Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Alex sfatul meu este să te fereşti de ofertele sindicatelor sau cea de la IPA.

Ştiu de la colegii care şi-au făcut abonament prin snppc că nu au fost mulţumiţi deloc. Din câte îmi amintesc, nu primeau nicio factură, iar banii le erau opriţi direct. Iar pentru a rezilia contractul era destul de anevoiasă procedura. Pe lângă fiţele şi arfele celor de la operatorul de telefonie, se mai adaugă şi cele ale celor de la sindicat. Nu puteai să-ţi modifici vreo opţiune, pentru că îţi trebuie şi acordul sindicatului, etc. Ştiu că se plângeau şi de costuri suplimentare nejustificate şi alte probleme de acest gen.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Mersi mult pentru sfat, am sa tin cont.

DannyBad, daca incerci sa vezi ce oferte au la telefoane cei de la Vodafone prin SNPPC te obliga sa te loghezi cu un CNP al unui membru.

Totodata o sa incerc o negociere cu cei de la Orange, tocmai ce mi-a expirat perioada contractuala si am de cativa ani buni abonamentul.

Modificat de Alex87

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.