Jump to content
POLITISTI.ro

Ziua politistilor ?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Ca bataia de joc a fost ridicata la rang de arta in minister nu ma mai mira.

Dar sa le spui unor oameni ca vor fii avansati la execeptoional si pe urma IGPR -ul sa nu aprobe nu s-a mai intamplat.

Este fara precedent. :angry:

Modificat de Elvis
Publicat

Daca spui ca cei care au facut asta sunt nenorociti, cred ca jignesti cuvantul. :angry:

Macar ziua asta trebuia sa fie mai dulce pentru cei ce merita...

Publicat (modificat)

sa fii anuntat ca vei fi avansat la exceptional si pana la urma sa nu se mai intample acest lucru este intr-adevar neplacut si chiar umilitor, dar sa trebuiasca sa fii avansat la termen si sa nu te mai avanseze din cauza ca seful de post care iti propune calific. considera ca nu ai avut destula activitate si te tine cu "bun" doar pentru faptul ca si pe el altii l-au privat de acest drept, nici asta nu e ok. In speta este un coleg, A.S.A cu o vechime de aproape 18 ani, care se implica in orice activitate, sta ca "prostul" de permanenta cate 2-3 saptamani si chiar a venit din concediu intr-o noapte la lucru fiind solicitat de un alt coleg care a avut probleme.

Modificat de andreyu
  • Membru
Publicat

Cine sau ce l-a impiedicat pe al nostru coleg sa conteste calificativele primite in instanta? :blink:

Publicat

Pacat este ca politistul in ziua de azi trebuie sa umble numai prin instante pt drepturile ce i se cuvin. Omul nu a fost de acord cu calificativul, dar dupa ce a fost chemat la adjunctul inspect. decizia a ramas tot aceeasi. Mai departe, in instanta nu a mers. Cam asta-i treaba

Publicat (modificat)

Imi plac foarte mult oamenii astia plini de ei si atotcunoscatori. Daca nu aveti un raspuns obiectiv la postul meu, as prefera sa nu comentati. Am pus o intrebare simpla: daca exista sau nu vreo solutie pentru a castiga din nou respectul oamenilor. Credeti-ma, sunt satul de persoane de astea care-si dau cu parerea in lipsa de ocupatie. Daca sunt elev, nu inseamna ca sunt prost si nu stiu pe ce lume sunt. Crezi ca eu nu am trait printre oameni pana sa intru la scoala de politie?

Rezolvarea nu e asa complicata precum pare (imi cer scuze de off topic). Pentru recastigarea sau as spune castigarea, ca nu stiu daca a existat vreodata cu adevarat respectul cetatenilor fata de fortele de ordine, trebuie ca cei care aplica legea sa o cunoasca foarte bine, sa cunoasca procedurile si limitele legale ale acestora. In situatia descrisa de tine, colegul tau trebuia sa aplice minim o sanctiune contraventionala, pe care sigur contravenientul nu o semna, iar apoi ii venea acasa si era nevoit (sau poate nu) sa o achite. In urma acesteia, poate data viitoare se gandea de doua ori inainte sa faca gesturile descrise de tine.

La multi ani Politiei Romane din partea colegilor de la Politia de Frontiera! (cei care mai sunt in libertate :D )

Modificat de Luciano

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.