Jump to content
POLITISTI.ro

Vouchere de vacanta, in loc de bani de concediu

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Din discutiile cu cei de la SNPPC, am inteles ca nu. Cica se zbat sa ne dea prima de vacanta...

Publicat

...Cica se zbat sa ne dea prima de vacanta...

De vreo doi-trei ani se tot zbat, saracii. Cand pe la o televiziune, cand pe la alta, cand pe la munte, cand pe la mare sau prin tari straine, uneori.

Se zbat, nu gluma, pe banii cotizantilor, pentru drepturile lor! :))

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Da, dar cica noi suntem functionari publici cu statut special. Cand a fost vorba de taiat, au avut grija sa ne mentioneze, acum...

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Da, se pare că termenul special a fost înţeles pe dos. Suntem "speciali" numai când vine vorba de obligaţii şi îndatoriri, când vine vorba de drepturi se uită brusc cât de "speciali" suntem. Trist.

• Apreciez 4
  • Marius a modificat titlul în Vouchere de vacanta, in loc de bani de concediu
Publicat

Ce se mai aude de voucherele de vacanta? Ce stiti, se acorda sau nu voucherele de vacanta anul asta?

Publicat

Ziceau unii pe face că se vor da bani, respectiv un salariu munim/economie/an. Dacă nu o să fie așa, să nu mă luați la cafteală, pentru că nu sunt de vină.

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Din pacate, conform rectificarii bugetare, nu au fost prevazuti bani pentru tichetele de vacanta, pentru nicio categorie de bugetari. Poate la urmatoarea rectificare de buget, daca va mai fi vreo rectificare sau daca va fi pozitiva pentru MAI.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.