Jump to content
POLITISTI.ro

Inaltimea

madalinistudor

Postare recomandată

Publicat

vorbeai de mine ca nu folosesc            ( Î )   dar tu? cumva se scrie   "in" sau ---->  "în"   opa?  ar trebui sa înveti putina gramatica? 

• Displace 8
Publicat

O, prietene, crede-ma ca ai ce invata! Tu crezi ca daca e grila le faci dupa ureche asai? Keep dreaming!

• Moderator
Publicat (modificat)

dar pe unii adevarul ai deranjeaza !

Madalin, aveam pretentii de la cineva care a dat/luat BAC-ul filmat.

Ia scrie de 100 de ori corect " îi deranjează "!

Cu "i" nu cu "a" !    :clip:

Modificat de danpin
  • Apreciez 3
Publicat

fara diacritice ar veni ii :)) deci tot gresit, e greu sa intelegi ca nu pot scrie cu diacritice, e greu, repet nu am cu cine discuta. 

• Displace 6
Publicat

razvane vorbeai de inteligenta, cum se scrie "asai" :)) "asa-i" varianta corecta. :)) cum ai trecut testul? 

• Displace 1
Publicat

bafta multa la invatat, chiar ai nevoie !

sunt foarte calm am spus odata ca imi pare rau dar nu toata lumea intelege, uitete putin cate comentarii aiurea fara nici un rost posteaza colegi tai

Publicat

bafta multa la invatat, chiar ai nevoie !

sunt foarte calm am spus odata ca imi pare rau dar nu toata lumea intelege, uitete putin cate comentarii aiurea fara nici un rost posteaza colegi tai

Iti lipsesc vreo 2-3 virgule, este "uita-te" si "niciun". spor si tie la invatat. Eu nu sunt coleg cu ei.

• Apreciez 3
Publicat

Din cand in cand, apare un frustrat care se gandeste ca vrea sa fie si el politist. :)) Daca altii au putut, el de ce nu ar putea? Si atunci, se agita, intreaba in stanga si in dreapta, intra pe acest site si intreaba cum poate ajunge politist, chiar daca nu indeplineste una sau mai multe din conditiile pentru a fi admis la examenul de admitere la scolile de politie. Cu un tupeu nemarginit, vecin cu prostia, dupa ce primeste raspunsuri pertinente, acesta isi arata adevarata fata, ne demonstreaza cat de bine este pregatit pentru viata dupa ce a terminat liceul. :)) Arunca cu jigniri in cei care ii raspund pe dos, in cei care nu sunt de acord cu el. Din pacate, nu este un caz singular si ma tem ca nu este nici ultimul specimen care va intra pe acest site pentru a pune intrebari de doi lei si care va astepta raspuns imediat si urgent de parca suntem obligati sa dam raspunsuri oricui manifesta lipsa de respect fata de Politia Romana. Sunt satul de astfel de cetateni care se cred cei mai tari cand sunt in fata tastaturii, sub protectia anonimatului, dar, in viata de zi cu zi, suna la 112 pentru ca aud "zgomote ciudate" pe scara blocului.

Ne pierdem vremea cu astfel de persoane, care nu vor sa inteleaga anumite lucruri!

• Apreciez 1
Publicat

Sunt copii si sunt frustrati ca nu pot ajunge acolo unde ar vrea sa ajunga datorita unei "legi nedrepte"

Si atunci refuleaza. Dracu ca si eu am fost tanar si stiu.

Mai ales ca imi trebuia semnatura mamei sa ajung la Bobocu si n-am luat-o niciodata. E nasol sa depinzi de altu, sa depinzi de o lege uneori considerata mai putin dreapta.

Si cauta si el alinare pe unde poate.

Asta e viata Madaline, welcome to the club. Si eu as vrea sa fiu nemuritor si gravitatia sa nu se aplice chiar asa. Astea sunt constrangerile.

Ti-am mai scris, nu te ajuta cu nimic daca exista sau nu exista zvonurile.

Te deranjeaza o lege? Nu lupta impotriva noastra, lupta sa demonstrezi celor care fac si voteaza legile ca este nedreapta. Cauta in alte tari cum se face, scrie petitii, mergi si discuta cu deputatul tau de zona, stii care e?

De acolo trebuie sa incepi lupta, asa iti arati tenacitatea

Daca ti se raspundea, cu "da, exista zvonuri" cu ce te ajuta?

Stii, in viata sunt luicruri cu caare TREBUIE sa traiesti si altele pe care le poti schimba. Orienteaza-ti energia catre cele din urma, altfel o irosesti si e pacat.

Publicat

stie cineva in mod sigur cum esti masurat la Academie? Ce fel de taliometre se folosesc? Multumesc.

• Moderator
Publicat

Cam asa, dar fara afisaj electronic si fara bonuleţ

Publicat

Bună seara. O să încerc să îţi răspund fără să jignesc nici un membru al acestui forum. Dar sunt curioasă... Poneii care au fost admişi la Şcoala de Poliţie Vasile Lascăr în anul 2010, când s-a intrat cu 165 cm bărbaţi, 160 cm femei, unde sunt? 

• Moderator
Publicat

Şi unde e răspunsul? Ai încercat să răspunzi ... dar nu ai reuşit, ai pus o întrebare 

Publicat

Poate domnişoara s-a plâns celor de la C.N.C.D pentru că, în decursul anilor şi vorbim doar de 2005-2013, criteriul de înălţime a variat între 160cm-170 cm la femei, 165 cm -175 cm la bărbaţi. Pe lângă acest aspect adăugăm modificările survenite la criteriul vârstei ( 25 de ani - 27 de ani), dar şi numărul inegal de locuri dintre bărbaţi şi femei, scoase la concurs de către Şcolile subordonate structurii M.A.I. 

P.S. Nu cred că expresia întâlnită în exprimarea colegului dumneavoastră ("...ponei* ")este întocmai una potrivită uniformei şi conduitei de om al legii, expresie adresată unui cetăţean care dorea doar să fie informat cu privire la unele aspecte apărute în presă.

Personal, nu cred că este nevoie să se apeleze la insulte, doar pentru a se susţine un punct de vedere sau pentru a se evidenţia autoritatea. Vă mulţumesc!

Exact, am răspuns printr-o întrebare.

• Moderator
Publicat

Eu tot n-am inteles care era intrebarea si care este raspunsul tau, Maria02...

• Apreciez 2
Publicat

Madalin,e vorba de 2 cm ,nu de 10,stai si tu agatat de o bara cateva minute pe zi. Si apuca-te de invatat,de ce te-ai gandit tocmai la varsta de 20 de ani sa faci acest pas?In fine ... iti urez bafta :D!

Publicat

Îmi pare rău că aveţi greşita impresie că pe acest site, toţi vizitatorii şi utilizatorii civili sunt semianalfabeţi şi se inspiră "de la televizor ". Din câte ştiu eu conduita unui poliţist este una singură, fie în timpul sau în afara serviciului.

Şi după cum bine ştiţi, fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeş a aflat acest lucru pe pielea lui, datorită unui site.

• Displace 5
  • Membru
Publicat

Pana la urma fiecare institutie isi alege propriile conditii de recrutare . E frustrant pentru cei care sunt la limita , ii inteleg , dar asta e. E adevarat si ca de-a lungul timpului acest criteriu a variat , dar este vorba tot de interesele fiecarei institutii . Succes tuturor !!!

Publicat

Stimate domn' moderator, întrebarea era unde vă sunt "poneii " din anul 2010? Doar atât. A fost un răspuns pus printr-o întrebare.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.