Moderator Marius Posted August 22, 2014 Moderator Share Posted August 22, 2014 M-am gândit că este util un astfel de topic, în care să discutăm şi să împărtaşim informaţii, să oferim sfaturi pentru prelungirea (reînnoirea) abonamentelor de voce şi date mobile.Vă rog să evitaţi postarea de link-uri, întrucât cele mai multe link-uri de pe site-urile operatorilor de telefonie mobilă şi al magazinelor online dispar după o perioadă de timp şi devin invalide, imediat ce sunt modificate ofertele şi produsele respective.Preferabil ar fi să postaţi cât mai multe detalii făra link-uri, iar cu siguraţă cei interesaţi vor găsi singuri ofertele respective după o căutare pe google. Eu folosesc două abonamente, unul la Orange şi unul la Cosmote, iar ambele abonamente au perioada contractuală depăsită. În prezent caut o ofertă pentru prelungirea / reînnoirea abonamentelor. Dacă aveţi cunoştinţă de vreo ofertă tentantă, nu ezitaţi să postaţi Link to comment
Membru Ben Posted August 22, 2014 Membru Share Posted August 22, 2014 Pt abonatii RDS exista o oferta - abonament de mobil cu minute si SMS in retea si nationale (nu mai stiu daca si internationale) nelimitate, precum si internet nelimitat. 5 euro. Evident, ai o oferta buna si la smartphone odata cu cele de mai sus. Link to comment
Moderator Marius Posted August 22, 2014 Author Moderator Share Posted August 22, 2014 Te referi la abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat. Tarif lunar Optim Nelimitat - Conditii de contractare - 5 euro dacă esti abonat/te abonezi la 2 servicii fixe (televiziune si internet) SAU esti abonat/te abonezi la un serviciu fix (televiziune sau internet) si contractezi cel putin 2 abonamente Optim Nelimitat - 7 euro dacă: esti abonat/te abonezi la 1 serviciu fix (televiziune sau internet) SAU contractezi cel putin 2 abonamente Optim Nelimitat (le poti contracta independent de alte servicii Digi) - 10 euro dacă: e contract independent de alte servicii Digi Din păcate, oferta de telefoane la Digi Mobil, e foarte slabă. Link to comment
Moderator danpin Posted August 22, 2014 Moderator Share Posted August 22, 2014 Am eu un astfel de abonament, daca il folosesti in mediul urban unde de regula e semnal bun pe Digi, e ok. Daca iesi din oras, semnalul scade sau chiar dispare, intrand pe reteaua de roaming a Vodafone, unde traficul de date e limitat la 100 mb pe luna. Link to comment
Eduard Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 Si aveti grija cu abonamentele Digi, se pare ca este o mare teapa (cautati pe internet). Marius, am aflat de la un prieten ( apropiat celor de la Cosmote), ca exista un abonament la Cosmote de 10 Euro (TVA inclus), nelimitat la orice. Singura problema ar fi ca acest plan tarifar este numai pentru clientii noi. Deci daca vrei sa portezi vechiul numar nu poti, trebuie luat un nou nr. (abonament). Sau mai asteapta pana pe 12 septembrie, cand ies pe piata cu noul brand Telekom, poate vin cu oferte ceva mai bune. 1 Link to comment
Moderator danpin Posted August 22, 2014 Moderator Share Posted August 22, 2014 Eu as mai astepta vreo 2 luni, fiindca se aude ca marele operator Tmobile va achizitiona Cosmote si vor veni cu oferte promotionale. Link to comment
Eduard Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 Telekom inseamna Tmobile, si ies pe piata pe 12-13 septembrie 2014. Cosmote şi Romtelecom trec la brandul Telekom România şi vor avea un site şi call-center comun Rebrandingul grupului Cosmote-Romtelecom, care se conturează drept cel mai important eveniment de pe piaţa locală de comunicaţii în 2014, va avea loc la jumătatea lunii septembrie, moment din care cei doi operatori vor acţiona pe piaţă sub acelaşi brand, „Telekom România“, potrivit unui nou set de detalii publicat de grup. Odată ce vor începe să atace piaţa sub acelaşi brand, companiile îşi vor schimba şi denumirea legală, fără a fuziona însă. „Astfel, începând cu jumătatea lunii septembrie, Romtelecom şi Cosmote România vor comunica sub acelaşi brand: Telekom România, în timp ce denumirile legale vor fi Telekom România Communications S.A. (în loc de Romtelecom S.A.), respectiv Telekom România Mobile Communications S.A. (în loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications S.A).“ Statul a lansat un proces de privatizare pentru restul de 46% din acţiunile Romtelecom pe care le mai deţine, însă nu a mai oferit nicio informaţie despre evoluţia procedurii. Conform informaţiilor de pe piaţă, schimbarea numelor Cosmote şi Romtelecom va fi realizată pe data de 13 septembrie, când va debuta oficial şi campania de rebranding. În ambele companii se lucrează la trecerea la noul brand, a declarat germanul Nikolai Beckers, CEO al Cosmote şi Romtelecom. Obiectivul proiectelor este de a livra „o experienţă «T» completă, asta însemnând tehnologie competitivă, servicii inovative şi o filosofie de brand reînnoită. Foarte multă energie (...) este investită în acest proces complex de rebranding, cu numeroase proiecte şi echipe din cele două companii care lucrează împreună, sincronizat.“ sursa : zf.ro PS - pentru abonamentul de 10 Euro la Cosmote, mergeti si intrebati la operatori, insistati. Link to comment
Moderator Marius Posted August 22, 2014 Author Moderator Share Posted August 22, 2014 Am citit şi eu despre rebrănduirea Cosmote. Deutsche Telekom este cea mai mare companie de telecomunicații din Europa, conform Wikipedia. Sper să aducă ceva nou şi oferte bune. Link to comment
Membru Ben Posted August 22, 2014 Membru Share Posted August 22, 2014 (edited) In legatura cu oferta de la DIGI ma interesa mai degraba promotia in sine, dar treaba cu semnalul slab in afara orasului nu o stiam. Daca e adevarat... atunci pica varianta asta Membrii SNPPC aveau o oferta de abonament Vodafone nelimitat in toate, 12 euro si o oferta bunicica la telefoane de toate tipurile. Edited August 22, 2014 by Ben Link to comment
Membru DanielBAD Posted August 22, 2014 Membru Share Posted August 22, 2014 Marius, la orange daca ai abonament si fidelizezi numarul o sa iti faca oferta pentru abonament nelimitat la 10-12 euro Minute si sms nelimitat, probabil o limita de 3 gb pentru internet la viteza 4g si dupa ce ai consumat traficul de date la 4g o sa iti scada viteza, dar o sa ai nelimitat, cloud de cel putin 10g si cred ca vreo 1000 de minute internationale in anumite zone de roaming. E mult mai ok decat panter 23, dar trebuie sa mergi la un orange shop si sa vezi ce iti ofera, eu mi-am facut abonament nou doar pentru ca voiam sa imi pastrez nr. de vodafone, dar ei tot insistau pe fidelizare si de la 12 euro pentru ce am scris mai sus, a scazut la 10 euro cand am mers la sediul orange sa fac cererea scrisa pentru a renunta la vechiul abonament. Link to comment
Moderator Marius Posted August 22, 2014 Author Moderator Share Posted August 22, 2014 Mulţumesc Danny pt info. Voi suna la serviciu clienţi să văd dacă primesc oferta asta. Ce presupune "fidelizarea numărului"? Prelungirea abonamentului sau portarea unui număr dintr-o altă reţea? Link to comment
Moderator danpin Posted August 22, 2014 Moderator Share Posted August 22, 2014 Daca vei suna la ei nu vei obtine aceasta oferta direct. Suna si cere rezilierea abonamentului si in cateva zile te va suna cineva sa iti faca o oferta " de nerefuzat". Fidelizarea pp prelungirea abonamentului si ramanerea in retea. Link to comment
Membru DanielBAD Posted August 22, 2014 Membru Share Posted August 22, 2014 Mulțumesc Danny pt info. Voi suna la serviciu clienți să văd dacă primesc oferta asta. Ce presupune "fidelizarea numărului"? Prelungirea abonamentului sau portarea unui număr dintr-o altă rețea? De regula, dupa aprox 1 an si 6 luni , poti fideliza numarul pe care il ai deja si ei vin si iti fac o noua oferta de abonament, iar daca joci mai dur, gen ca vrei sa renunti la abonament, o sa iti ofere mult mai mult decat ce ai acum, dar sanse mari sa fie pe o suma mai mica decat platesti acum. Oferta de care ziceam mai sus am primit-o in luna mai si am uitat sa scriu ca iti fac oferta si pentru un telefon nou. Poti sa faci si cum a scris Danpin, dar eu pana acum nu am primit telefoane de la ei sa imi faca oferte, dar daca ai timp dai o fuga la un orange shop sau cand ajungi in Bucuresti, pe bd. L. Catargiu, in Piata Victoriei ai sediul Orange si vezi ce iti ofera acolo, daca le spui ca vrei sa renunti la abonament Acolo am primit oferta mai buna decat in orice orange shop. Link to comment
serioussam Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 nu este chiar asa roz cum descrieti voi, trebuie sa fii un pui de negociator, interlocutorul trezit cum trebuie si nu cu fata la cearceaf ! (mie la o reziliere mi-a mers, la a doua mai slabut) Link to comment
Membru Alex87 Posted August 22, 2014 Membru Share Posted August 22, 2014 Am si eu o rugaminte. Ma intereseaza oferta de telefoane pentru membrii SNPPC. Poate cineva sa o posteze aici pe forum sau printr-un mesaj privat? Multumesc mult. Link to comment
ccclyon Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 am negociat cu Orange la sange si am obtinut ceea ce ma interesat ( nu ii lasati pe ei sa va faca ofertele ) 80 minute international fix si mobil 200 minute national 2000 minute orange 0 (zero) trafic internet - dar nu am nevoie abonament 4 euro fara TVA - client de mai bine de 10 ani Negociati si veti obtine abonamente pe placul vostru 1 1 Link to comment
Sache Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Ma intereseaza oferta de telefoane pentru membrii SNPPC. Intră pe site-ul acestui sindicat, la secţiunea Oferte, si vei găsi ceea ce te interesează. Link to comment
benkb Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Daca vreti o oferta cu resurse multe si ok la pret si ati avut perioada contractuala la Orange cereti de la 411 o oferta retention si discutati despre Unlimited 30. Din cate imi amintesc oferea 3 GB de net cu cost control si minute nationale nelimitat la pretul de 15 euro cu TVA (era redus la jumatate de pret pt clientii existenti si se acorda doar din retention). Link to comment
Moderator Marius Posted August 23, 2014 Author Moderator Share Posted August 23, 2014 Ce înseamnă sau ce este acest "retention"? Link to comment
Horia Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 E serviciul celor de la Orange care se ocupă cu fidelizarea clientilor (prelungire abonamente etc.) 2 Link to comment
Membru Ecou Posted August 23, 2014 Membru Share Posted August 23, 2014 Eu am abonam de 9.9 (tva inclus) de la cosmo, contract pe 1 an. Avantaje: Perioada contractuala Nelimitat național si internațional zona 1 fix si USA, Canada Israel fix si mobil 1 gb net cu viteza mare Net nelimitat Dezavantaje Se ofera doar celor care porteaza un numar din slta retea sau transforma o cartela prepay cosmo in abonament. Mariuse, treci pe prepay cosmo si fa-ti acest abonam. Dupa terminarea netului viteza scade la 64kb Nu se ofera telefon la retentie Cosmo are acoperirea 3g cea mai redusa dintre toti operatorii. Il am de o luna și mi s-au intrerupt convorbirile de cateva ori din senin. Am studiat piata f bine. Ceva mai bun de atat poți obține doar la orange, la negociere pt. fidelizare. Nelimitat 10e cu 2Gb net cu viteza mare. Atentie, ofertele IPA nu au nelimitat internațional! Cand o mai creste acopetirea Gigi mobil, atunci vor merita a fi luați în seama Bafta 1 Link to comment
Moderator danpin Posted August 24, 2014 Moderator Share Posted August 24, 2014 Varianta Orange este cea mai avantajoasa, mai mult dpdv al calitatii serviciilor. Link to comment
Sache Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Asa este, daca esti client vechi! Dar, daca vrei sa iti faci un abonament nou la orange, ce oferte sunt? Link to comment
Membru Alex87 Posted August 24, 2014 Membru Share Posted August 24, 2014 Sache, trebuie sa ma lochez cu un cnp al unui membru snppc. Link to comment
Membru DanielBAD Posted August 24, 2014 Membru Share Posted August 24, 2014 Pe site selectezi Oferte SNPPC -> oferta telefonie, deasupra de verificare factura ai logo-urile celor 2 operatori cu care au ei intelegere si pe apesi pe unul din ele, dupa care o sa ai oferta pentru abonamente, telefoane si table si din nou apesi pe ce te intereseaza Nu e nevoie de CNP. Link to comment
Recommended Posts