Jump to content
POLITISTI.ro

"Politistii" locali vor putea opri in trafic

Postare recomandată

Publicat (modificat)

mda, nici nu a intrat bine in vigoare aceasta lege si deja prevad ca ,"" colegii ""de la politia locala vor incepe vanatoarea celor de la politia "nationala"".

vad ca si/a ales si un nickname foarte sugestiv.

asa este cand li se da unora putere si atributii mai mult decat pot duce.

asta e, traim la noi in Romania

Modificat de metalu
Publicat

Vom avea ce citi prin informarile interne si de privit pe la stiri despre faptele lor de vitejie si de cat de multe gaturi se vor rupe printre ei.

E greu pana, in urma unui abuz din asta, ii da careva in judecata si cere daune.

• Membru
Publicat

Cu cine esti tu ma coleg?! :blink: Ai mancat cu mine o paine in cantina la Campina si ai batut pas de defilare pe platou? Coleg esti tu cu localii tai, baietas, nu cu noi. Plus de asta, aberezi la greu, scuza-ma ca iti zic... :ner:

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Mai motor-cop cred ca nu-ti dai seama ce vorbesti pe acest forum . Esti lucid cind ne aiuresti cu precizarile tate ? :doh: Sunt ceva sarcini pentru voi dar , cunosti unde este sediul instantei apropiate de tine ?Respecta legea si nu te gindi tu la acte de bravura . Citeste aprofundat textul de lege . :hmmmt:

Modificat de Daniel
Publicat

legea 155/2010 art 7

[...]

Bun, deci sunteti parcagii. Si? Daca opresti pe cineva cu "categoriile depasite", in opinia ta, si constati ca circula fara permis sau e beat crita ce-i faci? Pe cine suni sa vina repede ca tu n-ai atributiuni?

Publicat

Am peste 2000 procese verbale intocmite dintre care contestate cam 40 si nu am vizitat sedul instantei decit sa constat ca mi-am facut cum trebuie treaba ceea ce va doresc si voua la fel ,e o arta si asa nu o poate face oricine .

RECITESC MESAJELE ACESUI TOPIC SI RAMAN SURPRINS DE FAPTUL CA NU SUBIECTUL TEMEI TREBUIA DISCUTAT CI MAI DEGRABA MODUL IN CARE OAMENII PRICEP MESAJELE PRECUM SI CONTINUTUL ESENTIAL DE INFORATIE DIN ACESTEA .CONSTAT CA PENTRU CITIVA DINTRE VOI PRIMEAZA NICKNAME-UL ,MISHTOUL ,AROGANTZA.

As putea detalia pe rind fiecare dintre ecestea cu exmple din mesajele trimise de voi unele mai hard altele mai soft dar in general toate se inscriu pe aceiasi directie .

raspuns pt HORIA - LA FEL DE STIMABILE COLEG daca erai atent la textul de lege puteai retine aspectul potrivit caruia suspendarea permisului nu e in competenta mea ,a preluat-o cel de la BPR, CUM RAMANE CU MINCIUNA ?

raspuns pentru METAU nick-ul tau semnifica TARIA ,da de unde atita tarie incit sa-ti pui deja problema ca politistii locali vor vina pe nationali -asta e o ineptie DE LEGE AI AUZIT ? ori ai motive intrucit ti-au ridicat masina cei de la rutiera ,impreuna cu cei de la locala ........... cit despre nickname-ul meu il am de peste 10 ani de cind pilotez motoare bmw extensia p (police) r65P,K75 RTP,R1150RTP acum am un BMW 1200RTP ADUS DIN LA -USA CEEA CE V-AS DORI SA AVETI SI VOI ,ASTA E ...

mda raspuns pentru MARIUS care a lasat-o mai moale ......AUZI PALARIA.....de obicei avem cascheta la fel ca voi si pe masura .........

RASPUNS pentru SANDOKHAN- dupa 6 ani de strada peste 2500 PV PESTE 40 CONTESTATII SI MAI MULTE VIZITE LA SEDIUL INSTANTEI TOATE TERMINATE FAVORABIL PT MINE PARCA VAD ALTFEL LUCRURILE

RASPUNS pentru KMCOIO la CAMPINA BANUIESC CA ATI FOST SA VA PREGATITI NU IN VIZITA ,tinere am 5 ani de armata cred ca stiu mai bine cum se bate pasul de defilare nu trata superficial lucrurile ca te inseli in plus es stiam ca la Campina nu se elibereaza licente macar una ,nu mai zic de doua cum e cazul meu ,oricum zau esti nostim cum pui problema .

RAPUNS pentru DANIEL stii ce e penibil ? faptul ca stau de vb cu mai mari de-ai vostri care au distins foarte clar cum stau lucrurile iar voi probabil din lipsa de informare ramaneti doar la prejudecatile sau frustrarile pe care le aveti ,eu personal nu am incercat sa jignesc pe nimeni ci am invitat la o discutie pe si cu argumente ,

PT TOTI CORESPONDENTII CE AUPARTICIPAT PINA ACUM LA DISCUTIE SA AUZIM NUMAI DE BINE EU VA SALUT CU RESPECT noi avem o vorba de-a noastra SA VA MEARGA SHOW-UL ?.

• Displace 8
Publicat

FLORINE un an de zile desfasuram activitati colaterale cu bpr noi actionam pe linia nostra ei pe lor

da nu e competenta noastra mai ales tot ce este penal si nu numai noi avem competente restrinse

e este interesant ca 112 va directiona accidentele cu victima direct la noi asta mi s-a confirmat

procedura ne-a fost prelucrata desi o cunosteam fiind prezent nu odata la accidente cu mult inaintea rutieristilor

daca colegii tai ar fi fost mai cooperanti si nu s-ar fi dat la mistouri cred ca aveam alte lucruri mult mai interesante de disutat dar aici au dus ei discutia ,

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

motorcop

Stii vorba din popor: "a se baga ca musca-n curul calului" ?

Exact asta e situatia ta aici, pe acest forum. Ti-am zis asa, mai direct, intrucat din mesajul anterior vad ca nu ai inteles nimic.

Vezi-ti de drumul tau ... suntem satui de "wanna-be"!

• Moderator
Publicat

Domnule comunitar trăiești cu impresia că dacă completezi un formular tipizat prin care aplici o amendă, gata ai descoperit și știi ce presupune munca de poliție. Te înșeli amarnic.

Satisfacția muncii de poliție nu constă în aplicarea unor amenzi. Dar din fericire pentru această societate, voi nu aveți astfel de competențe și nici ocazia de a ajunge vreodată să-ți pui semnătura pe un rtup, având conștiința împăcată și satisfacția că ai reușit să izolezi de societate un individ dăunător acesteia.

Trăiești cu impresia că dacă ați primit competența de a constata că o mașină este oprită neregulamentar, gata ați devenit polițiști în adevăratul sens al cuvântului!? Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar întradevăr ești penibil, dacă nutrești astfel de satisfacții.

Puteți primi toate competențele pe care vi le dorește suflețelul, tot la stadiul unor patetici „wanna be” veți rămâne. Sunteți la fel ca și jandarmii ăia care după ce i-au transformat din soldați în subofițeri trăiesc cu impresia că odată cu gradul primit au descoperit și cunosc tot ce presupune munca de poliție.

Sunteți și veți rămâne produsul sau rezultatul unor ambiții ale unor parveniți ... și nimic mai mult. Oricât încercați voi așa sigurei să vă dați o mai mare importanță.

Citește cu atenție aici: Primar de 56 de ani elev în clasa a XI-a, care declară: „Cu siguranţă, după terminarea liceului voi urma o facultate”. De asemenea, dacă vei avea răbdarea să citești articolul respectiv până spre final vei mai găsi un exemplu de primar care e student la 40 de ani. Ăștia sunt cei cărora se datorează apariția și formarea voastră, ei vă recrutează, ei vă plătesc, iar voi sunteți și veți rămâne doar niște valeți ai lor.

Nici măcar nu ai reușit să propui un subiect de discuție serios, care să presupună o dezbatere, ci doar ai încercat să faci pe interesantul, să te lauzi singurel, în condițiile în care ai faultat gramatica limbii române cu fiecare post al tău. Cu cât postezi mai mult cu atât devii din ce în ce mai penibil și ridicol.

Reține ... poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu vei spune altceva decât ceea ce ești.

Hai pa!

• Apreciez 2
Publicat

Trebuia sa-l lasati pe d-l comunitar sa vorbeasca...poate reusea performanta sa faca pe el de fericire, la fel ca sinucigasii....are omu BMW, ce dracu!!!

...si ca sa-l citam pe Thomas Carlyle care a spus urmatoarele : ïnzestrat cu stupiditate si digestie solida, omul poate infrunta multe "....

Publicat

Domnule ,,agent,,motorcop...(motorcopco-munitar as zice eu) ai dreptate.Poti face semnale de oprire intradevar.Dar CAND DIRIJEZI CIRCULATIA.Adica opresti un sens si dai drumul celuilalt.La asta se rezuma dreptul tau de a opri auto in trafic.

SI inca ceva.A mai fost un zmeu comunitar care nu mi-a ridicat masina ce-i drept ci mi-a pus amenda in geam.Si in doua ore a anulat-o cu scuzele de rigoare.SI nu pentru ca as fi apelat la pile sau mai stiu eu ce bazaconii.Ci pentru ca i-am demonstrat ca daca fac plangere penala pentru abuz in serviciu are numai el de suferit.

Daca dorsti, iti dau pe privat nr meu de masina.Si te astept sa o ridici.Ca vad ca ma ameninti...si cand sunt amenintat am tendinta sa ma sperii si sa ingrop capul in nisip.

Abia va astept pe voi astia zmeii comunitari sa ma opriti sau sa ne intalnim.Voi deveni reclamangiu de profesie.Iad va fi viata unora ca si tine.Pentru ca stiu si pentru ca pot.Pot pentru ca asta e dreptul meu constitutional ca tot ai adus vorba de Constitutie.

Ma uimeste incrancenarea si prostia crasa de care dati dovada amenintand politistii pe site-ul lor...

Publicat

".A mai fost un zmeu comunitar care nu mi-a ridicat masina ce-i drept ci mi-a pus amenda in geam.Si in doua ore a anulat-o cu scuzele de rigoare'

Arcan - ne spui si cum a anulat comunitarul amenda? Mi se pare interesant de stiut. :hmmmt:

Publicat (modificat)

Evitand din rasputeri sa intru in polemici si dispute pe acest topic.. :clip: ....cred ca am inteles scopul sau primordial...MOTORCOP ne aduce la cunostiinta ( cat de subtil poate el, ca un comunitar cu 5 ani de armata si 2 facultati, nefructificate in viata reala din nefericire datorita sistemului "ticalos si corupt"), ca "de maine" EL si COLEGII lui vor putea sa ne opreasca in trafic (am fost tentat sa scriu "sa ne traga pe dreapta", dar se putea interpreta).. :rolleyes:

Deci..inca o data... :rolleyes: ..REZUMAT: pentru cei mai inceti la minte....MOTORCOP si gasca lui ne vor putea opri in trafic.... :ner:

THE END

:emo-yessir:

Modificat de gabin30
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

dragos crezi ca gratuit am aruncat asta cu anulatul in discutie?Sau ca sa se prinda in carlig unul ca tine sau colegii tai deveniti peste noapte ,,politisti,, ?

A ANULAT-O.S-a dus cu ea la directorul pl si A ANULAT-O.

Sau nu stiai ca se poate?

update L:

legea 155/2010 art 7

In domeniul circulatiei pe drumurile publice, politia locala are urmatoarele atributii:

a) asigura fluenta circulatiei pe drumurile publice din raza teritoriala de competenta, avand dreptul de a efectua semnale regulamentare de oprire a conducatorilor de autovehicul exclusiv pentru indeplinirea atributiilor conferite de prezenta lege in domeniul circulatiei pe drumurile publice;

adica pentru a fluidiza traficul.Vad ca lesinati de fericire la gandul ca in sfarsit veti dirija traficul. Intrebati orice rutierist care este cea mai nesuferita munca in rutiera?Stiti care? Dirijarea.Pe frig, pe ploaie, pe vant, pe caldura, 8 ore stai in intersectie in smog si fum.

Rutieristii chefuiesc la gandul ca scapa de asta.Voi chefuiti ca o sa le faceti.Felicitari.

Modificat de arcan
  • Apreciez 2
Publicat

Bine punctat @arcan, eu sunt rutierist, nu prea ma omor cu dirijatul pentru ca in zona noastra nu se impune, daor la vre-un accident, dar am colegi de la municipiu care ii asteapta ca painea calda.

Publicat

Titlul topicului nu este corect. Nu exista "politisti locali de la rutiera". Politia Locala e Politia Locala, iar Politia Rutiera e cu totul altceva. Sunt doua structuri total separate.

Din cate stiu eu si stiu bine fiindca am fost la sedinta CLM cand s-a aprobat infiintarea Politiei Locale la noi in oras, politistii locali nu pot sa opreasca masini in trafic. Au unele atributiuni pe rutiera dar ele se reduc la amenzi pentru parcari ilegale.

Corectati-ma daca gresesc.

Publicat

Titlul topicului nu este corect. Nu exista "politisti locali de la rutiera". Politia Locala e Politia Locala, iar Politia Rutiera e cu totul altceva. Sunt doua structuri total separate.

Din cate stiu eu si stiu bine fiindca am fost la sedinta CLM cand s-a aprobat infiintarea Politiei Locale la noi in oras, politistii locali nu pot sa opreasca masini in trafic. Au unele atributiuni pe rutiera dar ele se reduc la amenzi pentru parcari ilegale.

Corectati-ma daca gresesc.

Nu pot opri deocamdata, dar poate pe viitor li se vor da astfel de competente, ca asa era vorba! Asa cum in momentul de fata, la Politia de Ordine Publica sunt politisti rutieri (cu competente pe rutiera), poate asa vor fi si politisti locali cu competenta pe linie rutiera, nu e imposibil! cine mai stie?!...

• Displace 2
Publicat

Copman inca nu si-a dat seama despre ce julitura e vorba si mai vorbeste de jigniri. :ner:

Publicat

Motorcop,mai discutam peste vreo doi ani cand o sa realizeze viitoarea guvernare ca voi nu prea aveti nici habar si nici priceperea pentru a desfasura munca de politie, ideea e ca tot de curatenie si de paza parcurilor si a sediilor PDL va veti ocupa intr-un viitor apropiat.Multa "stima"pentru noua POLITIE,cea a voastra,draga "colegule" ca doar am facut aceeasi scoala de POLITIE(nu curs de 3 luni).

Publicat

arcan - nu credeam ca acesti comunitari pot face chiar orice. Daca pot sa-si anuleze singuri pvcc, inseamna ca sunt tari. :ner:

Publicat (modificat)

Nu uita ca traim in Romania.Nu agentul l-a anulat.Seful al mare.

In alta ordine de idei,Si sincer, abia astept sa ma opreasca un viteaz gen ,,motorcop,, in trafic.Ma voi opri.Da numai pentru a afla cine e individul ca sa il pot purta prin instante.Spun acest lucru, nu cu rautate sau cu ranchiuna.Ce fac eu nu va face nici un comunitar/local in 20 de ani de acum incolo.Deci nu mi-e frica de ,,concurenta,, sau ca imi iau locul iar aici pe forum sunt cateva persoane care pot confirma sau infirma lucrul asta.Departe de mine lauda,sau ceva asemanator, spuneam aceste lucruri ca sa nu aiba vreunul impresia ca sunt invidios pe comunitari.

Dar voi reclama toate prostiile lor, pentru simplu fapt ca in necunostinta de cauza blameaza politistii, acesti oameni care s-au lovit in activitatea lor de reclamangii de profesie, hoti, talhari,violatori,criminali,excroci,drogati etc etc, toata fauna invizibila cu ochiul liber, dar atat de cunoscuta de politisti,Ei numesc pe acei oameni corupti, indolenti, incompetenti la gramada in conditiile in care pentru a fi politist este o conditie sin equa non interactiunea cu aceasta lume, iar ei habar nu au de asemenea lucruri.

Ei vor, sa fie politisti, nu ?Pai eu personal o sa le arat cu ce se poate confrunta un politist, atunci cand greseste...

Si asta LEGAL agent motorcorp.Deci nu te simti amenintat.

Modificat de arcan
  • Membru
Publicat

arcan cu siguranta nu-ti pot lua locul comunitarii, ei sunt doar tentative ce vor sa fie politisti, asa cum erau si comunitarii motociclisti din statiunea Mamaia, aveau si ei doua mobre inscriptionate Politia comunitara si se plimbau dupa BMW-urile noastre curgandu-le bale dupa ele :lol:

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.