Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Vreau sa stiu si eu daca un contract de vanzare cumparare poate expira ( stiu ca e o prostie dar totusi intreb)...

Am cumparat acum 2 saptamani o masina audi a4 si inca nu am inmatriculat o, baiatul respectiv trebuie sa mi aduca fiscalul de la el din Buzau , sa o radieze de pe numele lui si toate cele...

am luat de la el, cartea masinii , talon de inmatriculare, asigurarea care e inca pe numele lui pana in ianuarie 2 ...

daca o inmatriculez sa zicem peste 2 luni are ceva? ma gandesc la faza cu circulatia doar 30 de zile pana o declar iar apoi imi iau amenda sau ce se intampla..??

ce riscuri exista daca o inmatriculez peste 2 luni sa zic?

• Moderator
Publicat

Nu expiră contractul de vânzare-cumpărare.

O poţi transcrie pe numele tău şi peste două luni. Singurele inconveniente ar fi că între timp îţi vor expira din documentele necesare, de exemplu fiscalul fostului proprietar. Şi rişti să întâmpini greutăţi, să nu-ţi mai trimită fiscalul, să-ţi spună că nu vrea să-ţi trimită lunar câte un fiscal până te hotărăşti să o transcrii sau pur şi simplu să te pomeneşti că nu mai dai de fostul proprietar. Posibilităţi sunt multe. De aceea e recomnadabil să baţi fierul cât e cald şi să scapi de grija transcrierii, să te ştii în regulă. Cu cât trece mai mult timp, cu atât e mai greu şi puteţi ajunge să vă judecaţi.

Publicat

in primul rand multumesc frumos de raspuns...

eu am de gand sa inmatriculez masina de indata ce mi trimite fiscalul....in cazul asta nu mai este nici o problema , nu?

el merge in orasul din care este in aproximativ 2 saptamani , face radierea sau ce se face atunci si scoate si fiscalul si mi l trimite prin posta...

in cazul asta nu sunt probleme , nu?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.