Jump to content
POLITISTI.ro

Lipsa combustibil

Postare recomandată

Publicat

mai nou se zice ca doar seful, adjunctul si cu seful de op ar mai avea drept de control. e adevarat? vad ca tot baga astia patrule pedestre, cred ca vor doar sa ne dea kilometrajul peste cap, fara a-si dori si eficienta

• Membru
Publicat

la noi vin ofiteri si de la alte sectii in control...

nu ma deranjaza, sunt in regula, chiar ma amuza aerele lor de superioritate .

de acum o sa ma duc la serviciu cu lamai ca sunt prea gretosi. :hmmmt:

Publicat (modificat)

Pai daca vin de la alte sectii si nu au delegatie pentru control au o problema.

Nu te pot controla decat sefii tai de la sectie.

Exista chiar o procedura cum se efectueaza controlul in teren sau controlul de fond.

Iat daca nu sunt imbracati in uniforma si nu vin cu masini inscriptionate sa le cereti sa se legitimeze, sa va arate delegatia si ordinul de servici.

Patrulele pedestre s-au inmultit pentru ca nu mai au benzina.

Controlul il poate efectua orice ofiter din sectie care este imputernicit de seful de sectie prin dispozitie si conform unei planificari.

Plus ofiterii de la esaloanele superioare-politia municipiului-IPJ -etc.

Cu stima. :emo-yessir:

Modificat de Elvis
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

La Botosani in februarie 2011 nu se da carburant pentru mediul rural, apoi din martie se vor da cate 25 litri benzina pentru fiecare post in parte. E jalnic in ce situatie suntem. Nu faceam fata solicitarilor cu 100 litri pana in decembrie 2010, dar oare cu 25 facem?

De la ce post de politie esti din Botosani?...Da, ai dreptate..nici la Saveni ..pt rural nu s-a dat nimic in februarie...zero :doh: ....s-au dat 100 l doar la formatiunea rurala si la urban pt interv. la 112!

Vineri sau luni fac decontarea si va pot spune exact ce va fi. Nu va mai spun ca in februarie trebuie mers si la metrologie, sunt curios daca se vor aloca fonduri pentru a merge la Bucuresti. Va dati seama ce bucurie pentru cei de la Botosani sau Satu Mare.

De la subunitatea noastra, a mers rutiera (ce-i drept, anul trecut prin noiembrie).. pt verificarea metrologica la Bucuresti si s-a decontat! Bine, nu stiu exact care a fost procedura, cert e ca nu a pus nimeni bani din propriul buzunar!..Dar acum, cine mai stie?!...

• Membru
Publicat

In sedinta de azi, ni s-a spus ca auto de la OP vor avea cota 150 L pe luna. asa e mai bine la nivelul subunitati unde imi desfasor activitatea. Surprins am fost cand am auzit cota celor de la SIR: 150l de masina. Nu sunt sanatosi la cap, 2 plinuri nu ajung decat o juma' de luna

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.