Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Salutare stimati colegi. 

As dori sa imi achizitionez o geaca de piele pentru OP. Am sunat la toate numerele gasite pe forum si fara niciun rezultat. Este cineva amabil sa ma ajute cu un numar de telefon valabil, al unei persoane ce face astfel de articole de vestimentatie omologate?

• Displace 1
Publicat

La noi la Inspectorat. E 550 lei.

Zici masura, eu ti-o comand, si cand vine trimiti banii, primesti geaca. E bine? 

Eu mi-am luat recent, sunt foarte multumit.

Vorba unui coleg: "Altfel te vede lumea" :)))

Publicat

Ai dreptate Catalin.

@Adrian112, dupa ce vei fi confirmat ca politist, o sa te ajut cu cea mai mare placere.

Publicat

Ideal ar fi daca as gasi nr de telefon al unui croitor. Pretul ar fi de 550 la care se adauga transportul. Deci un total de vreo 600 lei

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

si pe mine ma intereseaza sa cumpar o geaca din piele.daca ma poate ajuta cineva cu un nr de tel sau daca stie vreun magazin 

Modificat de danielmarin23
  • 6 luni mai târziu...
Publicat

Ramtha poti te rog sa postezi 2-3 poze cu geaca de piele? vreau si eu sa imi iau dar sa vad cu arata si daca vrei poate ma ajuti si pe mine cu o comanda.

Publicat

Nu înțeleg de ce țineți atât de mult la aceste geci de piele. E drept că sunt aspectuoase, dar după umila mea părere nu sunt practice mai ales pentru cei care lucrează efectiv în stradă.

Sunt scumpe și există posibilitatea ca în cazul uni scandal să fie tăiată sau ruptă și atunci pierzi o grămadă de bani. Tot mai bune sunt cele textile care ori le coși, ori iei alta nouă de la magazie și sunt un pic mai ieftine.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat (modificat)

".................persoane ce face astfel de articole de vestimentatie omologate?"

chiar pare dubios........

Adriane, esti politist tata ? nu ne mai tine pe jar....

Modificat de Rober7
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

totusi ... pana la urma va rog sa postati careva un numar de telefon pentru comenzi daca se poate .

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Eu am vazut la magazinul cu uniforme MAI de langa Gara de Nord din Bucuresti astefel de geci la pretul de 500 lei dar erau captusite cu mesada detasabila nu cu blana. Cred ca ar fi de preferat un model cu captuseala si guler de blana

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Poti sa faci dovada ca esti politist?

Daca da si te intereseaza, am una purata 2 luni, am schimbat serviciul si nu o folosesc.

• 9 luni mai târziu...
Publicat
On Tue Feb 24 2015 18:31:58 GMT+0200, eti a scris:

Poti sa faci dovada ca esti politist?

Daca da si te intereseaza, am una purata 2 luni, am schimbat serviciul si nu o folosesc.

Ma intereseaza pe mine..

Sunt politist la ipj dolj

Astept mesaj

• Membru
Publicat

Imi pare rau Cata, geaca i-am dat-o unui coleg si bun prieten.

• 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

Daca mai este cineva interesat de o geaca de piele de politist, am eu una. Am purtat-o un an. Are si blana naturala pe interior si guler, ambele detasabile. Sunt din Constanta. Daca pot ajuta pe cineva, o fac cu placere. Este pentru politisti. Daca o vrea cineva, sa vina cu legitimatia de serviciu. :) Nici nu cred ca ar sta bine pe vreun local...

Modificat de MrKen
Publicat

Vorbim dupa ce vei fi confirmat ca politist si devii membru in acest forum. ;)

Esti politist?

• Apreciez 1
Publicat
On 10.01.2016 at 20:19, MrKen a scris:

Daca mai este cineva interesat de o geaca de piele de politist, am eu una. Am purtat-o un an. Are si blana naturala pe interior si guler, ambele detasabile. Sunt din Constanta. Daca pot ajuta pe cineva, o fac cu placere. Este pentru politisti. Daca o vrea cineva, sa vina cu legitimatia de serviciu. :) Nici nu cred ca ar sta bine pe vreun local...

Ai dat graca? M-ar interesa, ce marime este?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.