Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

As dori sa stiu si eu daca am capota infoliata *negru  pot cirucla fara probleme sau ma pot astepta la o amenda? Va multumesc 

Publicat

Da, te poti astepta la amenda plus retinerea certificatului de inmatriculare daca culoarea negru nu apare inscrisa in acesta, alaturi de culoarea autovehiculului.

Publicat

Art. 112

(1) Certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori dovada inlocuitoare a acestuia se retine de catre politia rutiera in urmatoarele cazuri:

p) datele din certificatul de inmatriculare sau de inregistrare nu concorda cu caracteristicile tehnice ale vehiculului;

in cazul de fata culoarea nu concorda cu culoarea mentionata in certificatul de inmatriculare ... e vorba de OUG 195/2002

(2) In situatiile prevazute la alin.(1) lit.b), c), e), g), k), o), p), r) si s), la retinerea certificatului de inmatriculare sau de inregistrare, politistul rutier elibereaza conducatorului de vehicul o dovada inlocuitoare fara drept de circulatie.

(3) In situatiile prevazute la alin.(1) lit.b), o), p), r) si s), odata cu retinerea certificatului de inmatriculare, politistul rutier retrage si numerele de inmatriculare sau de inregistrare.

Publicat

Si daca schimbi culoarea in negru doar la capota masinii, este de ajuns ca acele caracteristici originale sa nu mai fie in concordanta cu certificatul de inmatriculare?

Stiam ceva de o anumita suprafata, nu stiu cat la suta din suprafata masinii... de asta intreb.

• Displace 2
Publicat

Ca sa fii in regula, trebuie specificat in certificat ambele culori, cum este in cazul taxiurilor ... culoare principala + secundara.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.