Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

De acord cu tine, dar pana la numirea unui nou ministru o sa fie iar o lalaiala, iar intalniri cu inexistentele sindicate, discutii interminabile etc.. La asta m-am referit.

Modificat de bibicu
  • Apreciez 2
  • Displace 2
Link către comentariu

Azi Seful I.P.J. Dolj si-a revenit.

A dat o alta dispozitie care o anuleaza pe prima, in care este stipulat ca toti politistii au deptul la bani si echipament in anul 2014!

Ura, dam dispozitii ca sa anulam dispozitii, ne facem ca muncim nu?

Este bine domnilor specialisti de la juridic, este bine? 

Modificat de Elvis
  • Apreciez 5
Link către comentariu

Ascultam la TV cum ca nu stiu ce indivizi au salarii lunare de 3-4-5-6.000 euro in tot felul de agentii de supraveghere si alte "institutii" de astea fara rost, toate platite din bugetul de stat. si noi ca prostii ne tot rugam si ne facem iluzii pentru aproximativ 500 euro/AN. Chiar credeti ca intereseaza pe cineva de acolo de sus de firimiturile astea?

Ca tot suntem in sezon, ar trebui sa ne aloce la restanta de echipament vreo 13 mil. euro. Stim cu totii cat costa deszapezirea asta inexistenta...

Link către comentariu

Vad ca Ponta imparte cu bani in stanga si-n dreapta. Nu se gaseste nimeni sa-i aminteasca de promisiunile facute referitoare la norma de echipare? Liderii de sindicat sunt zilnic la tv si vb despre orice, dar absolut orice, exceptand doleantele noastre.

Link către comentariu

Asa cum spuneam cand si-a dat demisia Stroe nu se stie cand o sa vedem noi banii de haine. Cel putin fostul a promis si intr-o mica masura s-a tinut de promisiune. Urma luna martie cand se dorea achitarea resturilor. Acum... Cine stie. Coarna si alti asa zisi sindicalisti in loc sa vorbeasca de drepturile neachitate el comenteaza politica de partid. 

  • Apreciez 2
  • Displace 2
Link către comentariu

Nu as vrea sa-i contrazic pe colegi, neavand nimic concret in legatura cu banii de echipament, dar de la financiar cineva a spus ca atata timp cat inca avem restante de pe anul 2013 nu avem cum sa primim banii pentru anul in curs, pana nu se achita restantele. Si cred ca pare logic....

Modificat de alex7474
  • Apreciez 5
Link către comentariu

Aceeasi informatie si de la SNPPC Constanta:

IMPORTANT !!!!
A venit dispozitie de la MAI, ca urmare a deschiderii financiare pe luna Februarie 2014, sa se urgenteze plata normei de echipare restanta pe anul 2013.

  • Apreciez 3
Link către comentariu

Dispozitia 325593/06.02.2014 semnata de monsieur Gabi Oprea zice "......veti dispune de urgența masurile necesare pentru plata sumelor ramase de achitat reprezentand drepturile de echipament cuvenite politistilor, respectiv cadrelor militare pentru anul 2013"

  • Apreciez 3
Link către comentariu
  • Membru

S-a dispus de către ministrul interimar achitarea de urgenţă a tuturor restanţelor de echipament pe 2013. În acest sens există adresa MAI nr. 325593/06.02.2014 privind dispunerea masurilor necesare pentru plata sumelor rămase de achitat reprezentând drepturile de echipament cuvenite poliţiştilor pe anul 2013.

Sursa : Intrapol, postare de la 15.55.

  • Apreciez 4
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.