Jump to content
POLITISTI.ro

Arma letala cu armament neletal


ALeonard

Recommended Posts

Se poate achiziona o arma letala ( glock 17 ) si sa folosesc armament neletal ( gloante de caiuciuc ) ?

 

Ce permis de port arma voi avea nevoie ?

Link to comment

intereseaza-te daca exista armament (ca sa vorbesc pe limba ta) cu gloante de cauciuc pentru glock xx, iar de permis nu ai nevoie. baietii de la arme si munitii te vor lasa sa folosesti liber o arma letala, doar pe baza promisiunii ca nu vei folosi munitie (ptiu drace ca m-am scapat) letala.

eu totusi iti recomand sa uiti ca vrei sa-ti iei arma letala.nu armele sunt letale ci mainile care le utilizeaza! ;)

Link to comment
  • Member

Esti constient ca ai spus ca vrei sa incarci o arma cu mai multe arme, nu?:))

 

Depasind momentul de umor, permisul este pentru arma, nu pt munitie, motiv pt care iti trebuie permis de arma letala pe care doar cateva categorii de persoane il pot obtine. Si mai exista un impediment, nu stiu daca glock 17 poate sa foloseasca munitie de tipul care vrei tu.

Link to comment

verificati ip-ul, zgandareii publici au "glock care trage cu gloante de cauciuc" in fapt o varietate de munitie de ANTRENAMENT cu glont din polimer (plastic) neomologata pentru utilizarea impotriva "fortei vii" cum scrie pe la regulamentele mai vechi.

Link to comment
  • 3 years later...

Bună ziua!

Necunoscând prea bine domeniul, vin cu o umilă întrebare: pot fi acționate cartușe cu proiectile de cauciuc (9mm) într-un pistol Glock sau S&W?

Mai exact, poate un pistol de acest gen să funcționeze și cu proiectile de cauciuc? 

Mulțumesc!

P.S.: Vă rog, nu dați cu pietre! :)

Edited by Costin123
Link to comment
  • Moderator

Pentru cartușele cu proiectil de cauciuc arma trebuie să aibă țeavă lisă (teavă fără ghinturi), ori armele letale cu glonț au țevi ghintuite. În cloncluzie, răspunsul este clar negativ. În plus, calibrul armelor letale diferă de cel al armelor neletale.

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Mă întreb fără urmă de răutate ori bășcălie, de unde tot scoateți aceste fantasmagorii ... Citește legislația dacă vrei să fii informat.

PS: Fantasmagorie = Succesiune de idei, teorii etc. lipsite de suport real.

Link to comment
  • Moderator

Dacă ai fi citit legea aflai faptul că achiziţia unei ţevi noi presupune aşa în mare să obţii o nouă autorizare, deoarece aceea nouă ţeavă se trece în permisul de armă, fiind o componentă esenţială a unei arme scurte de foc. Cu alte cuvinte, trebuiesc făcute cam aceleaşi demersuri ca şi cum ţi-ai lua o altă armă.
 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.