Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Garda primarului

cipri83

Question

• Membru

dupa ce am citit pe o postare a unui coleg ca gardienii primarului si-au facut si ei forum de curiozitate am intrat ca sa vad ce tampenii pot debita si si dupa ce am citit un topic intitulat MODEL EMBLEMA m-am inervat foarte tare vazand ca ei incearca sa ne copieze pana si modelele de insemne de pe uniforma.Am sa introduc imagini si unele comentarii ale gardienilor ca sa vedeti cat sunt ei de nemultumiti de primele modele de embleme si le adora pe cele care seamana cu cele ale POLITIEI ROMANE!

,,,,Model emblema propusa de Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali din România

post-173-036215600 1297775840_thumb.png

si comentariile cu privire la modele

urate.....scrie clar....emblema se confectioneaza din metal de culoare argintie....chiar noi o facem cu mana noastra....si pentru insigna de la piept se poate face modificari....daca noi nu santem in stare sa schimbam o mentalitate ce sa asteptam de la alte structuri sau cetateni....

Foarte urate!Sa avem grija ce purtam!

Fac si eu o propunere pentru emblema maneca...cu specificatia ca in semicerc se poate trece si denimirea localitatii

si acuma modelul propus de un gardian...fiti atenti

post-173-068307700 1297776022_thumb.jpg

comentarii

Modelul propus de torrent90 este cel mai bun pentru emblema de maneca sa vedem si ceva propuneri pt emblema de coifura si insigna .

Firme care sa confectioneze uniforma si insemne se gasesc mai ramane sa alegem modelele ( sefii nostri sa aleaga ) ca daca depindea de noi...

post-173-066711100 1297776174_thumb.jpg

MODELELE PROPUSE DE CEI DE LA BRASOV SUNT ORIBILE .UITATI-VA SI VOI LA MODELELE PROPUSE DE "TORENT90" SUNT CHAIR REUSITE

si am mai gasit inca un topic interesant:

POLITIA LOCALA ESTE sau NU POLITIA?

Marea problema a "politiei" comunitare, este insusi numele. De fapt, denumirea oficiala este Serviciul Public "Politia locala" Primaria Xyz. Iar "politia", termen din denumirea lor se refera la forma, nu si la fond. Si ca sa fie clar pentru toata lumea, in legea lor de functionare, aia din 2004, sunt trecuti peste tot ca "agenti comunitari" in niciun caz "politisti comunitari

sper ca adminul sa nu se supere ca am luat aceste imagini si comentarii de pe acel "forum" insa m-a suparat asa de tare gandindu-ma cat am tras sa intru in scoala de politie,absolvirea acesteia si apoi sa fac fata greutatilor din munca de zi cu zi ,ca sa vina niste gardieni sa isi faca unuforma,insemne si multe altele dupa chipul si asemanarea politiei romane.sa le fie rusine.asa nu vor castiga respec niciodata.

Recommended Posts

• 0

Eu pe toti comunitarii din Ploiesti pe care i-am vazut aveau inscriptionat deasupra stemei Politia Romana iar ieri am vazut o masina identica cu a Politiei Romane pe care scria politia animalelor...

Edited by Madalin

• 0

m-am uitat si eu de curiozitate pe el. frumos forum si colorat. vorba aia cu tichia de margaritar. :)

si ca o paranteza iata ce posta un "forumist" acolo :

Autor Mesaj

lion_heart

Junior

Junior

Data inscrierii: 13/Noi/2010

Titlul subiectului: poate ca era mai bine... Raspunde cu citat (quote)

... cu gradele pe umar, sunt mai vizibile si arata mai bine; nu vad de ce, dintre toate structurile care poarta grade, doar noi sa fim privati de aceasta dispunere a gradelor.

:ner: sa le puna si gradele pe umar domnule sa nu ne incurcam. pai ori suntem politisti ori nu mai suntem.

Edited by Kmcoio
Nu facem reclama garzilor comunitare, ok?

• 0
  • Membru

marius inteleg ce vrei sa zici!nici de cum nu am postat ca sa vada ca sunt bagati in seama doar am vrut sa vad ce gandesc,cum gandesc!

ei in loc sa isi desfasoare activitea in slujba cetateanului,ca sa le castige increderea si respectul ei cauta sa ne copieze pe noi cat mai mult posibil!

si fi sigur ca alta data nu am sa mai intru pe acel "forum" :angry:

• 0

Pacat ca de imaginea noastra tot timpul s-au ocupat niste ministri care habar nu au despre munca de Politie, cand vom avea niste oameni competenti in conducere nu se va mai tolera ca niste oameni fara studii sa poarte numele de Politisti, in Spania se numesc GUARDIA CIVILE, nicidecum sa fie confundati cu politia si plus de asta nu inteleg de ce o lalaie asa ministrul, atata timp cat a observat ca in presa pentru prostia fiecarui comunitar, presa a spus doar ca un politist , nu mai specifica ca este comunitar sau local.

Cu atatea politii cetateanul nu va mai stii cui sa se adreseze pentru rezolvarea unei probleme, iar problema cea mare va fi cand vor lua hainele verzi pe ei si vor oprii masini, fiindca peste 40% din populatie nu este atenta cand se prezinta agentul si vor crede ca sunt politisti de circulatie.

Cred ca ar trebuii sa luam noi masuri impotriva lor , daca ministrul nu o face...Ar trebuii sa adunam semnaturi ca sa le schimbe denumirea, iar cand le prindem autospecialele cu semnale luminoase de culoare rosu si albastru sa-i amendam, nu au voie sa aibe montate lumini de culoare rosie ,

• 0

Si in judetul Neamt agentii comunitari sunt confundati din ce in ce mai des cu politistii si nu de putine ori cetatenii ne-au confundat cu acesti "tarligari",dar ce e mai rau ca si presa si televiziunile nu mai fac diferenta pentru ca am vazut multe reportaje despre actiuni ale politiei iar ca pictorial erau difuzate filmulete cu agenti comunitari.Incet,incet incepe sa se creeze confuzie si asta e un lucru dorit de catre acestia.

Presupun ca sindicatele ar trebui sa ia atitudine fata de grava eroare provocata de acestia in mod voit si propus un proiect prin care sa le fie schimbata denumirea de politisti in cu totul alta denumire.Multi nu realizeaza dar oricum imaginea Politiei Romane nu era una foarte buna dar de cand cu pacaleala asta de "politie locala" avem mult de suferit ca imagine.Oricum cred ca int-un fel sau altul ca asta se si urmareste.De ce?

• 0

Ce nu a spus initiatorul e si modelul de legitimatie pentru comuntari, propus chiar de ei, si anume:

ROMANIA

POLIŢIA

LOCALĂ

Halal!

In mod normal, legtimatiile trebuie sa fie de forma

Primaria Municipiului XYZ

Serviciul public de poliţie locală

sau

Serviciul Public "Poliţia locală"

Adica asa cum sunt trecuti in documentele oficiale.

Edited by Sony

• 0
  • Moderator

@Patriotul... din respect pentru adevar GUARDIA CIVIL, este o structura politieneasca, de sorginte militara (similara JANDARMERIEI), subordonata Ministerului de Interne, cu atributii de politie judiciara si de ordine publica in mediul rural si in zona de frontiera. In Spania, politia locala, subordonata autoritatii locale, poarte diferite nume, in functie de traditia zonei, dar in principal apare termenul de "politie" (Guardia Urbana, Policia Local, Policia Municipal, Udaltzaingoa, Ertaintza, Policia Foral, Guardia Municipal, Mossos etc.) Uite si un exemplu. :emo-yessir:

post-1064-037517100 1297802709_thumb.jpg

Edited by CITADELA
  • Upvote 2

• 0

Dar de modelul de legitimatie "POLITIA LOCALA" pe care exista mentiunea:

"Transport gratuit conform legislatiei in vigoare",

stiati?

Mare e gradina Ta, Doamne..... :unsure:

Edited by videosuzy

• 0

Fratilor...nu inteleg ce va deranjeaza faptul ca avem insignele asa...uitati asa arata insigna mea ...si nici mie nu mi-a fost usor sa o obtin..am facut 2 ore de pregatire (citit legea 61/91 si uzul de arma) pana mi-au dat insigna si uniforma (pantaloni albastri deschis si camasa bleu..cum aveti si voi)..au trecut dupaia cel putin 3 zile pana am inceput lucrul si mi-au dat pistol pe mana si caiet de pv-uri.

Dar de modelul de legitimatie "POLITIA LOCALA" pe care exista mentiunea:

"Transport gratuit conform legislatiei in vigoare",

stiati?

Mare e gradina Ta, Doamne..... unsure.gif

Da..il stiu..dinala am eu :D

post-4135-0-13951400-1318630596_thumb.jp

Edited by politistlocal
  • Downvote 13

• 0
  • Membru

Fratilor...nu inteleg ce va deranjeaza faptul ca avem insignele asa...uitati asa arata insigna mea ...si nici mie nu mi-a fost usor sa o obtin..am facut 2 ore de pregatire (citit legea 61/91 si uzul de arma) pana mi-au dat insigna si uniforma (pantaloni albastri deschis si camasa bleu..cum aveti si voi)..au trecut dupaia cel putin 3 zile pana am inceput lucrul si mi-au dat pistol pe mana si caiet de pv-uri.

Da..il stiu..dinala am eu :D

Cu riscul de a fi sanctionat de moderatori, iti zic direct: ESTI UN DOBITOC DE COMUNITAR !!!!!!!!!!!!!!

• Upvote 5

• 0

Pai la cate jigniri si insulte au adus restu baietilor de pe forum politistilor locali...trebuiau sa fie de mult avertizati sau sanctionati. (caini comunitari...javre..etc.) ..dar e ok..va inteleg frustrarile..ati facut 2 ani de scoala..si asta e de respectat..tot respectul meu pentru politia romana...dar mesajele mele sunt pentru baietii frustrati ca au facut 2 ani de scoala..si hop..a aparut politia locala..cu aceleasi uniforme...aproape aceiasi salarii..munca si raspundere mult mai putina...se intra foarte usor....jeepuri cu dublu climatronic si motorina nelimitata...si na...se apuc sa injure si sa bage replici de genu "abia astept sa incerce sa ma opreasca unii de la comunitara" ..si pot sa dau exemplu de speta cand eram in masina cu un agent sef de la politia rutiera (nationala) si am fost depasit pe linie continua intr-o curba de o masina...care a si fugit de noi...si a oprit cand mai aveam putin sa-l bag in bordura...soferul...un politist in timpul liber..foarte deranjat ca a fost oprit....bineteles ca n-a patit nimic nici pentru depasire in curba sau pentru faptul ca avea folii negre pe geamurile din fata si spate.

Edited by politistlocal
  • Downvote 7

• 0
  • Membru

am facut 2 ore de pregatire (citit legea 61/91 si uzul de arma) pana mi-au dat insigna si uniforma (pantaloni albastri deschis si camasa bleu..cum aveti si voi)..au trecut dupaia cel putin 3 zile pana am inceput lucrul si mi-au dat pistol pe mana si caiet de pv-uri

ce tare esti! ai reusit sa parcurgi (citesti) legea 61 , in 2 ore ???? si te crezi politist....?

Edited by georgedi

• 0

pune un egal intre "gestul" acelui politist si "gestul" postarilor tale ;)

ala a vrut sa se dea mare fata de voi, tu vrei sa te dai "egal" fata de noi.

edit ....

am citit dupa aia un alt post al tau ....

rectific

tu vrei sa te dai destept fata de noi.

Edited by serhente Garcia

• 0

@politistlocal ar trebui sa ii respecti pe cei care posteaza si activeaza pe acest forum, sunt niste oameni care au invatat si au trecut prin momente dificile ca sa isi construiasca cariera de politist. Tu ca si alti colegi ai tai vreti sa aveti acelasi statut, uniforma si echipament ca cel al politistilor, nu le meritati...degeaba vii tu si ii sfidezi si le pui psihicul la incercare nu le faci fata pentru ca ei ca tine au mai vazut si o sa mai vada...;)

• Upvote 2

• 0

Da ai făcut frate la pregătire de te-au surmenat ăştia. Şi ţi-au mai dat şi pistol pe mână. Hm, mare curaj pe ei. Şi chiar şi caiet de procese verbale. Fantastic !!! Carioci nu ţi-au dat ăştia să colorezi cu ele ?

• Upvote 2

• 0

PolitistLocal mai ai putin si ajungi ca un mare clasic in viata ce spunea: ,,Dar vai al cui este acest Audi?", ,,Clima Bizonica" :ner: cu toate dotarile voastre.

• Upvote 2

• 0

Am si eu cateva intrebari: 1. Cite trageri ai facut pina ti-au dat arma sa iesi cu ea pe strada?

2. Aveti arma individual sau una la intimplare din rastel pentru care semnati?

Arunca un ochi pe linkul asta sa vezi la ce se folosesc in tarile cu apa calda ,,armele de culoare albastra" si munitia aferenta http://www.always-on-target.com/cartridges/cqt_training_en.php in special ce este scris cu majuscule in text , cine a facut achizitiile respective este un ,,profesionist desavirsit" cum sunt destui prin diferitele ,,structuri" in birourile de unde se iau astfel de decizii.

• 0

Pai asa am facut cand am vazut prima oara jeepul...dar vai vai...a cui o fii aceasta masina? ce genti,si ce culoare,dar vai..vai..este chiar deschisa,dublu climatronic...girofar si sirena...nu trebuie sa fac vreun curs de instruire???...neahhh :))))))

si dcrist..nici o tragere pana mi-au dat pistolul fara munitie, dupa o tragere si mi-au dat si 5 cartuse cal. 9mm (glont) ,pe ordinul de servici am trecut decat un singur pistol cu seria si decat pe ala il iau..si nu este albastru.

Edited by politistlocal
  • Downvote 5

• 0

Pacat ca la asa dotare nu v-au dat si oameni de aceasi calitate. Si posturile tale o dovedesc din plin.

• 0
  • Moderator

Masca...., localule, tu ar trebui sa postezi numai la "Bancuri", la cate basi...., aere ai in cap.

• 0

E ok daca ai arma individuala, stiu cazuri si nu din auzite, armele se dau la nimereala din rastel si doar se semneaza pentru ele, seful vostru provine din M.A.P.N.? Ca numai acolo pe vremea lui ceasca se dadea soldatilor in garda 5 cartuse la P.M. :ner: o faza asemanatoare am intilnit-o cu ocazia Summitului NATO la Bucuresti cind cei de la politie de la compatimentul pirotehnic (erau din Timisoara detasati) au fost trimisi de sefi cu 12 cartuse in 2 incarcatoare la Glock, explicatia pe care au primit-o fiind, ca si asa exista prea multe arme in zona :naughty:

Edited by dcrist

• 0

Dcrist, esti sigur ca erau de la Timisoara?? Pe vremea aia baietii aveau Cugir, nu Glock.

Cat despre localarul intitulat polististlocal, eu am impresia ca e doar un smecher care se distreaza pe seama localilor.Nu pot crede ca poate exista, chiar local fiind, un asemenea dobitoc printre ei.