Jump to content
POLITISTI.ro

Garda primarului

Postare recomandată

Publicat

Dcrist, esti sigur ca erau de la Timisoara?? Pe vremea aia baietii aveau Cugir, nu Glock.

Cat despre localarul intitulat polististlocal, eu am impresia ca e doar un smecher care se distreaza pe seama localilor.Nu pot crede ca poate exista, chiar local fiind, un asemenea dobitoc printre ei.

Publicat (modificat)

Ei asa au zis, nu aveau de ce sa minta in ,,zona" nu erau decit cei care trebuiau sa fie acolo, mai exact Biblioteca Nationala cind a fost vizitata de sotia lui Bush. Glock era sigur ca a scos incarcatorul din el nu-mi venea sa cred ca au doar 12 in el, erau cu o duba rosie nu mai stiu marca si cu un ciine lup, daca citeste careva dintre ei forumul le transmit salutari, cred ca-si mai amintesc de discutie :clip:

Modificat de dcrist
  • Moderator
Publicat

De ce sa-l baneze? E urat afara, noi cu cine ne mai distram?

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Dcrist.Piro de la TM a fost cu Transporter alb cu insemnele Politiei Romane.Si aveau in dotare Cugir.Iar cainele era labrador negru pe nume Bogdan.

Crede-ma te rog ca stiu ce spun.

In alta ordine de idei, polististlocal, mi-ai spulberat sperantele.Credeam totusi ca esti un ,,amic,, al localilor.dar vad ca insisti ca esti chiar local.

Daca chiar esti local. eu iti spun ca nu mai zic nimic rau de voi. Cu asa specimene, sunteti prea batuti de Dumnezeu.E un gest de mila crestina sa nu va mai critic. :ner:

Modificat de arcan
Publicat

arcan, te cred, oricum a trecut mult timp de atunci si mi-a ramas in minte pregnant doar faza cu 12 cartuse de persoana pt Glock.

• Membru
Publicat

urmaresc antena3 la tv in momentul acesta, follow em.

PolitiaLocala macar are cursuri bune.

pe tine ce te doare?? :hmmmt:

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

cico, urmareste-o in continuare si fa un rezumat la sfarsit

• Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.