Jump to content
POLITISTI.ro

Inaltimea

madalinistudor

Recommended Posts

Salut, sunt zvonuri care spun ca se va scoate din grila de examinare de la scolile de politie criteriul de inaltime, dupa ce o tanara din pitesti a reclamat la consiliul national pentru combaterea discriminarii scoala de agenti de pol. vasile lascar campina, pt ca nu a putut concura la examenul de admitere din cadrul acelei scoli deoarece nu avea inaltimea necesara 1.65m..

Sunt baiat, am 20 de ani si inaltimea de 1.68 m, in 2013 am incercat sa ma inscriu la scoala de politie din campina, dar nu am putut deoarece nu indeplineam acest criteriu de inaltime, la baieti fiind de 1.70...Intrebarea mea este urmatoarea:

Pana la urma se scoate din grila de examinare criteriul de Inaltime la scoala de pol vasile lascar?? vesti ceva?

• Member

De ce s-ar scoate asa ceva? Doar fiindca o duduie s-a plans acelui consiliu de combatere a discriminarii? Nici nu stim ce s-a intamplat cu amenda aceea, daca a ramas. NU sunt zvonuri deloc.

Poate asta incerci tu sa faci acuma, sa le raspandesti, izvorate dintr-o ultima speranta ca se vor da derogari sau se va elimina baremul de inaltime.

Eu zic sa acceptam si miopi. Oare ei de ce nu ar fi la fel de discriminati precum cei scunzi? Voi de ce da si ei nu?

Edited by Ben
  • Upvote 1

hello, zvonuri sunt peste tot pe internet nu raspandesc eu zvonuri, de unde sti ca acea fta e duduie, poate este o fata desteapta si era ultima ei sansa de a avea o cariera in politie, app cei miopi nu pot concura doar daca au dioptriile mai mari de +sau-3 ;), in cazul celor care sufera de miopie se poate face operatie cu laser ;) 

• Upvote 1
  • Downvote 4
  • Moderator

Şi înălţimea este tot o codiţie ca şi celelalte pentru a fi admis. La fel cum este şi examenul psihologic sau medical. Mergând pe logica de fier a retardaţilor de la consiliul apărător în special al ţiganilor şi cei ce nu îndeplinesc baremele la examenul psihologic ar putea fi consideraţi ca fiind discriminaţi. Ce dacă sunt duşi cu sorcova? Vor să aibă şi ei o şansă la o carieră în poliţie, să aibă armă pe mână, etc. Importantă e dorinţa, condiţiile şi baremele ... dă-le dracului.

• Member

Eu am 1,87 m inaltime si sincer chiar nu mi-as dori un coleg de 1,68 m cu mine in echipaj, din 2 considerente: aratam ca dracu (stan si bran) si apoi ce sa fac cu tine la un scandal?

Si tu cam ce si vrea totusi?Sa se scoata limita de inaltime sa fie plina Politia de hobbiti?

Edited by cipri83
  • Upvote 2

total gresit parerea mea, discriminare nu ar mai fi daca s-ar pune in grila de examinare si media de la examenul de bacalaureat, esti destept, treci probele fizice si testul psihologic atat si examenele intri, nu la revedere !

• Member

de unde sti ca acea fta e duduie, poate este o fata desteapta si era ultima ei sansa de a avea o cariera in politie

Tu macar ai habar ce inseamna duduie sau ai impresia ca e cu sens peiorativ? Ca daca nici atata lucru nu stii eu cred ca nici tu nu o sa ai o cariera in politie, scund sau nu, nu conteaza.

Repet. De ce miopii nu ar avea voie sa participe la admitere indiferent de dioptrie ? De ce ei nu ar fi discriminati si voi da?

Sau daltonistii. De ce ei nu ar fi discriminati si voi da?

Si daltonistii si miopii si cei care au diabet pot avea medie mare la bac. Deci, ce sa inteleg? Ca ar trebui sa treaca de probele eliminatorii?

Dar, de fapt esti inca unul care vrea la usurica, daca se poate sa se stabileasca conditiile de admitere dupa cum le convine si li se potriveste mai mult, dar ce ti se potriveste tie nu inseamna ca se potriveste si pt ce se cauta la meseria asta.

Edited by Ben

detenta conteaza foarte mult si daca esti pregatit fizic poti face fata ! parca e mare diferenta de la 1.68 la 1.70m :|, nu m-am referit la cei de 1.50m clar, sunt si politististi mai scunzi de 1.70

in comentariul tau duduie se aseamana mai mult cu "o prosta" cam asta ai vrut sa spui, duduie bineinteles insemna domnisoara, dar vad ca nu prea am cu cine sa discut in cazul tau, chiar nu ma ajuti si te rog sa nu mai lasi raspuns.

• Downvote 8
  • Member

Eu zic sa-ti iei jucariile si sa pleci daca te-ai suparat pt ca nu e nimeni obligat aici sa te ajute, iar daca tie nu-ti place un raspuns e problema ta. Ce sensuri dai tu unui cuvant e iarasi problema ta. Raspunde-ti singur la intrebarile de mai sus si poate o sa gasesti un raspuns si pt intrebarea ta. Si nu, nu implica media ta de bac obtinuta la vreun liceu obscur dintr-un colt al Romaniei. Nu arata catusi de putin cat de destept e un individ. Arata doar cat de superficial e ca invoca un astfel de argument.

Edited by Ben

prin raspunsurile tale ma faci sa cred ca esti un amator, vorbesti in plus sincer, nu te-a obligat nimeni sa imi lasi raspuns, de aceea este plin youtube-ul de politisti slab pregatiti, si injositi, ce nu au capacitatea de a lega 2 vorbe, in legatura cu bacalaureatul am dat acest examen in 2012 cu camere de supraveghere, nu cum se dadea inainte cu mese festive si cadouri inaintea inceperii examenului de bacalaureat, app de cand s-au introdus aceste camere de supraveghere a scazut foarte mult promovabilitatea elevilor la bac !

• Downvote 8
  • Member

"Prietene" tocmai asta e treaba.Nu este nimeni obligat sa iti raspunda la intrebari.Este un forum dedicat ce-i drept politistilor dar asta nu inseamna ca ei trebuie sa raspunda la orice intrebare pusa de o persoana care manifesta si o atitudine de badaran fata de o persoana care a vrut sa ii dea un sfat si la urma urmei ii e superioara si ca varsta si ca statut social.Asta e viata e nedreapta.. Poti sa fii 1.68 Chuck Norris pe strazi..atat timp cat este un barem fix toti se supun indiferent de cat de mult considera ca destinul lor e sa fie Kill Bill.Nu iti convine te asteapta "literele " "marketing-ul" si "contabilitatea" desi cred ca mari probleme vei intampina si acolo cu atitudinea asta.

Numai bine!

• Upvote 1

Imi pare rau ca intri la noi pe forum sa ne ceri parerile la unele chestii care nu isi au rostul si pe deasupra ne mai si jignesti. Un politist trebuie sa se impuna si prin statura, "poneii" nu prea isi au locul in politie...

• Moderator

Ceea ce tu doar aspiri, el este deja. Îţi vine să crezi? Spre deosebire de tine el a susţinut un examen, nu a intrat pe baza unui concurs de dosare. Ba chiar a şi absolivit academia aia la care tu deoacamdată doar visezi. Aşa că fie că îţi convine sau nu, el este mult mai îndreptăţit să vorbească despre acest subiect decât tine. Tocmai pentru că s-a putut convinge pe pielea lui dacă baremul la înălţime este justificat sau nu. Spre deosebire de cei ca tine ce îşi dau cu părerea bazându-se pe o exerienţă căpătată din clipurile de pe youtube. Cam asta e diferenţa aici. 

Ştim şi noi că o să vii cu argumente grele rău, prin care să ne convingi că pigmeii sunt nişte adevărate genii ale speciei umane, iar în cazul celor înalţi ar fi tocmai invers, numai că ăstea sunt proveştiri necesare celor ce au nevoie de autosugestie. În realitate nu e deloc aşa.

• Upvote 2
  • Member

Pe acest forum nu e obligat nimeni sa raspunda tocmai..dar nici tu nu ai nici un drept sa postezi de parca ai fi vreun sef si ti se cuvin explicatii..si mai presus sa iti exprimi frustarea jignind o persoana care la urma urmei a hotarat sa isi piarda cateva clipe ca sa iti raspunda la intrebare.

acum stam sa facem caligrafie, pentru a scrie asa, trebuie setat modul de scriere in RO (Romana) din calculator !! din pacate pt tine eu nu am setat modul de scriere in RO ci in EN, o seara placuta

• Member

In primul rand dupa caligrafie nu se pune in nici un caz virgula eventual punct.In al doilea rand dupa cele 2 semne de exclamare puse de tine urma litera mare in acest context ..iar din cate stiu la final se pune punct sau semnul exclamarii dupa caz.Nu se refera nimeni la diacritice..doar la niste cunostinte minime de limba romana.