Jump to content
POLITISTI.ro

Cum devii politist judiciar?

Postare recomandată

Publicat

:ner:

Omul are dreptate si el, in felul lui.Stiati ca la Arad, in cadrul Universitatii ..... ( nu-i dau numele aici pentru a nu-i face reclama ) functioneaza Facultatea de Politie Comunitara ? Rector este un fost inspector sef al IJPF Arad, actualmente pensionar, iar de pe bancile ei ies OFITERI DE POLITIE COMUNITARA. Pe cine am intrebat si eu nu a reusit sa ma lamureasca referitor la statutul acestora in cadrul institutiei sau a societatii. Deci se poate sa iasa Ofiter de politie comunitara, chiar daca asta e numai in sufletul lui. :ner: In rest, Dumnezeu cu mila ...

• Moderator
Publicat

Ii dam prea multa importanta acestui individ si nu merita acest lucru. ;)

Publicat

Ai si tu dreptate Marius. Problema e nu ca noi ii dam prea multa importanta, ci ei isi dau prea multa importanta.

Publicat

Nu doar la Arad e facultate de asa ceva, ci si in cadrul Univ din Sibiu. Prin Craiova, am zarit si eu, ca niste pasari rare ce sunt :) , un nene "ofiter" de comunitari, in sensul ca avea lauri la cascheta atata tot. Din cate am inteles aia sunt sef birou, sef serviciu... o susta de-asta stupida

Publicat

Băi, da l-ati tocat rău de tot. N-aș vrea în ruptul capului să fiu în locul lui.

Nu v-ati gândit o clipă că omul poate a vrut să posteze pe topicul cu bancuri și a greșit? :doh:

• Apreciez 2
Publicat

de ce nu au ramas ei "gardieni publici", nu pot sa imi dau seama. am auzit intr-o zi cum un comunitar comunica prin statie altuia:"ma deplasez acum la colegii de la sectie de aici"....

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

multumesc frums copman asa este nu sunt absolvent al academiei dar nici tu nu citesti atat de mult intrucat un intelectual nu se lauda cu studiile sale....legea o stiu si eu....procedura m-ar interesa...ms oricum...tipic romanesc sa jignim imediat...ASTEPT RASPUNSURI FARA JIGNIRI MULTUMESC

am o intrebare la care astept un raspuns obiectiv...cum poti deveni politist judiciar (absolvent al scolii de politie,al facultatii de drept al facultatii de stiinte economice master in drept si master in stiinte economice) ...va multumesc

:ner: :ner: :ner: :faint: ....cine se lauda totusi, pana la urma?....pai ori suntem intelectuali ori nu mai suntem??..asta, una la mana, doi.....urmeaza partea cea mai dureroasa, asa-zisele detalii, care, trebuie sa recunoastem, si ele fac diferenta: gramatica, da..gramatica limbii romane! Cu asa o sumedenie de studii si calificari, specializari care mai de care....in fine!......cum poti excela oare in domeniile sus-mentionate, iar chestiunile elementare de gramatica sa-ti lipseasca cu desavarsire?..Tu vezi cum scrii?.. Sa nu mai spui nimanui ca esti ofiter, pe bune acum!..Nu ai cu ce te lauda, invata-te sa scrii intai si pe urma mai vb. Nu se intelege mai nimic din post-urile tale! De virgula ai auzit?... Corect ar fi: multumesc frumos, copman! asa este, nu sunt absolvent al academiei, dar nici tu nu citesti atat de mult, intrucat un intelectual nu se lauda cu studiile sale....legea o stiu si eu....procedura m-ar interesa...ms oricum...tipic romanesc, sa jignim imediat...ASTEPT RASPUNSURI. FARA JIGNIRI. MULTUMESC!/. Eee..cum e acum? se observa diferenta sau nu?.. La tine sunt doar o insiruire de cuvinte.. care nu se mai termina, te doare capu` cand citesti! Noroc ca mai pui "puncte...puncte"...ca de altfel...chiar ne termini psihic si vizual! :doh:

de ce nu au ramas ei "gardieni publici", nu pot sa imi dau seama. am auzit intr-o zi cum un comunitar comunica prin statie altuia:"ma deplasez acum la colegii de la sectie de aici"....

Sa-ti dai palme, nu alta!!..Asta-i tare!...colegii...auzi la el. Stii, este un proverb spaniol care spune in felul urmator: "Maimuta, poti sa o imbraci si in aur, maimuta ramane!

Modificat de allyyys25
Publicat

bai police, fa-ti un serviciu si nu mai posta pe forumul asta. voi, gardienii, puteti incepe prin a realiza statutul vostru si sa ne lasi cu faze genu: colegu' sau alte chestii.i-auzi: ofiter de politie comunitara :ner:

• Apreciez 1
Publicat

am vazut astazi promotor. prezentau acolo autoturismele din dotarea "politiei locale" bucuresti. ( nu m-am putut abtine sa nu pun ghilimele, va rog sa ma scuzati ) aveau inscriptionate pe ele numarul de urgenta 112. mi se pare total aiurea faza asta.

asta pe langa comentariul pe care il avea in reportaj directorul. mi pare rau ca nu am reusit sa-l gasesc pe net, dar daca il gasesc il postez aici. oricum e super tare. daca il gaseste cineva poate sa-l posteze. rau de tot am ajuns.

Publicat

Unde s-a ajuns... ofiter de politie comunitara ! iIa zi ce grad ai? Sunt la fel ca cele adevarate?

Si mai vrei sa fii si politist judiciar! Ce vrei tu sa faci cu aceasta calitate? Sa confisti patrunjel si marar?

De ce nu va faceti si voi un forum? Iti zic eu denumirea: www.gardieni.ro. si discutati acolo problemele voastre.

Iar aici daca intrii aici poti sa postezi la : intreaba un politist (adevarat) :ner:

Bozo tu lucrezi la Constanta?

• Membru
Publicat

nu, de ce crezi asta?

sunt din Arges si acum locuiesc si lucrez in Bucuresti

Publicat

Nici eu nu sunt de acord cu faza "Politia Locala".....unul din sefii mei mi-a povestit ca a facut patrula cu un politist comunitar.S-a primit un apel la 112 cum ca se bat niste rromi intr-un local din oras si au mers acolo....seful neputand sa ii controleze, avea o fiola la el si a aruncat-o inchizand usa ft repede.Ideea e ca cel care trebuia sa ii tina spatele...adica cred ca stiti ca era tocmai comunitarul...dus a fost :angry::angry: :angry: .I-a facut raport dar cica nu l-a mai gasit la ipj cand s-a intors.....asa ca....toata baza si nadejdea :lol: ....nu generalizez, zic de unul dintre cazuri....poate sunt si comunitari care fac exceptie de la regula si pe care te poti baza....cum nici in politie nu putem spune ca sunt toti competenti.

Nu am nimic cu ei, dar prefer sa nu facem echipa....

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.