Jump to content
POLITISTI.ro

Şeful Poliţiei Române - şeful IGPR

Postare recomandată

Publicat

Foarte bine !!!

Lucrul asta trebuia facut de mult...

"Decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa"

• Membru
Publicat

daca nu spunea asta politistii chiar nu stiau ce au de facut..o spune de parca daca folosesti pistolul raspunde el in locul tau.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Poate ca domnul chestor ar face bine sa le spuna si procurorilor sa nu mai ancheteze ca pe ultimul borfas pe politistul care si-a facut datoria...

Modificat de arcan
  • 4 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Din dorinta de a aduce o mai mare vizibilitate institutiei, seful Serviciului de Informare a Presei, Christian Ciocan, a adoptat o noua strategie de comunicare on-line.

In doar cateva luni, IGPR si-a facut primii 1.000 de prieteni pe Facebook si a postat nenumarate imagini si mesaje pe Flickr si Twitter. In curand, Politia Romana va avea si un blog unde, in afara statisticilor si informatiilor, oamenii pot gasi si informari publice scrise de inspectorul general Liviu Popa.

Publicat

super misto...asta e scopul politiei sa-si faca "un magazin" cu vitrina frumoasa sa fie admirata de cetateni......dar daca s-ar intra inspatele vitrinei,in magazia magazinului.....constati ca tot cu 3 l benzina/zi se patruleaza si altele si etc..

• Membru
Publicat

da, le-am rezolvat pe toate si chiar era nevoie de asa ceva :doh: :doh: :doh:

• Membru
Publicat (modificat)

Si dupa cum Popa asta se arunca cu capu-nainte,parca vad ca o sa ia in seama orice tampenie scrisa de cine stie ce "destept" care a fost sanctionat pe buna dreptate de colegi de-ai nostrii!

Modificat de cipri83
Publicat

un loc bun sa faci reclamatii. o sa vezi toti nebunii cum vor reclama un politist care nu i-a dat dreptatea pe care o vroia el :) sau reclamatii despre rapiri facute de extraterestrii.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Ăla nu e blog, este o glumă.

Nici nu există posibilitatea ca vizitatorii să facă comentarii, nu au implementat şi ei un sistem de RSS fed, iar acel subdomeniu pe care l-au creat este total neinspirat. "diplomaţie" :blink:

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Am găsit o ştire destul de interesantă despre utilizarea armei din dotare: aici

"Folositi armamentul din dotare atunci cand se impune. Pentru asta aveti arma", le spune seful Politiei Romane subalternilor, dupa ultimele incidente in care o politista a fost injunghiata si colegii ei atacati cand isi faceau datoria.

Agentii ezita uneori sa deschida focul de teama sa nu fie vizati ulterior de-o ancheta. Dar chestorul Liviu Popa le promite ca nu vor avea multe explicatii de dat.

"Ii indemn la fermitate, sa inlature frica si teama ca daca vor folosi armamentul se va intampla nu stiu ce. Ii asigur ca nu vor trebui sa faca multe rapoarte", a declarat chestorul Liviu Popa, seful Politiei Romane.

Cand vor sa retina un suspect iar acesta nu se supune procedurilor de somare si devine agresiv, politistii au dreptul sa foloseasca armamentul din dotare. Daca suspectul nu se supune somatiei, devine agresiv si pune in pericol viata politistilor, acestia pot sa traga.

Daca se intampla sa va aflati intr-o zona in care politia actioneaza, si auziti "Politia!Stai!" nu intrati in panica, nu o luati la fuga pentru ca puteti deveni un posibil suspect. Ramaneti pe loc si ascultati indicatiile politistilor chiar daca sunteti nevinovat pana cand situatia se clarifica. Politia are dreptul sa someze si sa traga asupra unui suspect.

O fi pe bune susţinerea şefului poliţiei?

• Membru activ
Publicat

Ma si mir sa vad asa articol. Inca astept sa revina si sa zica "a fost o gluma!"

Publicat

problema lui daca e pe bune sau nu, politistii romani folosesc armamentul corect si nu am auzit de vreun caz in care sa fie folosit in exces de zel. Personal, prefer sa scriu zeci de rapoarte decat sa regret ca intr-o situatie nu am actionat cum trebuia sau mai rau...nu mi-am salvat viata mea sau a colegului. Asa ca dl. Popa poate sa sustina sau nu...cred ca mai sunt cei care gandesc ca mine, daca nu e asa se poate sa fiu un pic idealist

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

E doar gargara ieftina a d-nului Popa - cel mai slab si incompetent sef al Politiei Romane (dupa umila mea parere).

Publicat

si eu am tras, din pacate n-am nimerit nimic, dar partea buna e ca la nici o saptamana dupa ce am tras i-au prins si arestat pe respectivii.

n-am facut decat un raport in A4 dimineatza cand am iesit din schimb explicand incidentul cu toate detaliile.

si alt raport a trebuit sa fac ca sa imi dea gloantele lipsa de la IPj. atata tot.

cam nasol cand nimeresti ceva. am un coleg care a nimerit un hot de prin magazine in rotula. vreo 2-3 ani s-au tot judecata, plimbari pe la procuror, declaratii peste rapoarte, etc...

• Apreciez 1
Publicat

Daca urmariti cu atentie mimica fetei si gesturile cand vorbeste despre asta, e clara urma de sictir...i se "falfaie" daca un om de sub comanda lui cade sau face fata situatiei punand mana pe arma pe care o are in dotare. Tocmai de asta spuneam ca nu prea conteaza sprijinul lui

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Să fim serioşi! Acest mesaj nu se adresează poliţiştilor, deoarece şeful Poliţiei Române are la dispoziţie alte canale de a comunica cu personalul din subordine, mult mai eficiente şi directe. Acest mesaj este pentru românul naiv şi obsedat de tabloidizarea în care se zbate societatea românească în ultima vreme. Niciun poliţist nu va trăi cu impresia că nu va exista o anchetă, după ce a făcut uz de arma din dotare, pentru că ei au cunoştiinţe juridice şi cunosc ce prevede legea.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Sunt bune astfel de ieşiri în media. Ţara asta e plină de gură-cască ce pun botu' la ce se vede pe la televizor. Mulţi guşteri rămân cu o idee de genul "ai văzut bre? le-a dat voie poliţiştilor să tragă cu arma după bunul plac ... au spus la televizor!", de aceea astfel de mesaje sunt benefice după părerea mea, întrucât trăim într-o ţară plină de naivi.

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.