Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Bună! Am și eu o întrebare... în caz că unul dintre dvs. mă poate ajuta cu un răspuns.

Duminică, 09.02.2014, în Caracal, județul Olt, pe Strada Mieilor, mai exact în fața magazinului DINAMIC, a fost furat un telefon mobil Samsung Galaxy S4 alb, cumpărat din Showroom-ul eMAG Craiova pe data de 05.02.2014. Țin să menționez că am factură, garanție, inclusiv cutia telefonului. Am fost la POLIŢIA CARACAL(STR. ROŞCA TOMA nr. 3), am depus plângere, am introdus toate informațiile posibile, inclusiv când și anume unde s-a produs furtul. A doua zi, dimineața, m-am dus cu factura de la eMAG și cutia. Am încercat să localizez telefonul prin site-ul findmymobile.samsung.com/, am sunat la Samsung România și mi-au spus că, poate, individul a dezactivat „Comenzi la distanță” și din cauza asta apare „Deconectat”. Întrebarea mea este următoarea: există vreo posibilitate ca, pe baza IMEI-ului să mi se poată localiza și eventual... recupera telefonul?

Domnul polițist, mi-a spus, în prima zi că-s ”...100% șanse să-l recuperăm.”, dar a doua zi tot același domn polițist mi-a spus... „Încercăm!”.

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Tu ce vrei,sa ti se garanteze ca-l gaseste politia? Colegul ti-a zis ceea ce o sa faca, o sa incerce sa ti-l gaseasca, cu sanse de a-l gasi.

Publicat

Daca ai avea un pic de rabdare ar fi bine. Daca omul a zis ca incearca asteapta sigur vei fi sunat.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.