Jump to content
POLITISTI.ro

Cum devii politist judiciar?

police

Recommended Posts

am o intrebare la care astept un raspuns obiectiv...cum poti deveni politist judiciar (absolvent al scolii de politie,al facultatii de drept al facultatii de stiinte economice master in drept si master in stiinte economice) ...va multumesc :)

• Downvote 7

• Moderator

Eu cred ca esti doar un bagator in seama si habar nu ai ce e aia politie judiciara. Daca ai fi terminat Campina, ai fi stiut ce inseamna acea sintagma. :naughty:

regret sa te dezamagesc dar sunt ofiter...la ordine publica...si vreau sa devin politist judiciar?care-i problema? te-am intrebat care-i procedura nu vrea sa mi te dai mare aici ca tu ai terminat pe nu stiu unde intelectualule

hai invata-ma tu ce e aia judiciar ca eu sunt incompetent

• Downvote 2

unde lucrez?...la politia comunitara...acuma hai radeti toti...3 2 1 si hai toata lumea cu jigniri si ras....si batjocura ca de aia suntem unde suntem

• Downvote 4

police sa nu mai spui la nimeni ca esti absolvent de Academie ca te rad si pisicile. In primul rand daca o sa ajungi politist la judiciar vreodata nu ai sa te numesti in viata ta politist judiciar ci organ de cercetare al politiei judiciare. Poate, spre marea ta surprindere te anunt ca eu nu am facut scoala la Campina(sunt incadrat direct, dar imi place sa citesc mult) dar stiu ca numirea politistilor in si din structurile de politie judiciara se face in temeiul OMAI 484/2005 pe care il gasesti in atach. Mai pune mana pe carte. Salutari.

Ordinul 484 14.01.2005 PRIV NUMIRE POLITIE JUDICIARA.pdf

• Moderator

police vezi că te-ai rătăcit pe aici. Aici este un site pentru polițiști. :clip:

Mai zicea cineva că suntem nedrepți și îi desconsiderăm pe comunitari. Aveți aici dovada vie ... un specimen de ofițer comunitar. :lol:

• Upvote 1

multumesc frums copman asa este nu sunt absolvent al academiei dar nici tu nu citesti atat de mult intrucat un intelectual nu se lauda cu studiile sale....legea o stiu si eu....procedura m-ar interesa...ms oricum...tipic romanesc sa jignim imediat...ASTEPT RASPUNSURI FARA JIGNIRI MULTUMESC

• Moderator

... intrucat un intelectual nu se lauda cu studiile sale....

Că bine zici ... ia citește-ți primul post din acest topic. :doh:

multumesc frums copman asa este nu sunt absolvent al academiei dar nici tu nu citesti atat de mult intrucat un intelectual nu se lauda cu studiile sale....legea o stiu si eu....procedura m-ar interesa...ms oricum...tipic romanesc sa jignim imediat...ASTEPT RASPUNSURI FARA JIGNIRI MULTUMESC

Asta este parerea ta ca ma laud, mie chiar imi este rusine cateodata cand stiu ca sunt multi altii care si-au tocit coatele 2 ani pe la Campina. Din pacate pentru breasla ta ati dat iar cu bata in balta cum se spune.

• Moderator

...tipic romanesc sa jignim imediat...ASTEPT RASPUNSURI FARA JIGNIRI MULTUMESC

Patrocle, pe tine nu e nevoie să te jignească nimeni ... a făcut-o deja natura. :naughty:

regret sa te dezamagesc dar sunt ofiter...la ordine publica...si vreau sa devin politist judiciar?

Nici nu a luat fiinta cum trebuie politia locala si deja au avansat la ofiteri . Vedeti-va de atributiile voastre lasati numele de POLITIE in pace !!!NU aveti nici o treaba !

Cum zice Marius, ofiter de politie comunitara ... :ner:

PS : o intrebare pentru police :

Stii care este diferenta dintre politie judiciara si politie investigatii criminale ?

Edited by Eduard
  • Upvote 1

• Membru

Unde s-a ajuns... ofiter de politie comunitara ! iIa zi ce grad ai? Sunt la fel ca cele adevarate?

Si mai vrei sa fii si politist judiciar! Ce vrei tu sa faci cu aceasta calitate? Sa confisti patrunjel si marar?

De ce nu va faceti si voi un forum? Iti zic eu denumirea: www.gardieni.ro. si discutati acolo problemele voastre.

Iar aici daca intrii aici poti sa postezi la : intreaba un politist (adevarat) :ner:

Asta daca tacea, filozof ramanea !...era odata un proiect de lege vazut pe SNPPC propovaduindu-se intr-un articol ca nici o institutie din romanica asta sa nu aiba in titulatura cuvantul POLITIE....uite unde s-a ajuns !!! :blink:

• Moderator

ce uameni, domne.... omu vrea un raspuns obiectiv si voi, numa subiective bagati... :D

nu-i frumos :unsure:

• Membru

ca sa devi politist judiciar trebuie neaparat ca la bilantul pe trei luni sa ai ridicate cel putin 30 de auto parcate neregulamentar!:ner:

iar daca ai absolvit cele 2 facultati si ai si 2 masteruri babane sigur te fac politist judiciarist sef B)

Edited by cipri83
  • Upvote 1

Police, ai dat-o in bara rau de tot. Te sfatuiesc sa nu mai postezi sub acest pseudonim ca vei fi urmarit pe tot forumul. Puteai incepe altfel, prin a spune unde lucrezi, ce functie indeplinesti si apoi intrebarea. Aveai cu siguranta raspunsuri pertinente, de natura celor date de anonimul. Dar cand afirmi ca esti ofiter de ordine publica si nu sti ce inseamna sa fi "politist judiciar" ai gafat urat. Orice elev al unei scoli de politie afla acest lucru din primele luni. Dar apropo" la politia comunitara (locala) exista corpul agentilor si corpul ofiterilor? :ner: Acum iti dai seama de ce rad toti politistii? Datorita faptului ca ai pus o intrebare de abecedar pentru orice politist adevarat. :hmmmt:

• Moderator

Nu va mai obositi sa ii raspundeti acestui comunitar obosit, contul sau a fost bannat. Oricum, stiu ca au si corp de ofiteri, am vazut odata o ofitereasa din asta cu o stea de ziceai ca e steaua lui David...si cand am intrebat-o plin de aplomb ce inseamna gradul sau, mi-a replicat plina de mandrie...subinspector de politie. M-am spart de ras. :ner:

Astia de la comunitara sunt de belea... :ner:

Sa-i vedeti acum de cand i-au facut locali ce umflati in pene sunt ... :naughty:

Mai stie cineva care este stadiul proiectului de lege a lu' Prigoana prin care comunitarii sa se numeasca "garda primariei" ?!?

Cred ca este mai mult decat necesar sa se faca distinctie clara intre politisti si comunitari... :hmmmt:

• Moderator

Știți ce e remarcabil? Este interesant și totodată trist, că acești comunitari, după ce au reușit să batjocorească meseria de polițist și în special categoria agenților, acum tăvălesc prin noroi și titulatura de ofițer de poliție, datorită unor astfel de specimene ce nu pot trece strada singuri, dar care trăiesc cu impresia că odată ce le-a fost schimbată titulatura sunt colegii noștrii și pot sări dintr-o barcă în alta, că doar de ... sunt și ei tot ofițeri. :doh:

Și stați fără grijă, că vor exista cazuri de nepoței sau verișori ai cuiva bine pus, care vor sări gardul în poliție.

Întrebarea este când se vor trezi domnii noștri ofițeri de pe sus și vor realiza că acești comunitari nu fac altceva decât să murdărească această meserie, pentru a face lobby acolo unde trebuie astfel încât să le fie schimbată titulatura. :naughty:

No comment la postarea ofiterasului! Dar trebuie facut ceva urgent si schimbata denumirea lor fiindca posturile de televiziune cand dau de un asemenea filozof nu mai spun ca este politist local spun doar "oamenii legii"

Cel mai trist si cel mai adevarat este faptul ca acestia nu vor disparea niciodata. Toti fostii sefi de politie sunt acum la politia comunitara fostii militeni si securisti au devenit mari coordonatori la POLITIA LOCALA.