Jump to content
POLITISTI.ro

Şeful Poliţiei Române - şeful IGPR

Postare recomandată

Publicat

Multumesc sefului nostru pentru marele DEserviciul pe care mi l-a facut mie si tuturor colegilor care nu se identifica cu el. Multumesc sefului meu pentru ca acum au motiv betivii si nenorocitii pe care ii intalnesc zilnic in timpul serviciului sa imi spuna "hai colegu' sa ne nenorocim cu un sprit mic". :beer:

Pentru ca eu personal sa il pot uita, nu ierta, ar trebui sa inceapa si sa termine disponibilizarile cu el insusi. Problema e ca imaginea pe care ne-a creat-o va ramane in multi dintre ochii cetatenilor, in special ai celor interesati.

Nu stiu zau ce sa mai zic caci m-a lasat perplex, insa consider ca un om mai iresponsabil si lipsit de "orientare" ca seful asta al carui nume nu il voi pronunta (pentru a nu mi se face greata) nu am intalnit si sper ca in cariera mea sa nu mai intalnesc specimene de acest gen

atat mai zic

Publicat

Şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa si o alta logica minunata :intrebat despre efectul reducerilor salariale din Poliţie, chestorul Popa a precizat că în 1997 salariul în Poliţie era în jur de 100 de dolari, iar acum este de 400 de euro, dar nu a auzit niciun poliţist să spună că trebuie să lucreze de patru ori mai mult.

Doamne, mare Iti e gradina!!!!!

mediafax

Publicat (modificat)

Nu imi dau seama unde gaseste Basescu oameni ca asta.

Modificat de stephanos
Publicat

De ce nu spune ce salariu are el si ce face pentru acei bani? Isi aminteste cumva si preturile produselor din perioada respectiva, sau nu a fost nevoit sa faca cumparaturi? :hmmmt:

• Membru
Publicat (modificat)

si chiar lupul moralist vine sa ne tina noua morala,el care se incadreaza intr-o alta categorie amintita de acesta,cea a "nepotismelor"si spun acest lucru in urma declaratiilor sefilor de sindicat care au aparut la o emisiune tv si i-au cerut chestorului sa intre in direct si sa spuna la toata lumea cum de dansul este de 12 ani in institutie si are gradul de CHESTOR.

Art. 17. din L360/2002 Statutul Politistului

Stagiul minim in gradele profesionale este:

I. Corpul ofiterilor de politie:

a) chestor-sef adjunct de politie - 2 ani;

b. chestor principal de politie - 2 ani;

c) chestor de politie - 2 ani; B)

d) comisar-sef de politie - 3 ani;

e) comisar de politie - 3 ani;

f) subcomisar de politie - 4 ani;

g) inspector principal de politie - 3 ani;

h) inspector de politie - 3 ani;

i) subinspector de politie - 4 ani.

Dupa 20 de ani lucrati in politie in corpul ofiterilor ajungi la gradul de comisar sef,daca esti inaintat la termen,

asta inseamna ca domnul chestor o fi prins nenumarati talhari,jefuitori de banci,o fi salvat oameni din nameti sau de la inec ca sa fie inaintat inainte de termen la exceptional de atatea ori :doh:

Modificat de cipri83
  • Apreciez 1
Publicat

Cine procedeaza asa cum a facut acest sef are din cate am vazut eu de-a lungul anilor mai degraba valente de infractor decat de manager. Nu ii doresc decat sa aiba soarta lui Soric si a lui Fatuloiu, ca tare se mai aseamana intre ei!. Poate 400 este valabil si pentru el si reforma politiei va incepe cu excluderea unor astfel de ingrati din sistem. Dupa parerea mea ne-a considerat propietatea sa pe plantatie si poate de aceea si-a permis sa denigreze o intreaga institutie. Nici pe vremea dictaturii nu si-a permis nimeni indiferent de functie sa murdareasca cu noroi militia, desi atunci se intamplau fregvent cazuri de consum de alcool in timpul serviciului si zilnic sute de abuzuri. Oare mai exista demnitate, onestitate? la varful institutiei noastre?. Demisia ar fi ceva foarte simplu eu unul optez pentru judecare si destituire din politie, asta ar fi masura corecta.

P.S. nu consum deloc alcool datorita unei afectiuni a ficatului dar fiind politist de acum o sa va salut ca un "betivan" si un "nenorocit" fidel !.Sa auzim numai de bine!.

Publicat

pai nemernicul asta atat castiga (nu cheltuieste) pe luna? 100 dolari??? sa traiasca el cu 100 de dolari impreuna cu nemernicii care l-am pus acolo

am impresia sau mai bine zis certitudinea ca mai marii astia inca ne considera negrii pe plantatie sau ca doar suntem castigati la loz in plic. cine stie?

• Moderator
Publicat (modificat)

si chiar lupul moralist vine sa ne tina noua morala,el care se incadreaza intr-o alta categorie amintita de acesta,cea a "nepotismelor"si spun acest lucru in urma declaratiilor sefilor de sindicat care au aparut la o emisiune tv si i-au cerut chestorului sa intre in direct si sa spuna la toata lumea cum de dansul este de 12 ani in institutie si are gradul de CHESTOR.

...

Dupa 20 de ani lucrati in politie in corpul ofiterilor ajungi la gradul de comisar sef,daca esti inaintat la termen,

asta inseamna ca domnul chestor o fi prins nenumarati talhari,jefuitori de banci,o fi salvat oameni din nameti sau de la inec ca sa fie inaintat inainte de termen la exceptional de atatea ori :doh:

Daca aveai curiozitatea sa ii cauti CV-ul pe net, vedeai ca din 1995 nu sunt numai 12 ani. In plus, atunci terminai Academia cu gradul de locotenent, pe care il obtineai la sf. anului III. Ia in calcul si faptul ca poate a comprimat gradul de lt. major/capitan, odata cu demilitarizarea, mai adauga o avansare la exceptional si nu mai da cu virgula, asa cum le-au dat acelor sefi de sindicat.

Modificat de danpin
Publicat

Si ti se pare normal sa fii chestor la 40 de ani Danpin?

Ma tu te-ai dat cu ursul?

Armata 14 sovietica plange de necaz , avem mai multi chestori in politie decat ei in toata armata rusa.

• Moderator
Publicat (modificat)

Ursu a fost ministru de interne prin '90, asa ca nu are nicio treaba :D

Nu sunt de acord cu faptul ca actualul sef al Politiei Romane a facut acele afirmatii in presa chiar daca, de ce sa nu recunoastem, partial are dreptate.

Ce am vrut sa spun este ca nu-i bine sa ne inflamam imediat ce unul sau altul scoate o perla si ca e bine ca, la rece, sa analizam putin ce ni se serveste ca si adevar absolut. E cam in genul zvonului ce se lansase la mineriada ca la rascoala din 1907 Corneliu Coposu a tras cu mitraliera in tarani, cand el, atunci, nici nu era nascut.

In ceea ce ma priveste, nu gandesc depre un om ca de ce are vila si masina, ci ma gandesc cum sa muncesc sa imi fac si eu. Modul asta de gandire este mai folositor decat daca l-as ura pe ala si eu tot fara as ramane.

Modificat de danpin
Publicat

Nimeni nu cred ca are o problema cu cineva in genul ca de ce are ala masina si vila si piscina important este cum a reusit sa le obtine si din ce?Ca de obicei se face pe spatele nostru al ,,muritorilor"

Publicat (modificat)

Mie cel putin mi se pare ca cel care a gresit esti dumneata. Sesizarea este din oficiu la tentativa de viol. Ce ai facut dumneata din punct de vedere legislativ. Ai intocmit acte premergatoare sau ai acoperit pentru a nu-i face institutiei rusine???? pt. tsunami

Modificat de remusu78
Publicat

Ceea ce a spus seful al mai mare este cel putin penibil in primul rand pentru el si trecutul sau profesional cat si pentru noi ... Expresiile "management defectuos" si "intinarea imaginei institutiei" isi dau mana in caracterizarea discursului dumnealui....ai probleme le rezolvi in batatura nu in fata natiunii si pe sticla ... oricine altcineva din institutie daca ar fi afirmat acest lucru ar fi fost destituit imediat . Sunt tare curios de reactia sindicatelor si eventualele explicatii (daca or mai fi), date de seful IGPR. Oricum ... a dat cu noroi in toata lumea ...lume care munceste ca el sa iasa pe sticla si sa spuna ce a spus ... pacat... Ar trebui macar sa vina cu o completare in sensul celor declarate cum ca nu toata lumea e la fel...daca ar fi fost in domeniu privat cati angajati ar mai fi stat sa lucreze?...Adica bani ai taiat la oameni, logistica este la pamant, de dat afara, dai, macar promoveaza o imagine buna a celor care muncesc si dau rezultate...macar atat fa pentru oamenii care inca mai cred ca meseria asta e frumoasa...PACAT...MARE PACAT!!

Publicat

Si totusi ,daca citesti printre rinduri, realizezi ca partial are dreptate,si daca este sa fim sinceri ,in proportie de circa 10-20% dintre colegii nostrii politisti ,au grave probleme de educatie,de comportament,eu personal cunosc cel putin 20 de politisti cu diverse grade si functii

care incepind cu ora 13,oo trec strada la restaurantul din fata politiei si presteaza 1-2-3 o baterii de vin (in functie de numarul de sponsori) ,dupa ce inainte de ciorba au servit 200-400 de ml de tarie.Asta nu ar fi ceva exttraordinar , problema devine grava in momentul in care se imbata ranga , dupa care se urca in masina (ori personala ori de serviciu) ca sa ajunga acasa sau sa intervina la vreo activitate politieneasca in contact direct cu cetateanul.

In urma cu circa 3 ani, un agent de politie a intrat la ora 6 dimineata in uniforma si cu pistol asupra sa, intr -un camin de fete de la un liceu cu profil industrial din municipiu si , pur si simplu a impins-o pe pedagoga si a intrat cu forta intr-o camera din camin si s-a bagat in pat linga o eleva din clasa a X-a (in virsta de 16 ani) si a incercat sa o violeze .

Stiti care a fost sanctiiunea care a primit-o ? "Aminarea avansarii in gradul urmator pe o perioada de la 1-2 ani" .Deci nici nu a fost dat afara din sistem si nici nu a ajuns in puscarie unde de fapt ar fi trebuit sa ajunga si in continuare este ajutor de sef de post si in continuare vine zilnic la serviciu inn stare de ebrietate in vazul unei comune intregi ; Sa-mi fie cu iertare dar pe cretinul asta ,eu daca eram tatal fetei il bateam de se ........ pe el .Asa ca hai totusi sa mai reflectam nitel si sa admitem ca ca poate intr-o padure mai exista totusi si uscaturi , nu toti pomii sunt verzi. (eu in sensul asta interpretez spusele sefului politiei , cred ca nu generalizeaza si din functia pe care a detinut-o sunt convins ca detine informatii concrete de genul celei prezentate anterior si ca nu vorbeste fara sa aibe probe certe )

Astept cu interes contraargumente obiective.

Bineinteles are dreptate. A zis ca "Avem suficienti (de fapt trebuia sa zica suficient de multi) politisti betivi, etc..." dar nu la televiziune, frate! Nu stiu daca stii, dar era o vorba odata: "Au mintit poporul cu televizorul". Cazul acesta se aplica si aici... Daca vrei intr-adevar sa faci ceva din insitutia pe care o conduci, o faci in interior, nu undeva unde te vede si Tanti Maria, Mosu' Costache sau cei mai mici copii... Apoi cum sa-si mai faca treaba Nenea Politistu din strada, din post, din birou, de oriunde, daca el din start este considerat un betiv de catre insusi TATAL NOSTRU??? Zi-mi acum ce contraargumente solide vrei!

Publicat

Am mai spus si o sa repet pana ne intra in cap: MERITAM!!!

Meritam sa fim facuti albie de porci, meritam sa dam bani ca sa reparam masini si sa le bagam benzina, sa cumparam din banii nostri hartie si toner la imprimante, meritam sa ne dea toti oligofrenii biciclete ca sa patrulam. Nu suntem TOTI betivi si nenorociti, dar cu siguranta suntem prosti rau pentru ca nimeni nu are curaj sa ridice capul din pamant si sa-l scuipe pe gunoiul care ne arunca cuvintele astea in fata.

Copilul meu nu stie ca eu alerg dupa Audi RS de 360 de cai cu o Solenza care nu are cauciucuri (si bineinteles ca aia dispar cu un seif /saptamana), nu stie ca eu dau bani ca sa-i functioneze politia lu` Popa, nu stie ca ma bat cu toti drogatii (decat atunci cand vin murdar pe haine), dar il vede pe acest lider de mare valoare spunand ca suntem betivi si nenorociti.

Cand lucrezi in strada, ai marele avantaj ca poti sa injuri un timp lung fara sa te repeti, dar as fi banat pe viata daca as spune 1% din ceea ce-i doresc marelui conducator.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

rambo

Probabil seful pe care il cauti e la Cotroceni ... (primeste instructiuni) :D

Publicat

Penibila si iresponsabila declaratie a domnului chestor.....cu o propunere legislativa buna nu se duce la parlament...toti stiu doar sa iasa in mass media sa faca declaratii....

Publicat

NU SUNTEM TOTI BETIVI SI NENOROCITI ne cam face de cacao ,dar are si un sambure de adevar declaratia asta,totusi rufele trebuiau spalate in familie nu in public :angry:

Avem printre noi destui colegi betivi (am vazut personal colegi care se se ducea sa bea in timpul serviciului,care au venit la servici in stare avansata de ebrietate,care la ora 6 dimineata erau la baut si tineau cainele de servici langa ei :blink: si lista continua)

In categoria celor nenorociti eu ii bag pe cei care dau informatii infractorilor ,care fac afaceri cu persoanele certate cu legea,ii urasc pe cei care fug si isi parasesc colegii la greu am avut colegi care au luat bataie sau care au fost la milimetri de moarte(un coleg de la OP si-a luat un cutit in spate,unu de la OP si-a luat o surubelnita in fata,unu de la rurala a fost bagat in spital si lista poate continua) :angry:

Publicat

Da si mie mi se pare penibilă și iresponsabilă o astfel de declarație.

Materialul care se va prezenta miercuri 02.02.2011, la Bilantul IGPR, a fost redactat si asumat in BEC, de presedinte, in numele oganizatiei si al tuturor politistilor pe care ii reprezentam.

Pe langa problemele punctate a fi prezentate, se va aborda si afirmatia sefului Politiei Romane, pe care noi CNP-ul o dezavuam si consideram ca s-au adus grave prejudicii imaginii Politiei Romane si asa destul de sifonata in ultima perioada de timp. Ulterior acest material voi incerca sa-l postez pentru corecta informare.

UNITAS PER VERITATEM!

Publicat (modificat)

Ursu a fost ministru de interne prin '90, asa ca nu are nicio treaba :D

Nu sunt de acord cu faptul ca actualul sef al Politiei Romane a facut acele afirmatii in presa chiar daca, de ce sa nu recunoastem, partial are dreptate.

Ce am vrut sa spun este ca nu-i bine sa ne inflamam imediat ce unul sau altul scoate o perla si ca e bine ca, la rece, sa analizam putin ce ni se serveste ca si adevar absolut. E cam in genul zvonului ce se lansase la mineriada ca la rascoala din 1907 Corneliu Coposu a tras cu mitraliera in tarani, cand el, atunci, nici nu era nascut.

In ceea ce ma priveste, nu gandesc depre un om ca de ce are vila si masina, ci ma gandesc cum sa muncesc sa imi fac si eu. Modul asta de gandire este mai folositor decat daca l-as ura pe ala si eu tot fara as ramane.

Danpin traiesti intr-o lume numai a ta. Imi pare bine pentru tine, esti fericit.

Ce comparatie faci , il compari pe Popa cu Coposu. Eu zic sa te trezesti!!!!!!.

Domnul care ne reprezinta, daca ai uitat este primul om in Politia Romana, nu poate sa spuna orice.

Eu iti propun sa iti amintesti cand Ciocan a spus ca oamenii obisnuiti sa isi vada de treaba cand observa o incaierare in strada si sa sune la 112.

A fost suspendat si i s-a inchis gura.Oare o fi spus adevarul?

Datorita faptului ca politistii in etate nu s-au inflamat atunci cand in urma cu multi ani au acceptat toate mizeriile sefilor suntem in situatia care suntem.

Inclusiv tu. Daca esti politist ,ca nu prea vad plus.

Sau ordinele se aplica decat pentru agenti cand vine vorba de sanctiuni?

Vila si masina?

Dupa cum vorbesti cred ca esti sef, eu in 17 ani de munca nu am reusit sa imi iau nici una nici alta.

Tare as fi interesat ,daca poti ,ai timp si nu te superi sa imi dai si mie reteta.Asa ca intre colegi.

Oare cum unii au vile si masini de 50000 de euro facute in sa zicem 5 ani, au salariul mai mic decat mine si nici nu au parinti cu posibilitati?

Domnul Popa ca fost sef la DGA de ce nu ne vorbeste nimic despre politistii astia.

Personal am cunoscut cand eram mai tinerel, ,,betivi" care prindeau 7-8 hoti pe luna. Nu ca as fii de acord ,dar asta cu perla ,diamntul ,nestemata,safirul etc.sa i-o spui altcuiva

Si apropos de Ursu, cred ca nu l-ai cunoscut, iar daca are pacate in viata personala sunt ale lui, a fost ultimul ministru care ne-a aparat.

De ce ? Pentru ca era de-al nostru.

Si nu este vorba de ura , ci de respectarea adevarului si a legii.

Iar adevarul partial trebuia spus la sedintele la care a participat prin tara ,nu la tv..

Prerea mea. :emo-yessir:

,,Mai multe adevaruri sunt egale cu niciun adevar."

Modificat de Elvis
  • Apreciez 2
Publicat

Si eu care aveam incredere in politisti! Vai, cat de mult am putut sa gresesc!

Glumesc, bineinteles. :lol:

Nu spun ca nu ar avea dreptate, fiecare padure isi are uscaturile ei, insa pe langa critici, ar fi trebuit sa vina si cu niste solutii.

Nu stiu daca a facut-o. Nu am vazut intreaga declaratie. :unsure:

Publicat

Cum ar trebui sa se prezinte un politist in urma unei astfel de declaratii?

Agent Principal Nenorocit Popescu din cadrul...

sau

Agent Principal Betiv Popescu din cadrul...?

• Apreciez 1
Publicat

Cunosc politisti cu numele Betiu.

Va dati seama ce distractie pe conducatorul autio.....

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.