa comentez...dar...ceea ce spui tu nu este credibil !

Iti doresc o seara faina ! :clip:

Modificat de georgya
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)
oricum m-am coinvins de voi, cum zicea GhuessWho :Sunteti toti o apa si-un pamant,trasi la indigo.

@ Lck , stii proverbul " cand 2 oameni iti spun ca esti beat inseamna ca trebuie sa mergi sa te culci "

Iti recomand o melodie , reflecteaza putin !!!!

Apropo Prost in germana inseamna Noroc :emo-yessir:

007 - o poti asculta si tu !

Modificat de Eduard
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Lck daca ai fi mancat un croissant otravit, pe cine mai gaseai vinovat?

Conform opiniei tale, politistul care te-a sanctionat e vinovat, de parca te-a obligat si ti-a bagat fortat pe gat croissant-ul cu sampanie.

Publicat

degeaba ma contrazic cu unii din voi ca vad ca mai rau ma afundati si nu sunteti in stare sa dati un sfat.si pe acest blog este la fel ca la politie

daca ma duc la politie sa declar ceva impotriva unui politist ca nu a actionat corect sar toti de [cenzurat] si-l acopera pe respectivu plus ca ma mai scoate si vinovat de nu stiu ce,nu are rost sa discut cu voi.Sunt cativa cu cap aici care poti purta o discutie,care sunt constienti ca in padurea aceasta numita "Politia Romana" exista uscaturi dar nu pot sa respire de cei cu pliscul mare care sunt facut dupa tiparul agentului cu care am eu probleme.

eu v-am cerut sa imi dati un sfat,ce pot sa fac si cum sa actionez si voi ati inceput cu caterinca si cu acuzatiile

ceau

• Displace 7
Publicat

@Marius, n-am spus ca e vinovat politistul da i-am aratat cornul si ambalajele de la acele cornuri si nu am cerut decat putin intelegere din partea lui.Nu cred ca stii prea bine cum este acest agent de care vorbesc eu si problemele care le are dansul cu mine asa ca te rog pe tine si pe ceilalti care nu au sa-mi dea un sfat bun sau sa-mi raspunda la intrebari ca sa ma ajute sa nu mai comenteze si sa fac presupuneri.Eu imi sustin varianta si merg pana la capat

• Displace 1
Publicat

Pai parca era un singur croasant, iar eu stiu ca un croasant are doar un ambalaj. Te pierzi in idei....esti total confuz!

Ia du-te tu si plateste-ti un avocat care sa iti dea sfaturi si lasa-ne pe noi! Hai PA!

• Apreciez 2
Publicat

vi se pare legal faptul ca eu stateam in fata lui si ii ceream sa-mi dea procesul verbal dansul schimba discutia iar cand i-am spus ca daca nu imi da procesul o sa il dau in judecata mi-a intors spatele si a plecat?e normal asa ceva???????? pentru ce nu mi l-a dat,ca sa-l scrie el cat mai bine in favoarea lui? e posibil lucrul asta???din cate se vede da,doar in Romania.

@bestkyky,mai eram in masina cu doi colegi de liceu care si ei au avut la randul lor cate un croissant de fiecare!scuze pt confuzia care ti-am creat-o

• Displace 1
Publicat

@bestkyky,mai eram in masina cu doi colegi de liceu care si ei au avut la randul lor cate un croissant de fiecare!scuze pt confuzia care ti-am creat-o

Nu te supara pe mine, dar deja esti penibil !!! M-ai distrat la maxim. :ner:

Cate iti mai ''coace'' capsorul ala. Si eu am 19 ani dar n-as putea sa mint cu asemenea nerusinare. [ te-ai gasit si unde sa minti: pe forumul politistilor]

• Moderator
Publicat

Lck, nu am de unde sa stiu cum este politistul care te-a sanctionat si nici nu am facut aprecieri in acest sens.

Dar faptul ca in urma testului cu etilotestul a rezultat ca te aflai sub influienta bauturilor alcoolice e suficient sa suporti consecintele. Ce rost mai are acum sa despici firul in patru si sa cauti tot felul de scuze?

Chiar daca rezultatul testarii a fost ca urmare a faptului ca ai mancat croissant-ul, nu are nicio relevanta, esti la fel de vinovat ca si un conducator auto care a baut. Din punct de vedere legal nu exista diferente intre cele doua situatii.

Sunt sigur ca vei avea o alta opinie atunci cand vei avea nefericita ocazie, sa vezi cu ochii tai consecintele unui eveniment rutier soldat cu victime si comis de un conducator auto aflat sub influienta bauturilor alcoolice.

Publicat

asa e,ma duc intr-o haita de lupi sa torn unul de a lor,trebuia sa ma astept la chestiile astea!daca vreti sa va convingeti puteti veni la mine in oras sa vedeti ca in acea declaratie data la jumatate de ora dupa tot evenimentul am scris si chestiile astea si am dat si numele colegilor care erau cu mine in declaratie.hai pa spalati-va pe cap cu justitia voastra si nu mai acuzati si va plangeti ca vi s-au taiat salariile ca oricum nu vi le meritati.salarii platite de noii,poporul pe care il "slujiti" mai bine zis il haliti.

• Displace 5
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.