Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

chiar crezi ca se va gandi noul min sa ne dea din restante?eu nu cred!atat cat guvernul e condus de base...nu prea mai vad vreo sansa!!

Publicat

Asa este boierule, dar daca acest guvern si urmatorul nu trec de parlament, atunci se dizolva parlamentul, se fac anticipate si ghici , ghicitoarea mea, cine va fi primul suspendat al tarii? Iar dupa baselu, cine stie, un ministru capabil, care sa ne dea si drepturile la timp....... ^_^

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Aici discutăm despre sumele restante și banii pe echipament, nu despre ce crede fiecare că o să facă un politician sau altul, despre numiri, voturi sau alți cai verzi pe pereți. Chiar nu înțelegeți să postați aici numai dacă aveți ceva util în legătură cu subiectul și să nu mai deviați?

Ok. Dacă veți continua voi închide acest topic.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

se zvoneste ca dupa aprilie ne dau lunar cate 2 mil in fiecare luna pana la terminarea restantei din norma de echipament pe 2011!a mai auzit cineva de acest zvon?

• Apreciez 2
  • Displace 3
Publicat

oare o sa mai luam vreodata banii de echipament toti odata si la timp ? frumoase vremuri !

Publicat

ERA O GLUMA!DIN PACATE ...AMARA!tot se zvonea pe la min e pe la munca ca s-ar putea da o parte din restanta la echipament!din pacate....a ramas la nivelul de zvon!

• Apreciez 1
  • Displace 8
  • Membru
Publicat

Boierule vezi ca zvonurile se dau in "bursa zvonurilor",si ar fi bine sa ne lasi cu glumele tale amare...pastreazale pentru tine!

Publicat

stii tu ceva concret?nu din zvonuri ai trait pana acum?am spus ce am auzit!de aceea am spus ca a fost "O GLUMA AMARA"!ma refeream la cel ce mi-a spus lucrul acesta!OK?

• Displace 5
  • Membru
Publicat

Pai atunci fate mai expllicit,si eu traiesc din realitati nu din zvonuri!

• Apreciez 1
Publicat

pai la ultimile negocieri ale sindicatelor cu fostul ministru e clar ca pana in aprilie nu mai vedem nici un ban din restanta:(

Publicat

boierul/deci a ramas ca in tren!dar cine stie ce se intampla cu banii pe 2012?

Cred ca nici Melissa, Vanessa si tot neamul lor nu stiu raspunsul la intrebarea ta.

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

ma scuzi am bagat degetul alaturi!am vrut sa spun :deci a ramas ca in tren!

• Apreciez 2
  • Displace 4
Publicat

la bilant premierul a spus ca va achita integral drepturile restante ca de altfel nu poate sa ne ceara performanta atata timp cat ei nu sunt cu obligatiile financiare si materiale la zi

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Obligatii financiare si materiale la zi?

Cu cele financiare sunt in urma cu un an si cateva luni, cu cele materiale sunt in urma cu cativa ani, iar cu cele morale..................

Sigur Ungureanu se gandeste ca de data asta vom supraveghea urnele de vot asa cum trebuie.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 3
Publicat

pai doar e an electoral,nu?ori sa ne arunce cate un os ca prostimea sa-i voteze numai ca prostimea s-a cam desteptat!o zi buna ,frati de suferinta!

• Apreciez 4
  • Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.