Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Nu ma refeream la banii de echipament.Daca imi stergeti intentionat mesajele e normal sa nu se mai inteleaga nimic.Daca ne cenzurati si pe acest forum e cam nasoala treaba.

Mintile stralucite discuta idei.Mintile luminate discuta evenimente.Mintile scurte discuta oamenii.

Publicat

Daca ai posta si ceva care sa aiba legatura cu topicul, fi sigur ca nu ti-ar mai sterge nimeni postarile. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun si nu are sens sa detaliez.

P.S. E valabil pentru toata lumea.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Nu ma refeream la banii de echipament.

Dacă nu te refereai la banii de echipament sau restanțe înseamnă că acel post era off-topic.

Vă rog să postați numai dacă aveți ceva util de spus în legătură cu subiectul acestui topic, menționat destul de clar în titlu. În caz contrar posturile vor fi șterse și vor apare și sancțiuni.

Mulțumesc pt înțelegere.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

vineri sau bagat banii si la IPJ TIMIS.350 ron(cel putin atat am primit eu).sa nu uit :sau bagat la cei cu carduri la BRD ,la cei cu carduri la Transivania inca nu se bagasera vineri dupa amiaza.

Publicat

Restanțele când se vor da, se dau la toți polițiștii odată. Nu pe formațiuni individ/birouri/poliții/servicii/inspectorate/direcții etc Văd că se postează de dragul de a se face conversație s-au pentru liniștirea efectivelor ( parcă poți să mai știi )

Ordonatorii de credite primesc banii toți odată și cu specificații clare.

Ce putem afla pe acest forum mai repede unii de cât cei bine informați se referă la deblocarea fondurilor pentru acest tip de operațiuni financiare în rest nimic. Adică un tip cu suficienți neuroni intră într-o discuție cu un lucrător de la financiar și în urma unor discuții tematice poate să afle înainte de termen dacă s-au deblocat fonduri pentru plata restanțelor ori dacă demersurile înaintate sunt pe cale de a fi aprobate. Deci un avans de maxim 4-5 zile.

• Apreciez 2
Publicat

Mi-ar placea sa cred ca cineva, acolo sus (in MAI si IGPR), face "bîză" de noi in legatura cu amaratii astia de 350 lei... Din pacate, este vorba doar de prostie crasa, nici o conspiratie :)

Publicat (modificat)

sias23 dacă tot ai postat că au intrat, spune şi de unde eşti că nu suntem mama omida să ghicim.

Modificat de Dan
Publicat

Au intrat la unii! Eu de exemplu mai am de asteptat o zi doua! Si deja ii astept pe cei pentru norma de echipare! Apropos, daca ministerul ne-a tinut banii pana acum, nu ar trebui sa ne dea dobanda la ei? Esta ca si cum i-ar fi luat imprumut de la noi, deci "dobanda nenica"!

• Apreciez 1
Publicat

Citeste pe pagina anterioara si ai sa vezi ca la unele insoectorate au intrat. La noi se vor da astazi sau maine! Banii restanta la norma de hrana! De echipament, doar baselu cu igas stiu cand vor intra pe card!

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

La IPJ Dolj a intrat restanța de 350 lei (pt cei cu carduri la bancpost). Bănuiesc că și la celelalte bănci, dar nu pot confirma exact.

• Moderator
Publicat

De ce nu te duci tu să bagi plasticul în perete și să verifici? După care, în cazul în care au intrat, să vii aici și să-ți anunți colegii.

Dacă toți cei care sunteți din Constanța veți aștepta așa ... o să treacă multă vreme și doar vă veți limita în a întreba obsesiv aici.

Publicat

Pana marti 31.01.2012 vor intra pe cardurile politistilor din toata tara.

Cel putin asa se lauda unii.

• Membru
Publicat

La Cluj maine intra restanta la norma de hrana...urraaaaaaaaaaaaa! Multumim din suflet tovarasului ....escu, naiba sa-l duca pe el si pe mandarinele lui! Uraaaaaaaaaaaa...

Publicat

maine si la galati.

Oamenii politici se pupa pe aeroporturi, în palate, la receptii.

Intrucat noi, oamenii simpli, n-avem acces acolo, ii rugam sa ne pupe-n alta parte...

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.