Jump to content
POLITISTI.ro

Şeful Poliţiei Române - şeful IGPR

Postare recomandată

Publicat

mare dreptate are baiatul asta , nimic de obiectat. Dar el cand a fost la DGA putea sa fie Zana Ariel si sa innalbeasca tot, asa ca Hai Sictir ...a daramat intr-o fraza tot ce muncesc altii ani de zile si aici ma refer la imagine. Cine mai retine vreo stire ca a fost destructurata nu stiu ce grupare de niste politisti betivi si nenorociti ? NIMENI ! Multa ... sanatate din partea mea :emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Mare minte luminata mai e seful asta de la IGPR...

Modificat de Kmcoio
Publicat

Tsunami daca tot ne-ai spus de acel caz cu ajutorul sef de post, care dupa parerea ta ar fi trebuit dat afara si bagat in puscarie, ne poti raspunde sincer la cateva intrebari cu privire la acesta poveste.

• Ai fost prezent acolo, cand "nenorocitul" a intrat cu forta si a incercat sa violeze aceea fata sau ne spui doar din ce ai auzit?
  • Ai vazut ce continea dosarul de cercetare penala si dosarul de cercetare administrativa, daca spui ca nu a primit ceea ce merita?
  • Te-ai gandit vreodata ca exista posibilitatea ca lucrurile sa nu se fi petrecut cum spui, daca justitia din tara asta nu l-a gasit vinovat ?

• Apreciez 1
Publicat

Chestorul Liviu Popa șeful IGPR-BN:

„ Eu, adika POpa Liviu, adik Gogaie, vreau sa ascult de Boc, și vreau sa dau afara, pardon, sa fac dipsonilizări. Asta este un moment prelnic, adik ii bun, pentru asasinarea mediului politienesc, adik politistii. Eu, cred, caaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, avem destui politisti care isi fac treba dar nu au cunostinte, nu au pile, care nu au fost recompensati ci doar pusi la treaba. Cred că voi reusi sa-mi fac planul :beer:

Publicat (modificat)

sursa Mediafax

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) cere demisia şefului IGPR, Liviu Popa, pentru declaraţiile publice "iresponsabile" făcute, vineri, la adresa poliţiştilor, susţinând că aceste are o "exprimare suburbană" şi un "comportament necorespunzător în serviciu".

Reprezentanţii SNPPC arată, vineri, într-un comunicat de presă, că şeful Poliţiei Române a manifestat un "comportament necorespunzător în serviciu (…) şi societate, fapt care a adus atingere onoarei şi probităţii profesionale a poliţistului şi prestigiului instituţiei", atitudine sancţionată de Legea 360/2002, precum şi de Ordinul MAI 400.

Aceştia reclamă "exprimarea suburbană" a şefului Poliţiei Române, care a afirmat că "sunt suficienţi poliţişti beţivi şi nenorociţi", şi susţin că, prin aceste declaraţii, Liviu Popa s-a aliniat comportamentului recent avut de fostul şef al IPJ Neamţ Aurelian Şoric şi de fostul secretar de stat Dan Valentin Fătuloiu, "cadre superioare ale ierarhiei care au fost îndepărtate tocmai pentru declaraţii denigratoare de acelaşi fel".

"Majoritatea poliţiştilor, personal onest şi dedicat profesiei, nu mai aşteaptă acum explicaţii de la Liviu Popa, cunoscând recentele sale manifestări cu prilejul prezenţei sale în mai multe inspectoratae judeţene de poliţie, cu ocazia bilanţurilor anuale. Poliţiştii îşi manifestă, direct, îndoiala pentru calităţile sale manageriale, iar pentru repetatele expresii şi atitudini suburbane, SNPPC solicită, în numele membrilor săi, demisia lui Liviu Popa, şeful IGPR", scriu reprezentanţii SNPPC în comunicat.

Sindicaliştii cer şi o poziţie oficială a ministrului Administraţiei şi Internelor faţă de fondul şi forma declaraţiei publice a şefului Poliţiei Române.

"În mod concret, ultimul termen rezonabil pentru sancţionarea şefului IGPR ar trebui să fie miercuri, 2 februarie 2011, dată la care se va desfăşura bilanţul IGPR", au precizat reprezentanţii SNPPC.

Şi liderul Sindicatului "Pro Lex", Vasile Lincu, a spus, referitor la declaraţiile lui Liviu Popa, că ar trebui disponibilizaţi din Poliţie cei angajaţi pe bază de relaţii, pentru că mulţi nu au legătură cu munca de poliţie, însă şefii MAI şi IGPR nu au curajul să facă ordine în acest sens.

Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a declarat, vineri, la Cluj, că ar vrea să fie făcute disponibilizări în Poliţia Română pentru că "sunt suficienţi poliţişti beţivi şi nenorociţi" şi ar trebui să plece cei care fac Poliţia de ruşine.

Modificat de copman
  • Membru
Publicat (modificat)

nu comentez ceea ce a declarat seful politiei romane din motiv ca m-as afla printre cei "nenorociti sau betivi "si sunt sigur ca nici ceilalti colegi care au postat mai sus,ci pentru ca prin ceea ce a declarat el improasca cu noroi in imaginea politiei.in momentul in care tastez aceste randuri aud stirea a o mia oara la televizor.eu zic sa ii fie rusine pt aceste declaratii.

nu zic ca nu exista si astfel de exemple insa nu cred ca trebuia sa apara pe post si sa se bata cu pumnul in piept,pana la urma ce urmareste sa isi faca lui publicitate?

nu are nici o treaba acest sef al politiei romane si cred ca isi i-a micul dejun cu basescu la ce mentalitate are! :doh:

Modificat de cipri83
  • Moderator
Publicat

Daca dl. chestor doreste sa ne faca un serviciu si sa curete aceasta institutie de "betivani si nenorociti" putea foarte bine, sa vina cu ceva propuneri de modificare a legislatiei in aceasta privinta, nu sa dea declaratii la TV.

De ce nu modifica statutul politistului si OMAI 400, in asa fel in cat politistul depistat sub influienta alcoolului in timpul serviciu sa fie sanctionat cu destituirea?

• Membru
Publicat

Foarte buna ideea ta, Marius. In primul rand, o masura ca aceasta ar avea in primul rand un caracter preventiv in randul politistilor pana a se ajunge la cel represiv. Insa se pare ca mintile luminate de ne conduc stiu doar sa dea din gura.

Publicat

domnul Liviu Popa a uitat sa spuna ca in politie functiile sunt date Politic, iar cei care au fost propusi politic sa isi dea DEMISIA! oare de ce nu a vorbit si despre functiile politice? :naughty: , Sa fi fost si el promovat politic? fiindca cat a fost pe la DNA nu am auzit de el.

Eu cel putin nu cunosc nici un politist cu abateri penale care sa mai ocupe inca functii! voi cunoasteti? Eu cred ca asta nici nu stie despre ce vorbeste dar vrea sa iasa si el cu ceva in evidenta fiindca la menagement si munca de politie cred cai zero....sunt curios cati hoti sau cati spagari a prins acest Liviu Popa! Putini ma gandesc dar prietenii lui portocalii stiu de ce merita el aceasta functie!

P.S. sper sa ma insel in privinta lui Liviu Popa si sa demonstreze ca e un adevarat manager , dar din pacate a inceput cu dreptul fiindca el habar nu are munca de strada si nu stie ca de maine toti ne vor face alcoolisti si nenorocitii...A ajuns la varsta asta si nu stie ca rufele nu se spala in public si trebuie fapte nu vorbe... :doh:

p.p.s. din partea mea Liviu Popa are o bulina PORTOCALIE nu verde

Publicat

ca nu ar mai avea SindicaTILI ce scrisorele sa mai faca :naughty: e ultima moda la sindicatele noastre, saptamana si scrisoreaua :ner:

Publicat (modificat)

Tzunami, vezi ca la felul in care gandesti, vorbind "la general" si nu in concret nu esti prea departe de gandirea sefului IGPR care a avut o iesire publica necontrolata. Cum ai stabilit tu procentul? Daca ,dupa tine, se ajunge la 20% , insemna ca aveti o problema grava de management. Cum poti sa spui ca un numar asa mare de politisti stau in carciumi peste drum de inspectorat si sefii nu cunosc acest lucru? Nu mai generaliza si daca vrei sa faci ceva bun pentru colegi treci la nume concrete, ori birourile la care lucreaza. Sa nu inteleaga cineva ca politistii imbracati in tinuta de serviciu stau in carciumi. Referitor la agentul la care faci referire ca a avut acel comportament total necorespunzator, daca ce ai scris este adevarat, a primit sanctiunea stabilita probabil in urma cercetarii prealabile, propusa de comisia de disciplina, urmare probelor identificate, iar in momentul ce urmeaza, se incadreaza in criteriile de evaluare pentru disponibilizari. Dar ai grija la ce afirmi, nu iti este cumva coleg la post, pentru ca ai afirmat ca " in continuare vine zilnic la serviciu in stare de ebrietate in vazul unei comune intregi" .Este vorba cumva si de o rafuiala personala intre voi ? :hmmmt:

Modificat de drAGO5
Publicat

Daca dl. chestor doreste sa ne faca un serviciu si sa curete aceasta institutie de "betivani si nenorociti" putea foarte bine, sa vina cu ceva propuneri de modificare a legislatiei in aceasta privinta, nu sa dea declaratii la TV.

De ce nu modifica statutul politistului si OMAI 400, in asa fel in cat politistul depistat sub influienta alcoolului in timpul serviciu sa fie sanctionat cu destituirea?

Pentru ca asta nu ar da bine la TV.

Publicat

Or fi si printre politisti unii care nu-si merita uniforma, cum desigur peste tot - si printre profesori, si printre functionari, si printre soferi, taximetristi etc. - sunt si indivizi care-si vad de meserie si isi fac treaba, si indivizi care nu prea stralucesc in domeniul lor. Dar nu se cade ca un sef al politiei romane sa rosteasca asemenea cuvinte, sau un ministru, un sef de stat etc. Nu poti sa spui despre propriul tau popor ca e lenes, hot etc, pentru ca daca spui asta, atunci nu te mai mira ca in strainatate esti privit ca un raios.Nu poti sa spui ca ministru al invatamantului ca profesorii sunt prosti, inculti etc., pentru ca nu faci decat sa te caracterizezi pe tine. Daca sunt probleme in domeniul tau, si nimeni nu spune ca nu sunt, pune-te si fa curatenie punctual acolo unde trebuie. Si atunci, cand lumea va constata ca ai reusit sa faci ceva, prin aprecierea activitatii celor pe care-i conduci te va aprecia si pe tine.

Declaratiile gen cel al sefului politiei, nu fac decat sa-l discrediteze pe cel care le face si - mai grav - pe toti cei pe care ii are in subordine !!!

Publicat

Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi dat un nume de polițist și l-ar fi făcut bețiv, nenorocit etc. Din acest punct de vedere, trebuie să recunoaștem, că are dreptate.

Dar cum nu e nominalizat nimeni la categoria asta și cum dumnealui este în fruntea poliției, e primul care are onoarea de a fi catalogat în acest fel... de către contribuabil, nu de mine, Doamne ferește!

În rest, m-am cam săturat și eu de bețivii, nespălații, infractorii și jigodiile de prin poliție și în privința acestor sunt de acord să fie dați afară și mai puțin de stat la discuții cu ei. Fapte, nu vorbe!

• Apreciez 2
Publicat

Tsunami eu sunt unul dintre multiiiiiiii politisti care nu prea sunt prieteni cu alcoolul.

Ar trebuii sa ma simt decat nenorocit?

Atitudine tipica de sef care nu mai are nicio treaba cu realitatea.

Repet Germania nu a fost pregatita pentru visul lui Hitler ,nici Politia Romana nu este pregatita pentru visul lui Popa.

Am curaj sa fac pariu ca ii place palinca.

Cine ridica sabia de sabie va pierii.

,,Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat. Fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil. "

Publicat (modificat)

Apropos de ce a postat lionn iata ce a declarat seful SNPPC Constanta George Caraivan : „Toţi suntem nişte nenorociţi şi beţivi la Constanţa, începând de sus până jos, că aşa zice şeful meu şi nu pot să-l contrazic. Nu pot să spun altfel decât şeful meu. Şi dacă aşa stau lucrurile, o să merg la şeful meu să-l întreb dacă este beţiv şi nenorocit”. Probabil ca nu trebuie sa mai asteptam raspunsul..

Modificat de copman
Publicat (modificat)

Padure fara uscaturi nu va exista ............intrebarea se pune :exista in societatea romaneasca vre-o categorie sociala care nu a fost tarata prin mocirla in perioada mult iubitului si stimatului ZEUS si compania? :hmmmt:

Concluziile celor declarate de dl. chestor Liviu Popa:

1. Domnia sa a fost avansat in functie, deci n-a gresit.

2. Domnia sa nu a gresit, deci, potrivit propriilor declaratii, n-a muncit niciodata.

3. Domnia sa este reprezentant de frunte al betivilor si nenorocitilor din Politia Romana.

Dl. chestor Liviu Popa , dar cel care a scos oamenii din zapada tot betiv era??? :naughty:

Modificat de Eduard
  • Apreciez 2
Publicat

O reactie mai "clara" a sindicatului :

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual il pune la zid efectiv pe seful IGPR, Liviu Popa, care a afirmat ca "sunt suficienti politisti betivi si nenorociti", acuzandu-l de exprimare suburbana si comportament necorespunzator de in serviciu.

Sindicalistii din politie catalogheaza afirmatiile lui Popa drept, efectiv, "iresponsabile", care afecteaza profund imaginea Politiei Romane si ii cer, pur si simplu, sa plece din functie.

"Reamintim ca seful IGPR a afirmat ca avem suficienti politisti betivi si nenorociti. Dincolo de exprimarea suburbana, ne surprinde sursa de informare folosita de Liviu Popa, pentru ca el a invocat doar prezentarile din mass-media", a afirmat liderul sindical al SNPPC, Marius Gruia..

Liviu Popa, pus pe aceeasi treapta cu Aurelian Soric!

"Prin declaratiile facute astazi, Liviu Popa s-a aliniat comportamentului recent avut de fostul sef al IPJ Neamt, Aurelian Soric si de fostul secretar de stat Dan-Valentin Fatuloiu, cadre superioare ale ierarhiei, care au fost indepartati tocmai pentru declaratii denigratoare de acelasi fel', apreciaza Marius Gruia.

Potrivit SNPPC, seful Politiei Romane a manifestat un "comportament necorespunzator în serviciu, fapt care a adus atingere onoarei si probitatii profesionale a politistului si prestigiului institutiei". Ei cer luarea de masuri conform Legii 360/2002 si Ordinul MAI 400.

"Majoritatea politistilor, personal onest si dedicat profesiei, nu mai asteapta acum explicatii de la Liviu Popa, cunoscand recentele sale manifestari cu prilejul prezentei sale în mai multe inspectoratae judetene de politie, cu ocazia bilanturilor anuale. Politistii îsi manifesta, direct, îndoiala pentru calitatile sale manageriale, iar pentru repetatele expresii si atitudini suburbane, SNPPC solicita, în numele membrilor sai, demisia lui Liviu Popa, seful IGPR", precizeaza sindicatul politistilor.

din ziarul Agenda

• Membru
Publicat

Fiecare din noi ar trebui sa se simta cum este, nu cum zice p0pa!

Pe de alta parte, din cei care au citit topicul, 4 s-au simtit si au dat -1. (toti stim ca ce a scris el e adevarat!)

Publicat

mihai770 problema este ca noi il vedem doar pe Popa un nenorocit si nu intelegem de ce nu isi da demisia! eu spun ca este un nenorocit deoarece are foarte multe asemanari in gandire cu marinarul! si s-a gasit tocmai el sa vorbeasca despre nenorociti atata timp cat presupun ca functia pe care o are a primit-o politic, nicidecum pe merit!

Politia asta va merge bine atunci cand toate functiile de conducere nu se vor mai da pe criterii politice ci doar pe performante si merite. Nenorociti si betivani sunt cei care ocupat functii in functie de culoare politica

Publicat

cum se si zicea mai sus, corect ar fi fost sa FACA ceva si nu vorbeasca aiurea, batandu-si joc de cei mai multi dintre noi. intr-adevar exista si uscaturi, dar trebuie sa treaca la fapte impotriva lor si nu sa ne bage in aceasi oala. si nu inteleg de ce tot il domniti pe acest om, fie chiar si ironic...

Publicat

D-nul chestor ar trebui sa taca din gura cu privire la aceasta problema, declaratiile sale nu numai ca sunt jignitoare pentru intreg personalul M.A.I., dar mai arata si o profunda lipsa de respect fata de acestia! Poate ca de aceia a si fost numit in aceasta functie, domnia sa habar nu are pe ce lume traieste, pun pariu ca nu stie ca un politist de la rurala munceste non stop muzical nocturn, din lipsa de efective, poate ca acei politisti care au fost gasiti cu tonful in nas nu au avut ce face , trebuia sa intervina in anumite situatii daca au fost solicitati din timpul liber din lipsa de efective, la acel post, daca veti fi atenti , veti realiza ca toate aceste spete in care apar politisti sunt de la rurala! De ce nu a luat domnia sa atitudine pe cand era sef la D.G.P.I. , doar avea cunostinta de aceste probleme! Nu civilii ne submineaza autoritatea ci acesti sefi de mucava, de ar da dumnezeu sa vina si ei in misiunile noaste din strada si se loveasca de ostilitatile infractorilor si a cetatenilor!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.