Jump to content
POLITISTI.ro

Vând geacă de piele (uniformă)

Postare recomandată

Publicat

Doar pentru cadre active, marimea 54. Detalii referitoare la pret in privat!

post-1845-0-38619400-1351343945_thumb.jp post-1845-0-93371100-1351344412_thumb.jp

• Moderator
Publicat

Poate mai dai niste detalii, gen: este noua/uzata, are captuseala etc. Nu de alta, dar reclama este sufletul comertului!

Publicat

Nu este noua (o am din 2011- purtata doar iarna, pe sub geaca reflectorizanta si primavara, nu este taiata, stare buna de functionare sa spun asa) are si captuseala! Am facut o greseala cand am comandat-o, mi se potriveste 56, dar am comandat 54 si mi-e cam scurta la maini, si m-am decis s-o schimb!

Publicat

Singurul lucru schimbat la geaca a fost fermoarul, cel vechi a cedat si i-am pus unul bidirectional (din plastic, e mai confortabil cand stau in masina, il deschid putin in partea de jos)

Publicat

Achizitionata cu 480 lei, o dau cu 350 lei (inclusa livrarea, usor negociabil).

• 4 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Daca ai timp, masoara-i manecile si bustul, si vorbim dupa.

• 2 ani mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Marius a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.