Jump to content
POLITISTI.ro

Ziua politistilor ?

Postare recomandată

Publicat

Chiar ca No Comment!

Nu stiu ce ar mai putea fi de spus ca a spus Elvis cam tot.

:(

Publicat

Ce se va alege de noi? ... :( ...Nu mai este o intrebare de actualitate.

Publicat

Extraordinar de bine spus. Asta e cruda realitate. Păcat că cei de sus trec prin ea ca şi gâsca prin apă.

Publicat

Foarte frumos spus LORD :)

P. S. Dupa ce ti-am citit comentariul mi s-a facut foame. :lol:

Publicat

Face colegul Lord niste descrieri culinare de-mi vine sa mananc tastele de la pc :ner: Felicitari Lord si la multi ani tuturor colegilor mei sa avem in continuare puterea de a trece peste problemele vremilor astora crude si de a nu ne lasa pana nu va ajunge politia asa cum trebuie sa fie: depolitizata, promta si iubita de popor!!!! :emo-yessir:

Publicat

La multi ani si distractie placuta celor care vor putea sa sarbatoreasca Ziua Politiei Ro prin distractie si voie buna, dar si celor care o vor sarbatori prin munca. :emo-yessir:

Publicat (modificat)

E usor sa ne plangem si sa ne spunem nemultumirile pe forum sau pe la serviciu(doar intre noi, bineinteles, sa nu suparam pe cineva). Atata timp cat nu se face ceva concret, Politia o sa fie in continuare bataia de joc a "smecherilor".

un mic exemplu: Dupa o noapte de patrula, spre dimineata am participat la un filtru la iesirea din oras. Multe spargeri in satul respectiv, asa ca a fost data misiunea. In fine, in jurul orei 05, a oprit colegul o masina. Soferul se uita insistent la el, dupa care a inceput sa tipe: ca de ce l-am oprit, n-avem altceva mai bun de facut, ca suntem securisti si tot felul de chestii nu tocmai placute. Cam in halul asta a ajuns politia. Dintr-o institutie respectata (mai mult sau mai putin de frica), intr-o gluma a statului. Chiar nu exista nicio solutie?

Modificat de StefanC
  • Membru
Publicat (modificat)

StefanC, esti politist sau elev/student? In speta prezentata de tine, daca acel conducator auto se manifesta agresiv fata de politisti, aveati mai multe posibilitati de a-l linisti. Ca un exemplu, ii solicitati sa ramana in masina, sa taca din gura si sa se supuna controlului, dupa ce in prealabil ii prezentati motivul opririi. Daca nu va asculta, puteati inclusiv sa ii luati permisul pentru nerespectarea dispozitiilor politistului rutier aflat in timpul serviciului si pentru injurii putea fi foarte frumos sanctionat cu o amenda de sa o tina minte. Nu se legitima? Putea fi condus, inclusiv fortat, la sediul politiei pentru identificare.

Ai in consideratie un lucru de la mine : de obicei cocalarii fara un leu in buzunar fac gura, se agita si asa mai departe. Smecherii adevarati, plini de bani si ce mai vrei tu, tac, te trateaza cu respect, se descurca ei "mai departe". Asta e realitatea, cruda, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne lasam calcati in picioare. Dati-le fratilor amenzi tupeistilor astora ordinari, gura e mare dar cand vine fiscul peste ei se linistesc. :ner:

Modificat de Kmcoio
Publicat

Sa fiti sanatosi si optimisti ca vor veni si vremuri mai bune . La multi ani !

Publicat

Traiasca Politia Romana! :D

Si toti politistii! :D

Mai ales cei de pe forum! :D

La Multi Ani, fiti cuminti, aveti grija cum petreceti si macar astazi nu mai fiti suparati! :)

Publicat

StefanC te-ai trezit vorbind.

Si tu ce ia facut ,,concret" ,te-ai uitat la ,,colegul"?

,,Un prost care nu spune nici un cuvant nu se deosebeste de un savant care tace.''

Publicat

La multi ani Politiei Romane si tuturor politistilor !

Va doresc vremuri mai bune, sa va dea Dumnezeu multa sanatate, perseverenta si putere de munca. :emo-yessir:

De anul acesta ( daca se mai da admitere ) sa ma primiti printre voi ! :ner:

Publicat

Ia tu examenul si o sa iti faca colegii o primire cum ne-au facut la toti.

Noroc.. :emo-yessir:

• Apreciez 1
Publicat

Pentru mine, aceasta zi este una speciala doar pentru ca este singura zi din an cand reusesc sa ma intalnesc cu toti colegii mei si cu familiile lor intrun cadru placut. Acest moment, cand suntem toti fericiti, cu zambetul pe buze, imi umple sufletul de bucurie si ma face sa uit de tot ce e rau in jurul nostru ( ma refer la problemele care tin strict de serviciu). Nu ma mai intereseaza de absolut nimic, de bani, de conditii de munca, de legi proaste, de cetateni obraznici...de nimicurile astea care ne umbresc viata! Imi place sa vad ca oamenii din jurul meu sunt fericiti, degajati, nu incrancenati si plini de ganduri negative!

Din pacate, anul acesta nici noi nu vom mai sarbatorii cu mare fast, ca alta data...vom merge doar la un gratar. Abia astept! :clip:

La multi ani! :emo-yessir:

Publicat

La multi ani, stimati colegi si sa ne ajute Dumnezeu , sa trecem peste toate! Peste criza, peste baselu , peste boc, peste smecheri, etc...! Noi sa fim sanatosi!

Publicat

La multi ani tuturor politistilor ! Sa ne dea Dumneazeu in primul rand sanatate si putere de a trece peste toate necazurile .

Cu stima .

Publicat

@Elvis: aparent tu te-ai trezit vorbind. Sunt elev, nu pot interveni.

asadar..

@Kmcoio: Sunt elev. Teoretic stiu si eu ce ar fi putut face colegul, dar in realitate, ce rezultat ar fi avut? Ala a cooperat, a facut ce a zis colegul, doar ca a vociferat fara rost. Si daca i-ar fi aplicat vreo sanctiune, la ce bun? Intr-un fel sau altul tot in cot il durea. La ce idei au astia de la conducere, in curand politistii o sa fie pe post de indicatoare.

• Displace 3
Publicat

Se vede ca esti elev, si ca ai avut dascali slabi....daca acum, ca elev spui ca orice ai fi facut, il durea pe ala in cot, asa vei face si cand vei fi poltist.Si intradevar, il va durea in cot de tine, si vei fi indicator. Ca nu vei conta pentru el...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Imi plac foarte mult oamenii astia plini de ei si atotcunoscatori. Daca nu aveti un raspuns obiectiv la postul meu, as prefera sa nu comentati. Am pus o intrebare simpla: daca exista sau nu vreo solutie pentru a castiga din nou respectul oamenilor. Credeti-ma, sunt satul de persoane de astea care-si dau cu parerea in lipsa de ocupatie. Daca sunt elev, nu inseamna ca sunt prost si nu stiu pe ce lume sunt. Crezi ca eu nu am trait printre oameni pana sa intru la scoala de politie?

• Displace 4
  • Moderator
Publicat

StefanC mai usor cu obraznicia asta, inca nu esti in pozitia in care sa dai lectii.

In plus, chiar daca ai deviat de la subirectul acestui topic (nu are nicio legatura "ziua politistilor" cu intamplarea povestita de tine), ai primit un raspuns pertinent in care ti s-a explicat cum trebuia actionat iar tu nu faci altceva decat pe lupul moralist.

Daca esti asa destept, de ce nu ne spui tu cum si ce trebuie facut?

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.