Jump to content
POLITISTI.ro

"Politistii" locali vor putea opri in trafic

Postare recomandată

Publicat

Am zis acest lucru pentru ca am mai avut discutia asta cu unii dintre ei, si argumentul lor pentru a explica ,,oful,, meu a fost ca mi-e frica ca imi vor lua locul....haha... :ner:

Publicat

Apropo cea mai tare faza pe stati dispecerul de la osectie spune......mergeti ca au sunat cei de la Politia Locala ca unu face scandal in bloc si sa mearga Politisti adevrati sal sanctioneze ca ei nu puteau(ca deh nu era traficanta de zarzavaturi de 80 de ani)probabil si comunitaru de mai sus are 2000 de procese verbale date la ,,traficantele de zarzavaturi,,ca in rest nau curaj sa dea la alceva sanctiuni.........si nu va faceti probleme ca drept de oprire masini nu vor avea decat cand vor putea constata si infractiuni la regimul circulatiei adica NICIODATA :ner:

Publicat

Cristi, ai mare dreptate dar...fi mai atent la postari. Sunt sigur ca ai scris "in viteza" (neavand restrictie pe aceasta portiune de...drum) insa mai citesc si altii... :emo-yessir:

Stima

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Politia locala din Timisoara a ridicat o masina in care se afla un copil de 10 ani.

Poliţia locală din Timişoara este sub anchetă după ce poliţiştii şi angajaţii Administraţiei Domeniului Public (ADP) au ridicat o maşină în care dormea un copil de zece ani. Ancheta a fost solicitată de primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu.

Primarul Timişoarei a cerut Poliţiei Locale şi ADP ca până miercuri dimineaţă să-i prezinte o informare legată de incident, precum şi măsurile propuse.

La rândul său, şeful Poliţiei Locale, Doru Spătaru, a confirmat faptul că un agent de Poliţie a dispus ridicarea unei maşini în care era un copil şi a precizat că vor fi aplicate sancţiuni, notează Mediafax.

„Este real. Un băiat de zece ani dormea în maşină încuiat de tatăl lui, acoperit cu o pătură, geamurile murdare de noroi, aburite. Nu l-au văzut. S-au trezit cu el la ADP. O să iau măsuri de sancţionare a agentului. Cred că cea mai bună sancţiune va fi trimiterea lui pe stradă la ordine publică”, a spus Doru Spătaru.

Maşina, ridicată din zona Tipografilor din Timişoara, aparţine unui preot dintr-o localitate limitrofă Timişoarei, iar băiatul este fiul acestuia.

Poliţia Locală a mai fost implicată într-un incident după ce un agent a ridicat maşina unui consilier local. Alesul local a protestat, iar poliţistul i-a pulverizat spray lacrimogen.

Poliţistul a fost sancţionat disciplinar pentru că, din exces de zel, nu a respectat procedurile de folosire a spray-ului lacrimogen.

Asta cu spray-ul lacrimogen e hazlie rau :ner: daca le-au dat atatea competente la niste capete seci asa merita toti consilierii locali.

• Apreciez 2
Publicat

locala din Timisoara sunt rai de tot. am avut si eu niste contacte de tot rasul cu ei. din pacate nu le pot posta aici, dar mi-au facut o impresie superba. pacat ca au dotare muuuult mai buna decat au intelectul. si niste denumiri " Directia Politiei Locale Timisoara" un vis, nu altceva. :ner:

Publicat

Cand mai ai ,,contacte,, cu ,,localii,, din Timisoara, intreaba-i daca ,,mascatii ,, lor inca mai fug .

i-a alergat un interlop de doi bani in jurul masinii in fata la Gara mare de s-a strans lumea ca la urs acum vre-un an.....

Intreaba-i daca le spune ceva numele de ,,Tziplea,,....

:ner:

Publicat

Alta de la Bucuresti sectorul 2...

Trei angajati ai Politiei Locale Sector 2 Bucuresti au fost prinsi in flagrant, miercuri, de ofiterii DGA, in timp ce primeau 435 de lei mita de la un bucurestean, pentru a nu il amenda pentru ca isi parcase masina pe locul altei persoane.

Flagrantul a fost organizat in urma unei sesizari facute de un barbat la linia verde a DGA, care a reclamat faptul ca politisti din cadrul Politiei Sector 2 Bucuresti i-au pretins bani pentru a nu-l sanctiona contraventional, dupa ce si-a parcat autoturismul pe locul platit de o alta persoana.

Politistii l-au amenintat pe barbat ca, daca nu le ofera o suma de bani consistenta, il vor sanctiona contraventional cu 2.500 lei.

In cursul zilei de miercuri, denuntatorul a fost contactat telefonic de catre unul dintre politisti, convenind sa se intalneasca la ora 18:30, pentru a-i da banii.

Desi initial cei trei au negat ca au pretins si primit mita, in timpul cercetarilor si-au recunoscut faptele, procurorul de caz luand masura preventiva a obligarii de a nu parasi tara.

• Apreciez 3
Publicat

Usor, usor incep sa-si dezvaluie adevarata pregatire si caracterul format pe vremea gardienilor publici.

Tot din cei care ne vor "putea opri in trafic" face parte si acest comunitar?

24121519vwxe0yym.jpg

• Apreciez 2
Publicat

am un client din Bucuresti caruia politia locala (si nu politia rutiera, sa fiu bine inteles) i-a dat amenda pe OUG 195/2002 si au aplicat si puncte penalizare (nu puncte amenda) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ce parere au colegii de forum de la rutiera? sa le rup capul in instanta civila si apoi in penal sau nu? :naughty:

• Apreciez 1
Publicat

La ce articol!? Vezi sa nu fie 111 accesul interzis. e singurul articol din oug 195 (in "miscare", adica in afara de opriri stationari) la care au competenta.

Publicat

'' Colegii '' astia de la locala ne cam copiaza: uniformele lle-au copiat, masinile la fel....., ce ziceti? Au vreun gand ascuns?

Publicat

Permite-mi sa-ti aduc aminte ca nimeni nu este de neinlocuit, daca ar fi asa, ar fi foarte tragic. Ca ai experienta intr-un domeniu, asta nu te face sa fi de neinlocuit. Zici ca nu " suferi " de grandomanie ( si nu-i o scuza ca esti suparat pe ceea ce se intampla la tine in sistem ), te rog sa mai reflectezi la ceea ce transmiti si ceea ce vrei sa transmiti.

Un om de calitate nu blameaza pe unul mai rau decat el. Crezi ?!

Pentru arcan, cu stima !

• Displace 6
Publicat (modificat)

Iata cine ne va mai opri in trafic. Un comunitar care si-a postat poza de luptator "feroce" pe un site de racolat persoane dornice de sex. Daca o sa ajungem sa fim opriti de un nebun din asta, chiar si pentru a dirija traficul, va fi vai si amar de noi.post-335-007651100 1299049714_thumb.jpg

Modificat de copman
  • Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Permite-mi sa-ti aduc aminte ca nimeni nu este de neinlocuit, daca ar fi asa, ar fi foarte tragic. Ca ai experienta intr-un domeniu, asta nu te face sa fi de neinlocuit. Zici ca nu " suferi " de grandomanie ( si nu-i o scuza ca esti suparat pe ceea ce se intampla la tine in sistem ), te rog sa mai reflectezi la ceea ce transmiti si ceea ce vrei sa transmiti.Un om de calitate nu blameaza pe unul mai rau decat el. Crezi ?!Pentru arcan, cu stima !

"Prietene" comunitar, ne scutesti te rugam frumos de aberatiile tale? Pe cine dracului veti inlocui voi, ca nu sunteti in stare sa va inlocuiti chilotii de pe voi si inlocuiti voi Politia Romana...Du-te frate tare pe forumul vostru si sparge-te acolo in figuri, aici discuta politisti adevarati nu gardieni publici. Adio!

Modificat de Kmcoio
  • Apreciez 3
Publicat (modificat)

Kmcoio ai tastat cam mult pentru costi.

,,Nimeni nu e de neinlocuit dar - uneori - este nevoie de mai multe persoane pentru a inlocui una singura."

Modificat de Elvis
Publicat

Astazi, cand ma intorceam de la serviciu, fiind in uniforma, la volan, ghiciti cine imi face semnal de oprire? Un "local". Stiam ca nu am obligatia sa opresc intrucat nu erau cu cei din Politia Romana, nu eram "pe interzis" si ei nu ma puteau sanctiona pentru neoprire la semnal. Cand m-am apropiat a vazut ca sunt in uniforma si mi-a facut semn sa merg mai departe, dar de curiozitate am oprit sa vad ce vrea, am coborat geamul, i-am dat buna ziua si l-am intrebat de ce m-a oprit, individul mi-a raspuns ca i s-a parut ca nu purtam centura de siguranta. Am zambit si mi-am continuat drumul, nu m-am certat cu el sa ii spun ca nu are competenta si sa ii explic eu atributiile pe care le are intrucat nu am facut doi ani de scoala de politie si fac facultate de drept ca sa ofer consultanta juridica gratuita. In concluzie, astia deja isi depasesc atributiile, desi nu sunt convins ca si le cunosc.

Publicat

Asta nu-i nimica. Sambata seara am fost de m-am intalnit cu un coleg. Pe cand ma intorceam acasa am vazut un "local" de la "rutiera", imbracat frumusel in tinuta, de mana cu o mimoza care nu-si mai intra in haine de mandra ce era. Asta nu e nimica, in mana cealalta avand un mai mandru exemplar de buldog francez pe care il plimba in jurul blocului. Am crezut ca ma sparg de ras si imi pare rau si acum ca nu m-am oprit sa ii fac o poza. Era de pus in enciclopedia ilustata a "fortelor de ordine".

Publicat

norocul tau ca ai dat peste niste cetateni care nu cunosteau legea de ai reusit tu sai opresti daca eram eu te pupam din mers:))

Titlul topicului nu este corect. Nu exista "politisti locali de la rutiera". Politia Locala e Politia Locala, iar Politia Rutiera e cu totul altceva. Sunt doua structuri total separate.

Din cate stiu eu si stiu bine fiindca am fost la sedinta CLM cand s-a aprobat infiintarea Politiei Locale la noi in oras, politistii locali nu pot sa opreasca masini in trafic. Au unele atributiuni pe rutiera dar ele se reduc la amenzi pentru parcari ilegale.

Corectati-ma daca gresesc.

mi-a cazut fatza cand am vazut in Galati Politia Rutiera Comunitara de asta ce ziceti?

• Apreciez 1
Publicat

Nelegal. Conform Legii Politiei locale, masinile trebuiesc inscriptionate cu "Politia Locala", deci orice altceva e interzis.

Publicat

Confirm asa este sunt inscriptionate si in limba maghiara. Chiar si pe gecile reflectorizante care seamana exact cu ale noastre scrie si in limba maghiara politia locala. Sa-i vedeti ce mandri se plimba prin oras cu gecile reflectorizante si cascheta alba. Dar ei saracii n-au nici o vina altii ii manipuleaza.

Publicat

Astazi, cand ma intorceam de la serviciu, fiind in uniforma, la volan, ghiciti cine imi face semnal de oprire? Un "local". Stiam ca nu am obligatia sa opresc intrucat nu erau cu cei din Politia Romana, nu eram "pe interzis" si ei nu ma puteau sanctiona pentru neoprire la semnal. Cand m-am apropiat a vazut ca sunt in uniforma si mi-a facut semn sa merg mai departe, dar de curiozitate am oprit sa vad ce vrea, am coborat geamul, i-am dat buna ziua si l-am intrebat de ce m-a oprit, individul mi-a raspuns ca i s-a parut ca nu purtam centura de siguranta. Am zambit si mi-am continuat drumul, nu m-am certat cu el sa ii spun ca nu are competenta si sa ii explic eu atributiile pe care le are intrucat nu am facut doi ani de scoala de politie si fac facultate de drept ca sa ofer consultanta juridica gratuita. In concluzie, astia deja isi depasesc atributiile, desi nu sunt convins ca si le cunosc.

buuun ,

si in cazul in care intalnim un specimen de asta cum procedam ?

112 si chemam politia ??? Ala cand o sa ajunga politia , o sa mai recunoasca ca te-a oprit pentru centura ?

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.