Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Maimutoiul asta (http://www.facebook.com/liviu.sli) de comunitar se pare ca face cursuri la Scoala de Politie "NICOLAE GOLESCU" SLATINA, fapt pentru care si-a trecut la profilul de FB, la sectiunea Loc de munca: Politia Romana Agent de ordine publica · din septembrie 2008 până în prezent ·Bucharest, Romania.Cam cat de ipocrit trebuie sa fii?

• Moderator
Publicat (modificat)

i-am vizitat facebook-ul......ce dobitoc....il are idol pe Arkan :naughty: , ii plac bmw-urile, "hispanicii" de prin videoclipurile americane cu masini si femei si lantzuri mari la gat, si in acelasi timp "U Craiova" si "Rapid" :)))

are gusturi alese omul, frate ! :ner:

Modificat de Rober7
  • Membru
Publicat

Individul a mai aparut pe la noi pe forum, in urma cu vreo trei pagini. Nu ai ce sa ceri, daca prostia ar durea, populatia globului ar scadea subit.

• Apreciez 2
Publicat

Ăsta nu e cel care când a văzut că a ajuns ”vedetă” la noi pe forum și-a șters din poze ?

Publicat

Am mai vazut unul in seara asta in magazin,in afara de sitroienul de pe umar era leit poleit in uniforma Poliitiei Romane..Cumparase( sau sterpelise ) si el o camasa de politist si o si imbracase..Ca o masura practica,aceste camasi nu s-ar putea inscritiona inca din fabrica cu "Politia Romana" ca sa nu le mai poata purta cocalocali??

• Moderator
Publicat (modificat)

i-auzi frate....si yo caut camasi de vreo 3 luni, si nu gasesc.

la magazie la IPJ, nimic....magazine prin oras.....nimic...

din scoala ne-au dat doar 2

si astia au cam toata dotarea noastra - bine ca nu o au pe cea mai importanta - CREIERUL :naughty::emo-box:

Modificat de Rober7
Publicat (modificat)

Dar nu prea avem ce sa-i cerem individului caci este nascut pe 17 iulie 1923 si scleroza i-a cam "papat" tot creierul. Treci in revista rapid citatele preferate de el si nu prea mai ai nimic de zis.

Modificat de eduardpsih
Publicat

ar trebui trimise sesizari ori de cite ori vedem asa ceva, pina se satura cei de la MAI de chestiile acestea si fac un control tematic peste tot.

daca tot avem dreptul la petitie (sa vedem cit il mai avem smile.gif )sa il folosim la maxim. MAXIM am spus!!! smile.gif

Hahaha, daca ai cont de mail si l-ai folosit de 5 ori macar, stii cat de usor e sa selectezi niste mailuri si sa le dai "Citit/Read".

• Displace 3
  • Moderator
Publicat

Probabil că așa a văzut el că se procedează prin primării ... și crede că așa se întâmplă peste tot.

• Apreciez 1
Publicat

Din ciclul ,,Ce mai fac prietenii nostrii cocalarii,,:

Caz cutremurător la Petroşani! Un poliţist local şi-a ucis mama, apoi, s-a baricat în casă şi a incendiat locuinţa! A murit şi el, dar şi bunica lui, imobilizată la pat

Întâmplare şocantă la Petroşani, unde un poliţist local este bănuit că a recurs la un gest înfiorător:şi-a ucis mama de 56 de ani, apoi, s-a baricadat în casă şi a dat foc locuinţei. Într-una din camerele apartamentului în care s-a petrecut oroarea se afla, imobilizată la pat, bunica bărbatului, în vârstăde 89 de ani. Bătrâna a murit şi ea. La fel şi principalul suspect al acestei sinistre întâmplări, trupurile celor trei fiind găsite în interiorul locuinţei incendiate de pompieri. Anchetatorii încearcăacum să refacă filmul tragediei exact aşa cum s-a petrecut ea. Comunitatea din Petroşani e şocatăşi nimeni nu îşi poate explica cum s-a putut întâmpla aşa ceva, dar mai ales ce a fost în minteabărbatului de 30 de ani de a recurs la un asemenea gest înfiorător.

Incendiu-petrosani-61.jpg

Totul s-a petrecut azi noapte, în Cartierul „Dimitrov” din centrul municipiului Petroşani. Cu puţin înainte de ora 23:00, locatarii blocului 2 de pe strada Carpaţi au simţit un miros puternic de fum. Oamenii au intrat în panică şi au ieşit pe scara imobilului să vadă ce s-a întâmplat. Speriaţi, au chemat la faţa locului pompierii, care, mai târziu, aveau să aibă parte de o imagine de groază, în spatele uşii unuia dintre apartamentele,situate la etajul al doilea al imobilului.

Pompierii au încercat să intre în apartamentul din care ieşea fumul gros, dar nu le-a fost deloc uşor să facăacest lucru. Şi asta pentru că uşa de la intrare era blocată cu un dulap imens. Au reuşit, în cele din urmă, cu greu, să ajungă înăuntru, unde, printre flăcările ce se dezlănţuiau, au zărit cadavrele celor trei. Bărbatul şi bunica acestuia se aflau în sufrageria apartamentului, în timp ce, cealaltă femeie era în bucătărie.

După ce au stins flăcările, intervenind contracronometru pentru ca focul să nu se extindăşi la locuinţele învecinate, pompierii au încercat să stabilească de la ce a izbucnit incendiul. Aceştia au găsit în interiorul casei două focare, ceea ce i-a determinat să creadă, încă de la început, că, în acest caz, ar putea fi vorba despre o autoincendiere.

politist-local-incendiu-sursa-foto-Facebook-2.jpg

Anchetatorii au ridicat probe de la faţa locului şi au identificat şi cadavrele celor trei, găsite în interiorul locuinţei. Aşa s-a aflat căprincipalul suspect al acestei îngrozitoare întâmplări este poliţistullocal Cătălin Mihai Buşoniu (foto dreapta), un om retras după cum spun vecinii, care ar fi avut ceva probleme de familie, în ultimavreme, după ce soţia sa, împreună cu care avea o fetiţă de doar patru ani, intentase divorţ.

Procurorii au încercat să afle cum şi-au pierdut viaţa cei trei,amănunte cutremurătoare ieşind la iveală pe parcursul anchetei. Din datele obţinute până acum, ei cred că poliţistul local şi-a ucismama cu o zi înainte de incendierea locuinţei şi a lăsat cadavrul în casă aproape 24 de ore.

http://www.servuspre...ilizata-la-pat/

Publicat

Era localar ?? In titlul stirei aparuta pe site-ul realitatea mobil scria doar ca era politist tipul!!! Nici nu am mai vrut sa citesc stirea din cauza asta ! :angry:

Sa-i i-a draq de "reporterii" lu' peste putrezit !! :emo-box:

Publicat

Exact.Cocalar local, pres la primar. Ups,iaca-ta ca fac si rime.

Eu am auzit stirea trunchiata la PROst TV si m-am socat.Om avea noi nebunii nostrii, dar nici in halul asta.

SI cand am cautat....e doar sluga de primar.Nici o treaba cu Politia ROmana, desi nesimtitii aia de prostevisti au dat-o ca fiind politist.

• Membru
Publicat

Astazi i-am auzit pe cei de la Pro TV specificand ca era vorba de un politist local care nu apartine Politiei Nationale...Politia Nationala?!?! :blink::doh:

Publicat

Pai, Politia Nationala mi se pare OK, se face diferenta intre Romana ( Nationala ) si Locala, de foarte multe ori am auzit formularea asta, Politia Nationala cand se facea referire la Politia Romana ( M.I. ), ce e asa de " :doh: " ?

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Ziggye

Noi lucrăm în Poliția Româna, denumirea de naționala e pentru echipa lui Pițurcă. În niciun document oficial nu vei găsi astfel de aberații.

• Membru
Publicat (modificat)

Ziggye, nu mi se pare normal ca primarii, consilierii locali si alti politicieni sa redenumeasca institutia dupa bunul lor plac. Aceasta institutie nu este unealta lor si sper ca nici nu va fi in viitorul apropiat sau indepartat.

Deci...cei de la stiri dezinformeaza cu nerusinare.

Modificat de BGeorge
Publicat

În cazul unor astfel de ştiri apărute pe canalele de ştiri televizate ar trebui să reacţioneze rapid şi prompt birou de presă şi comunicare cu mass-media de la nivel IGPR, cu menţiuni precise şi clare că subiectul respectiv nu face parte din structurile Poliţiei Române. "Babuinii", stimate Ben, nu transmit mesajele inconştient ci o fac în mod cât se poate de conştient iar ceea ce fac ei se numeşte intoxicare şi manipulare. Dacă intervenim rapid şi reparăm omisiunile voluntare putem evita absorbţia şi ratificarea din partea publicului a unor astfel de informaţii. Dar nu depinde de mine sau de tine lucrul acesta, ci de lucrătorii mai sus amintiţi şi chiar de către şefii instituţiei.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

OK, ziceam si eu... si ziceam din cauza ca , de exemplu, in cazul meu, am "locuit" ( cu forme legale ) cativa ani buni in Spania, unde diferenta se face clar intre POLICIA LOCAL si POLICIA NATIONAL, fiecare cu atributiunile sale ,de unde rezulta si afirmatia mea, Politia Romana = Poltia Nationala.

Imi cer scuze celor care s-au simtit "atinsi" in vre-un fel de afrimatia mea, dar va asigur ca nu a fost facuta deloc cu rea intentie :unsure:

Publicat

Ziggye ești elev al unei școli de poliție din câte văd. Unde ai văzut tu în România titulatura POLIȚIA NAȚIONALĂ ? Dacă noi facem astfel de erori ce pretenții să mai avem de la ceilalți ?Cu siguranță dacă vom continua să perpetuăm aceste confuzii nu vom face altceva decât să legitimizăm acești impostori deveniți peste noapte ”polițiști”. Despre asta este vorba.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.