Jump to content
POLITISTI.ro

Lipsa combustibil


patriotul

Recommended Posts

Si la noi asa s-a auzit dar deocamdata nu sunt proleme, eu am luat luna asta 155 de litri dar am colegi care au luat si 190 si inca mai trebuie sa alimenteze.

Link to comment
  • Moderator

Neah...va inselati amarnic. Sunt alocati 100 de litri pe luna si atat. La noi in judet a fost postat pe intranet acest lucru, in sensul ca se face o alimentare(50 de litri) la sfarsit de luna si ni se mai baga pe carduri bani pentru inca 50. Dar doar atat. Scrie negru pe alb in adresa postata.

Link to comment
  • Moderator

Stați liniștiți că se va rezolva problema asta de domnul inspector general, întrucât a descoperit domnia sa unde se face cea mai mare risipă de fonduri, respectiv la posturile de poliție. :doh:

De aceea vrea să le desființeze și polițiștii să patruleze cu mașinile non-stop, că cică ar fi mai rentabil. :doh:

Oare a făcut vreo statistică să vadă câte posturi de poliție au fost renovate din banii polițiștilor și câte din banii de la minister? Tare îmi e teamă ca ar fi ajuns la concluzia că posturile de poliție sunt întreținute de polițiști din propriul buzunar.

Dar nu e nicio problemă că se va patrula non-stop cu 100 de litri pe lună pentru fiecare mașină. :doh:

Unde nu e cap ... vai de noi tălpașii!

Peste câțiva ani, după ce vor implementa această gogomănie, vor realiza ce mare prostie au debitat, la fel cum s-a întâmplat și în cazul sectoriștilor.

Link to comment

Fratilor, acum se face economie la bezina pentru a se putea prinde hotii la vara cind sint in voiaj.Bucurati-va si sperati ca speranta moare ultima....O alta varianta ar fi ca ne trebuie benzina la marea reorganizare a ordinii publice si infiintarea sectiilor de politie cind patrulele de politie vor fi 24 din 24 pe strada de la epistola lui Popa cetire catre necredinciosii de la rural.Rusine sa le fie ca politia romana trebuie sa cheltuie atitia bani cu cei de la posturi pentru curent electric,apa ,canal.Mai bine ar sta pe intuneric,in frig si jegul pina la git.. :naughty:

Link to comment
  • Member

La masinile senatorilor, deputatilor, ministrilor, tanti nuti, piticului si chiorului tot 100 L le-or fi alocati :hmmmt: sau astora le da ca au nevioe pentru a umbla sa-si inmulteasca "putini" bani pe care ii pentru ca dorm ca porcii prin Parlament .Fratilor nu mai bagati din buzunarul vostru carburant in masinile institutiei, pe dreapta cu ele, nu suntem bataia de joc a unor incompetenti!

Link to comment

La Botosani in februarie 2011 nu se da carburant pentru mediul rural, apoi din martie se vor da cate 25 litri benzina pentru fiecare post in parte. E jalnic in ce situatie suntem. Nu faceam fata solicitarilor cu 100 litri pana in decembrie 2010, dar oare cu 25 facem?

Link to comment
  • Member

Peste tot in tara e cota de 100 litri de combustibil.Din surse sigure in februarie va fi la fel. Posibil si in martie.

Sunt zvonuri ca asta e raspunsul din partea "javrei"! Toti pe jos...masini doar pentru interventii 112!

Link to comment

Vineri sau luni fac decontarea si va pot spune exact ce va fi. Nu va mai spun ca in februarie trebuie mers si la metrologie, sunt curios daca se vor aloca fonduri pentru a merge la Bucuresti. Va dati seama ce bucurie pentru cei de la Botosani sau Satu Mare.

Link to comment

Cota de benzina este de 100 l. Dar in realitate se da 50 l pe 30 adica la sfirsitul lunii si mergi cu ea pina la jumatatea lunii in cel mai fericit caz iar de pe 15 pina la sfirsitul lunii astepti urmatoarea cota, stai pe dreapta si astepti iar sa faci plinul .Pai unde sunt cei 100 l de benzina intr-o luna .Aude cineva din scaunele inalte pe care talpa le tine in spate si masoara fenomenul infractional si numara constatatarile pentru bilant ,pentru a-si pstra scaunele in fata lui baselu.No ma,asta pute a saracie rau de tot... Unde esti tu Tepes Doamne..... :ner: :ner: :naughty:

Link to comment

mai sunt in tara ipj-uri care da la Ordine Publica benzina cu portia ca la Suceava? astia aici noua ne dau acu 100 l p luna, si pana a fi pproblema asta primeam peste 400 litri / luna, tinand cont ca auto MAI din dotare mergea non stop la toate schimburile. Sincer isi bat astia joc de noi, am inteles ca IPJ Suceava are benzina in custodie pe la diferite statii peco, dar ei merg acu dupa ideea ca au coborat militaria din pod si merge asa…dak e cineva de la politie din alt judet sa zica care e situatia la el… ca la noi de vreo 2 luni bagam pedestru la greu..mai ales p frigu asta

Link to comment
:D da buna asta dunelu...da asta e realitateea..suntem condusi numa de sefi care nu stiu sa vina cu idei care sa ne ajute ci fac dupa cum li se zice de mai sus..si dak d sus lu bou asta i s-a zis sa iasa p post sa zica ca politia e plina de betivi si nenorociti..asta a si facut...e o marioneta...jenant!!!
Link to comment

sursa Adevarul

Masinile Politiei Romane vor trebui sa se limiteze la a consuma cel mult 100 de litri de combustibil pe luna, urmare a unei masuri decise de Guvern, de peste patru ori mai putin decat au consumat senatorii in anul 2010, adica 428 de litri.

"Cantitatea de combustibil va fi data pentru intreg parcul auto al unei unitati de politie si nu este obligatoriu ca toate masinile sa consume fix cate 100 de litri pe luna. Aceasta masura este de fapt o recomandare. Sunt cazuri in care intr-adevar se depaseste aceasta cantitate si este normal acolo unde sunt multe actiuni. Mai sunt si situatii in care se foloseste un singur plin pe luna. Nu toate masinile sunt trimise in misiuni si patrulari si nimeni nu impune ca dupa depasirea acestei ratii autovehiculul sa fie tras pe dreapta", a declarat seful Centrului de Informare al IGPR, Raluca Seucan, pentru Adevarul.

Link to comment

ce reporterita retardata :doh: "ati ramas fara benzina? NU, IMI PLACE SA ALIMENTEZ DE LA STICLA" :huh:

cum ajung astea reporterite? fac curat sub biroul shefului? :naughty:

Link to comment

o chestie interesanta...

1) nu este benzina, dar controale nenumarate a patrulelor pedestre se fac...si ghiciti cu ce se vine in control? CU MASINA POLITIEI SI PE BENZINA INSTITUTIEI!

2) nu este benzina....ok...intelegem. Si venim tot noi, prostimea si spunem : "bagam de la noi, decat sa inghetam 8 ore in frig", dar primim raspuns : "INTERZIS!!!!"... "OK" spunem tot noi, "mergem cu masinile personale, ne deplasam cu ele la interventii....nu cerem nimic in schimb" ... primim raspuns " INTERZIS!"... ba mai mult, se vine in control de nenumarate ori, doar ...ghiciti!....sa vada sa nu, care cumva, vreun politist sa fie cu masina personala in post...

Cat destpre pauzele regulamentare, nu se mai vorbeste. Pe frigul asta in patrula pedestra, ce inseamna pauza? Cumva sa te opresti din mers? Ca pe itinerarul de patrulare nu ai unde sa intri sa iti cumperi un ceai, macar...sau sa mergi, iertati-ma, la closet.... Ca sa mergi la closet, trebuie sa anunti de fiecare data: "tovarasu sef, imi permiteti sa fac kk?"...

Itinerariul de patrulare e mai sfant ca biserica...sa nu cumva sa iesi un metru mai lateral fara sa ii aduci la cunostinta tov sef, ca.... :slapb: ...

  • Upvote 2
Link to comment
  • 2 weeks later...

am auzit ca mai acum ceva timp, oricum dupa faza cu limitarea combustibilului, un agent din cluj pedestru fiind, a fost trimis la un apel 112. ajuns acolo, reclamantul face mare iures ca politia se misca incet si alte treburi din astea., la care politistul ii spune sec ca nu mai este benzina. a doua zi presa, sesizari pe la inspectorat si...rezultatul...politistul este cercetat pt ca a mintit. brusc a aparut benzina!

Link to comment

A venit ordin de sus inmultirea patrulelor pedestre si controlul lor la "sange" in cele 8 ore sa fie controlati de cel putin 4-5 ori. P.S. MA MANDRESC CA SUNT CETATEAN AL UNIUNII EUROPENE.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.